Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky
    skoda ze jsem nestihl zacatek clanku jsem chtel mit ten muj koment na hlavni strance *9* *9* *9*
  • 3nk14v3
    To je ten pravy co si tady stezuje, clovek co ma na triku Mafii a Hidden & Dangerous ? S takovyma titulama na nic bych radsi drzel hubu a nepoustel se do kritiky neceho tak brutalniho, jako je Skyrim.
    Ten dneska urcuje smer RPG a je na spici. Kam se hrabe nejaky dragon age...
    A pro zastance Vavry, kdyz uz chce teda kritizovat, mohl zacit u trapnych serii jako CoD nebo BF, kde mame novy dil kazdeho pul roku a porad to same dokola.
    • neurážej HnD lepší žádná taková hra není
      • 3nk14v3
        Co je na tom dobreho ? Grafika onicem, ovladani strasne, neprehledna hra, multiplayer se neda ani hrat....a o pribehu ani nemluvim. CS je proste nejlepsi
        • Malleth
          Už sem viděl hodně ale srovnávat Counter Strike a Hiddeny nebo Skyrim a Diablo to už je moc i na mě.
        • proboha kolik ti je dítě??
    • Ano, je brutální i pro mne .. v negativnim slova smyslu. A jestli určuje směr RPG .. tak to je smutné, protože starým poctivým RPG nesahá ani po kolena. Proboha neděste mně tím, že by Skyrim zničil i RPG žánr jako takový.
      Jediné v čem je fakt dobrý je open-world a to ještě z dálky.
      • 3nk14v3
        A kdo na to ma cas, cist tuny textu ? Na to byly textovky, RPG maji byt dynamicke a to TES, od kazdeho trochu...a az to ta horda moderu jeste vice vytuni, tak to bude RPG kralem zas do dalsiho dilu.
        • Co ? Víč co znamená zkratka RPG ? Interakce s ostatními je tam základ všeho. Jestli pod tím vidíš jen vylepšování vlastností a harampádí postavy a kilni co se pohne ... běž hrát jednoduché stupidní FPS. Tam se dnes už taky skilluje a vylepšuje zbroj. A nenič nám RPG. Víc takových co budou chtít jednodušší RPG a ti kr*teni vydavatelé se toho chytí a budou to tak dělat.
          • 3nk14v3
            Nepotrebuju hrat stupidni strilecky...chci mit v ruce fireball a strilet do lidi, protoze o tom je rpg...vylepsovani vlastnosti a novych veci.
            Sem tam rozhovor a ne kilometry textu jak nekonecneho hajzlpapiru. A nejaky witcher...vetsi sh1t sem dlouho nevidel...zabugovane az na strechu
        • Malleth
          RPG král roku je Dark Souls a na PC Withcher 2.
    • Malleth
      TES vyjde jednou za 5 let a je to pořád do kola to samé
      • 3nk14v3
        Implementuji plno novych veci, lepsi grafiku, vetsi svet a lepsi AI..TES se meni. Tezko to rict o "RPG" Daiblu, to se nemeni...jenom klikas porad dokola jednim tlacitkem
        • Malleth
          Tak to si vybral dobrý příklady. Jestli si nevsim tak Diablo 3 je plný inovací. Překopaný systém perků či healování, mrtě nových skillů. V TES vylepší málo co. Grafika je až na pár efektů sto let za opicema. AI stálo od jakživa za prd a skyrim to taky nezměnil.
          • No tak zase pomalu o tom D3. Ještě skoro nic nevíme jediné co víme je že se zase zjednodušuje :) Ano je překopané ale to Skyrim vlastně taky:)

Lepší přiklad by byl na Falloutu 1 a 2. Jsou to v podstatě totožné hry ale proč se asi z dvojky stala legenda?? Ne kvuli tomu že tam nebylo moc inovací ale tím světem a tím humorem a postavama si ziskala nesmrtelnost.
            • Malleth
              S tím Falloutem souhlasim. Humor a skvělé postavy TES nikdy nemělo
        • Jo, porovnání se svými vlastními TES hrami (ale to je jediné co FANboy zná, žejo). To je králem. Ne tak už v konkurenci ostatnich her. Grafika i AI stoji za prd a nejsou hodny roku 2011. Kromě dost mrtvého obrovského světa nemá nic čím by byl lepší než ostatní. Jako základ pro armádu moderů, kteří do toho vdechnou život je to asi dobré.
  • to je moc to je retardxD fakt moc nemuzu umiram zastrel te me prosim nekdo xD
    • Rád , aká je adresa tvojho trvalého bydliska ?
  • mc.c.cz
    skusim dik
  • No coment...
  • Tenhle článek jste si měli nechat na apríla *1* *1* *1*
    • Piggsy
      Tenhle žvást sis měl nechat od cesty. *3*
  • rodneymckay
    Vtipně napsaný článek a téměř vše je pravda. Moc jsem se u toho článku bavil, ale zároveň se taky něco přes týden bavím u Skyrimu a nějaký čas u něho pravděpodobně zůstanu a nějak mě moc neovlivní jak tento výčet chyb, tak plný internet bugů. Ale hrnce na hlavách byly opravdu skvělé:)
  • Tak ja s tim clankem naproste souhlasim a jeste bych mohl tak 50 veci pridat. Je to hnusna kopie Falloutu narychlo predelana ve fantasy word. Vsechny chybi co jsou ve Falloutu jsou i ve Skyrimu. Jakekoliv kovani, alchemie atd...je naprosto zbytecne a nechutna zalezsitost. Hru jsem hral asi 60h za celou dobu jsem neukoval nic ani jsem nemel chut..kvuli hnusnemu inventari,..proste des a bes. A stacilo tak malo aby ta hra byla dokonala. Ale na co ? Betasheda vi ze ma stupidni hrace a vzala si jako vzor Dragon Age ktery na to je ale mnohem lepe.
    • "Ale na co ? Betasheda vi ze ma stupidni hrace a vzala si jako vzor Dragon Age ktery na to je ale mnohem lepe."

Ehmm... Co je to číslo za názvem The Elder Scrolls. To není písmeno - když už (a to bych netvrdil) tak Bioware kopíruje Bethesdu ;)
    • Tak tohle je úplná hloupost. Je to přesně obráceně. Nový Fallout vznikl díky Oblivionu.
  • dendyman
    dan vavra je pro me pračurák po tomdle.... když ho to nebaví a nemá to rád tak at to nehejtuje, omfg uplne absurdni argumenty......tu hru hrajou lidi co je to bavi a ne kok0t1 co hledaj chyby *11*
    • pyshta69
      A ty nepičuj na Vávru, ale na to čo sa ti konkrétne na tom článku nepáči. Čo ti máme napísať na to keď nevieme s čím máš problém. Napíš bod a budeme sa o ňom baviť a nie urážať, pro hlupáka každej hloupí či ako to bolo *11*
      • Napiš bod? To bych musel kopírovat skoro celej článek.
    • Přesně Skyrim je jedno z nejlepších RPG a komu se nelíbí ať to nehraje!!!!!!!!! *1*
  • Trol.diskuzni
    Já si myslím, že tento článek není zakončený číselným hodnocením proto, že jej pan Grygar potají odmazal. *5*
    • A povzore istého kresťana po dočítaní Dawkinsovej knihy , aj on sa demonštratívne zastrelí , pretože Danov text otriasol jeho životným presvedčením a všetko čo považoval za istotu sa zrútilo ako domček z kariet
    • Vidím, že už jsi přešel na širokospektrální trolly.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit