Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Jen pro uplnost... v USA se zamky otaceji, jelikoz si tam nikdy nebyl, tak to nemuzes vedet *3* Bethesda si tohle opravdu nevymyslela.
-
-
Skyrim je v USA?:D:D:D
-
-
skyrim je u nas ? niecim sa inspirovat museli :)
-
-
-
Skyrim jako takový jsem nehrál, takže se nebudu zabývat jeho chybami, ale spíše tím, co se nedá v článku přehlídnout. A tím je opravdu těžká zaujatost pana Vávry proti Skyrimu. A běsnění dospělo až k tomuto článku. Je pravda, že poté co jsme si to přečetl už neuvažuji o koupi, díky vám jsem měl " shacking glass effect " ..
-
Hlavně, že tvoje hry jsou krásné,zvukově dokonalé,dialogy promaknute a zabavne ty samolibej blbečku .
-
-
Ano, Mafie je krásná, skvle ozvučená, a včeském dabingu nepřekonatelná. K tomu jsem se u ní i bavil. Proto mě napadá, co tě asi vedlo k tomuhle rektálnímu výtoku... *1*
-
-
Nechápu proč si čtete tento článek a diskutujete tu místo abyste dělali něco užitečného nebo si zahráli Skyrim *5*
-
Kdo hraje hry (tady asi každej) tak at neváhá a vyplní muj dotazník na téma digitální distribuce a pirátství pc her k mé bakalářce! :) díky všem
https://docs.google.com/forms/d/1o6JNoxR4GA0rn_kRj4YYu9WxUSvWrP-bi429KM6Y0Zw/viewform?usp=send_form -
-
jdi s tim do prdeele :)
-
-
Sice už sem to párkrát postnul do fór o Skyrimu tady na games.cz, ale pod tohle ještě ne. A anžto se pan Vávra dosti sprostě až vulgárně vyjadřuje i ke grafice a k modelování krajiny/objektů a postav a navíc jakoby z pohledu odborníka, ikdyž moc konkrétní není, připojuji odkaz ještě sem. Přijde mi to jednak jako celkem seriozní recenze + hodně povídání o grafice a hlavně slušné rady do začátku jak si optimalizovat grafický výkon i spříklady na screenshotech. Prostě trochu více odvedené práce, než Vávrovo zběsilé nadávání. Takže tady: http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/22525-the-elder-scrolls-v-skyrim-vzniklo-dokonale-rpg
-
Tento clanek se mi zda jako solidni trolling. Precetl jsem si jenom par bodu a nemohl jsem se ani smat. Pouze jsem se tvaril znechucene. No jo, kdo chce psa tlouc...
-
s některými souhlasím s některými ne a něco nechápu....děkuji za článek, který je zajímavý i když trochu zaujatý.
zajímalo by mě třeba jaký meč je tedy nejlepší ve hře??? A jestli takhle náhodou nejde ucraftit a enchantout lepsi?....a mimochodem kovani se zlepsuje i kdyz ta vec pak neni nejlepsi vybaveni co postava vlastni.
Pro me je skyrim za 9/10 at si rika kdo chce co chce.....i kdyz potencial hra mela daleko vetsi a ve vysledku i u me je zklamanim. -
OT: Makejte, ať dáme do večer 2K :D Teď musim pryč, ale večer ještě přijdu pomoct :DDD
-
Rád bych se zeptal, kdo panu Vávrovi nach*al do kafe? Přečetl jsem si jen polovinu z jeho kritiky a dál už na to nemám chuť ani nervy. Skyrim není dokonalá hra, ale obsahuje tolik možností úkolů a vlastních přípěhu, že byste z toho poskládali 4 Gothici a ještě by vám zbylo (a to mám sérii Gothic rád). Veškerá kritika mi přijde jako prvoplánově zaměřená a neliší se o tech tzv. "haterů", kterých najdete na každém fóru desítky. Ve spoustě věcí má ale pravdu, uživatelské rozhraní je příliš složité a zdlouhavé a hra tak ztrácí na spádu, přesto se ale do světa Skyrimu budu milerád čas od času vracet. Má chyby, ale přesto mají lidé Skyrim rádi a já s nimi souhlasím. Můžete nadávat jak chcete, protože odteďka, když uvidím na nějaké hře napsané "RPG v otevřeném světě", tak se od srdce zasměju a vzpomenu si Skyrim, na jeho volné pláně a náhodně generované questy.