Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
HELPMY:V skyrimu je mise ze tam mas privest ruzne krale nebo kdo to je k sedovousým pak se posadím na zidly a oni tam povídaj ja jim odpovim a pak se kuknou na Esberna a von nic nerika.. Nefunguje mi to i v jiníých misích treba Esbern pokládal knihu 5krat na stul atd.:neotevrel mi dvere v krysí díře tak sem musel dat tcl a pak sem tam přelít..
-
-
Tohle se vyřeší tak že si hru při rozhovoru uložíš a pak už tě jen čeká samý načítání uložené pozice po pár načtení rozhovor pokračuje dál.
-
-
Souhlasím s panem Vávrou. Sorry, ale Skyrim je opravdu velmi dementní hra. Úplně každý nepřítel se dá zabít tím, že skáčete furt tam a zpátky přes plot/nebo jste o trochu výš. Opravdu nechápu, jak mohli vývojáři tak strašně moc zkazit hru na kterou se těšila neuvěřitelná spousta hráčů. Rozhovory jsou NADMÍRU stupidní a hra vůbec nepočítá s tím, že byste se vyhli hlavní příběhové lince. Já se vydal prozkoumávat skyrim hned od začátku a poté co jsem vlezl do vesnice Rifts, se mi otevřela řada questů a všem postavám jsem mohl pokládat otázky, které se zakládaly na naší předešlé komunikaci, KTERÁ SE NIKDY, NIKDY neodehrála.
Další věc. Chcete si zahrát brutálního vraha, který má rád pouze hezké dívky (na příklad) a tak hned na začátku zkusíte zabít toho blonďatýho cvoka. Hups, nejde to, zmlátíte ho, on padne k zemi, chvíli dejchá, jakože uf, uf uf, a pak se s plným zdravím zvedá a jde po vás. Musíte loadovat hru, jinak na vás furt útočí, dokud mu neutečete. Pak, když ho naleznete v jiné lokaci, se samozřejmě chová jako by se vůbec nic nestalo. JAKO KDE TO SME? V Retardlandu? A není to jenom on! Jdete lesem (teda lesem, ha, nenašel sem ani jeden) a před vámi se vynoří divný elf v kutně, tak ho sejmete, protože "hej týpku, ty nevíš, že potulovat se sám v lese je nebezpečné?", ale co se nestane? Týpek se opět jenom zadýchá, zdraví se mu obnoví a jde zas po vás. Opravdu super. Stalo se mi to asi u 10 ti různých postav a od té doby jsem se rozhodl, že na tuhle hru mrdám. Možná si ji zahraju tak za rok, až vyjdou modifikace, které z toho udělají hratelnou hru a né dementní chujovinu. *16* -
-
Volíš dosti vulgární slova, nicméně se obávám, že tvému stylu hraní žádná modifikace nepomůže, anžto mody tvoří především fans pro fans, kteří hrajou stylem fans. A tvůj styl hraní a požadavky na free open worl bohužel předbíhají dobu. Musíš si počkat na rozvinutější simulace, odhaduju tak 10-15 let ještě minimálně. To, co vadí tobě, totiž asi vadí málokomu, takže ta většina, co se těšila, si zřejmě jako já užívá skvělou hru. A těší se na mody, které ji ještě vylepší. Ty se ale nejspíš nedočkáš. Promiň. *3*
-
-
co kecas, mne to vadi taky, to je totiz nejtrapnejsi vec na oblivionu a skyrimu, tyhle "nezabitelni", a naopak, tyhle berlicky nebyly potreba ani pred 15 lety, to jen bethesda si setri praci, jednak nechce delat novej engine, druhak se nechce poradne naucit ani s timhle
-
-
Většinou jsou takhle nesmrtelné postavy, které jsou důležité pro nějaký větší quest. To, že ty a tobě podobní to chtějí hrát stylem Saints Row, je čistě tvůj problém. Jestli máš ve Skyrimu chuť každého zabíjet na potkání, možná bys měl konečně od toho pc vypadnout a dát si malou procházku *1*
-
-
je to proste nesmysl, a vrcholem bylo, kdyz jsem ze zacatku tahal s sebou tooho elfiho blondaka a byl nesmrtelnej, nejak jsem si na to zvyk, a kdyz mi pak jednou hebnul v dungeonu, tak jsem ho tam nasrane nechal lezet ani jsem jeho mrtvolu neobral
-
-
Tos mu to ukázal:-)
-
-
-
-
-
-
Tohle tu píše asi každý ale Vavrovi jeblo.Nadává na Microsoft,Apple,Skyrim
Call of Duty.To by se ještě dalo přežít ale když řekne že jsou Angry Birds kopie Crush the Castle a Android iOS zjistíte že je to jen po***ný hater který nadává na vše co vidí a v jeho článku o "Úspěšných kopiích" zapomene zmínit svou Mafii která je v podstatě kopie GTA (podle jeho měřítek kopírování). -
-
Drahý příteli, ANgry Birds JE kopie Crush the Castle a to je vcelku jistota. Android je kopie iOS, což jak jsi jistě zaregistroval začínají uznávat i soudy. Mafie kopie GTA III není, jelikož vznikala souběžně, pro stejnou firmu a navíc se jedná o diametrálně odlišné hry. Pokud nedokážeš překousnout, že tvoje oblíbené věci někdo okopíroval a dokonce ani přiznat si, že tomu tak je, vcelku není můj problém, nicméně nic to nezmění na tom, že je to pravda a já nejsem po***ný hater, když tu pravdu napíšu :)
-
-
Neserr si s těmi tvými kecy.Jebeš do všeho a nedokažeš si přiznat že si Mafii ZJEBAL.Ani na piczu Angry Birds neni kopie.Co ti kurv@ vadi na CoD?Tak něco takoveho udělej kurv@.Ty chytraku.Jestli zkritizuješ Uncharted tak si uplna Pič@.
Z pozdravem Tvuj Zadek!
Kurv@...Ps:Chuju -
-
Sorry to byl kamoš
-
-
-
Slava haterum, smrt zaslepenym!
-
-
To myslíš vážně, jo? Docela překvapivě překvapivý názor od tebe... *4*
Edit: Odvoláno! *5* -
-
To odvolas mdly trole! *1*
Edit: Ou jeeee!
-
-
-
-
Wow, zeby se precijen nasli soudni lide? kdyz sem si precet zdejsi recenzi, dosel sem k nazoru ze recenzent trpi spoustou ruznych chorob a to jak razu fyzickeho (je slepej) tak psychyckeho (demence).
Moh bych ten seznam jeste radne rozsirit. Par prikladku.
Temer kazdy Qst se plni na presne opacnem konci herniho sveta, nez kde prave ste. Musite jak idioti zkouset mluvit s kazdym NPC (a to i opakovane) abyste zjistili, jestli nahodou neco nebude. Hra obsahuje spoustu knizek, nelze ovsem zadnym zpusobem detekovat, ktere jsou nebo nejsou prectene(postava nejspis zna osobne toho nemce co lidem schovava veci). Totez plati o uceni se kouzel - pri nakupu kouzelnych knih nejsou nijak oznacena kouzla, ktera uz postava umi. Zkratka za GUI by mel nekdo viset ... ne to by mel moc jednoduchy.
Ad realizovatelnost - vse co autor popisuje jsou veci, ktere byly (v nejedne) hre realizovany radove (nikoli o kousek) lepe. Jestli so dobre pamatuju, tak trebas animace kone v prvnim Assasinovi (a to uz je taky nakej ten patek) byla na uplne jiny urovni. -
Hru zatím nemám.
Když se kritizuje neexistence skyrimáckých WC, jak jsou na tom obyvatelé s užitkovou/pitnou vodou? Umyvadla, kuchyně, koupelky? -
Jak tak pročítám diskusi, začínám mít vážně neodbytnej pocit, že piráti hrajou neopatchovanou nebo nějakou hodně blbou verzi. Což by byl super gól, kdyby ten patch, co se musel stahovat vlastně okamžitě po vydání, protože se nedostal na nosiče, dělal takový rozdíly. To bych považoval za skvělej tah osudu/distribuce/vývoje. *1*
-
-
A ja mam neodbytny pocit ze jsi k tve limitovane edici dostal ruzove brejle.
-
-
Taknějak.. Mám to origo a padá to fest.. O bugách, který nevedou přímo k pádu radši nemluvit.. Zrovna nějkam zmizela Aela uprostřed questu, takže nejde dodělat, nebo mám oddělat šéfa silverhandu, sejmu ho, řekne mi to, že si mám dojít pro odměnu, vrátim se pro odměnu, tam ale všichni dělaj jakoby nic, jako by žádnej quest nebyl.. V questbooku pořád svítí jako aktivní a když kouknu na mapu, tak u tý lokace svítí hotovo.. Když se tam znovu vrátim, všude mrtvo i s šéfem.. Pecka.. To je jenom příklad.. Jsou tam toho tuny..
-
-
Tak mam asi zázračnou kopii, nebo nevim proč, ale nemam zatim jedinej bug, kterej by se tykal primo questů a zabraňoval mi něco dokončit. ;)
-
-
Pripojuju se, tez jsem zatim na nic nenarazil. (asi 20 hodin, PS3)
-
A nehraješ to/nemáš kartu na DX9?
-
-
Divné, nemůžu reagovat níže ve vláknu = web fail.
Skyrim určitě vůbec nepodporuje DX10. Ostatne v 10 prý není nic zajímavého pro hry. Takže kdo má kartu DX10 (jako já), zůstane na DX9. Někde jsem ale četl, že skyrim dokáže využít některé feature DX11. Na nvidii je i ukázka, o kolik lépe vypadá skyrim na DX11 kartách. -
Mno tak to už vážně nevim.. Takhle mi padal stalker cop, když jsem to jel na DX10, 11 (prostě dynamickejma fíčurama, přitom DX9 stabil.. .. A teď i Skyrim.. Komp mám nabušenější, takže to tim nebude.. Mrknu ještě na teploty, případně nový drajvry, jinak už fakt nevim..
-
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
NVIDIA GeForce GTX 460 s 1GB RAM takže DX 10
4GB RAM
hraju na vysoké, na ultra to jde taky, ale v husým lese to někdy cuká, tak spíš na vysoký
-
-
-
-
Jo a když jsme u toho života, tapár her, kde ten život vypadá věrohodněji než ve Skyrimu: Zaklínač 1 a 2, Stalker, Deus Ex, Risen, DA i to GTA 4 a Mafie II(tam nemizí postavy, co vstoupí do obchodu či místnosti narozdíl od Skyrimu). A to je jenom, na co jsem si vzpoměl. Jestli si fanboys představují život jako ve Skyrimu, tak já Zombieland nechci, chci živé RPG, co je RPG, ne osekané RPG z rozsáhlým, mrtvým světem, který neví, jestli je to sever a jeho architektura či jih a jeho architektra. Chci krev, obtížné úkoly, přehledný invetář. Chci si vařit lektvary, kombinovat přísady, bojovat X různými způsoby, kouzlit vizuálně nádherná kouzla. Tohle ale Skyrim nenabízí vsoučasné době.
-
-
Přesně tak, jelen kterého se snažím ulovit, v úprku přede mnou zmizí ve skále ?! WTF ?! To bylo zrovna svatého Jiří ?
-
Si ze mě děláš šoufky ne? V čem vypadá v těch zcela nascriptovanej hrách život věrohodněji? V těch pěti dialozích co má každá postava a opakuje je dokola? A mizení postav? Mě se nic takového ve skyrimu neděje, za postavami chodím a jsou tam, a to jak v q, tak i mimo ně.
-
-
-
-
to jsem zvedavej jestli to bude mit 3000 prispevku *5*
-
Naprosta vetsina bodu jsou neskutecne nesmysly. Autor by mel prestat uzivat tolik lysohlavek. Namatkou-stezuje si ze aby mohl kovat lepsi veci,musi napred trenovat. Nebo ze neni schopen si za 30 hodin hrani najit/vyrobit lepsi talisman. Atd. Avsurdity na entou
-
Dementní ubožák se projevil. Doufám, že mu ty lži nikdo nežere. Ať se radši podívá na naskriptovanou mafii 2, ta byla teda k zblití. Tam bych našel 200+ důvodů proč ten paskvil nehrát. Vávra je jen pro smích trapák.
-
-
Vávra na Mafii 2 nedělal...
-
-
117: Dan Vavra je vocas a nemel by to prehanet s drogama.