Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja s tym clovekom naprosto suhlasim. Tyto ludia vedia ako robit RPG ale mali by vymenit cely vyvojovi tym co sa tyka grafiky. Otras. Tato hra vypada ako datadisk k Obvilionu a to uz preslo 5 rokov. A ten inventar by moja 6 rocna dcera vedela nadizajnovat lepsie.
  • danko ty si riadny kokoooot
    • A ty ne co ? :D
  • i put this Vavra article into translator and nonsence comes out of it. this german language is so bullshit.
    • You didn' t miss anything important bro, it is all horseshit anyway..
  • Pár těch bodů je pěkně zasr***ch například 4, nikdy jsem neměl problém, 7, zaleží jak se na to dívá a taky na vkusu, 12, já zjistlil úplně všechno, 13 nechápu asi neumí číst například v magii stávající efekty, 17 může si jako normální dát f a má to v přehledném menu, 18 "debilní", tohle není pojem proč je debilní atd. tu nepíše, jenom svůj názor, 33 Oops ani v oblivionu , 36 ty by sis měl koupit náhradní mozek, tvůj přestal fungovat (pokud vůbec nějáký existoval), 44 napřed se nauč číst, já to přečetl vždy, 53 vyhledej v googlu kůň, 71 taková bizardní věc se mi nestala a to mám asi cca 20 postav.., 79 a v oblivionu ano? sám nemáš rád, že všechno važí moc a chtěl bys tahat 20 kusů ocele, hmm dobrý
  • Buď fanoušek a nebo troll, každopádně největší ze všech, je Dan Vávra *14*
    ... už se těším, kolik od něj uvidíme oprav a módů až vyjde "construction set"
  • morik
    Několik důvodů, jejichž přesný počet autor ještě nezná, proč Morik nemá rád tento článek.
    Použití slova "nesnáší" v nadpisu (ošklivé slovo). Umístění jeho jména do názvu článku, který autor sám napsal. Umístění bílých reklam po stranách tohoto článku komplikují mému mozku udržet pozornost na stejnobarevném textu. Averzivní připomínky k inventáři by stačil pouze jeden důvod. Připomínka k absenci toalet ve fantasy hře, neboť jak patrně D. V. neví, elfové, trpaslíci, draci, meče ani ostatní fantasy věci NEKAKAJÍ - NIKDY! Autor neví, že trefení šípem do dolní části těla ( vyjma genitálií) nebolí. Nadávání autora na hloupou AI a napsání přitom článku s názvem "o chytrou AI nikdo nestojí."
    • Trol.diskuzni
      Jsi borec, moriku, skvělá práce jako vždy *15*
    • Hairy_Ass
      "Nadávání autora na hloupou AI a napsání přitom článku s názvem "o chytrou AI nikdo nestojí.""

Tohle si docela vystihl! +1! *3*
    • :) náhodou, ten nadpis je dobrej a je vidět, že ví co dělá. Tenhle článek neni nic jinýho než honička přístupů a komentů. Ví to on, měli by to vědět i diskutující a z odstupem se na to podívat. Řemeslně to neni špatný.

A citově zabarvený slova prostě lidi táhnou, stejně jako název značky- tedy tady Vávra.
      • s odstupem, sorry, dal sem si moc kolaloky
  • Já jsem teď četl ten Vávrův flame na Skyrim. U mě hodně klesnul, dřív jsem ho uznával ale vyčítat tak obrovskému RPG že má bugy je asi tak stejné, jako vyčítat ženě že má menstruaci. Prostě a jednoduše, k tak obrovské hře nějáký ten bug prostě patří, časem se to vyladí.. Na PC žádné velké problémy nepozoruji a když si ten *censored* hraje na Xšrotu, tak je to jeho problém. A ještě píše že je Skyrim jediné RPG, lol! Jako vývojář by měl pociťovat nějákou úctu k cizí práci, M2 by si zasloužila taky podstatně více kritiky a o ní taktně mlčí, asi se bojí smluvních sankcí. Jasně že Skyrim není bez chyb, nicméně přehnanou kritiku si nezaslouží, ta hra prostě dobrá je a komu se to nelíbí, ať mi...
    • On nevicita pouze ze ma bugy. Ale ze jich ma hra od obriho studia moc a ke vsemu porad ty same dokola. Asi jsi necetl uvod...
      • Myslis tim "obri studio" jako je tohle:
        http://images.wikia.com/fallout/images/9/9a/Fallout_3_devs.jpg
        ktere ma zhruba 90 lidi a udela hru behem pari let? *1*
        • *par let
      • *nevycita
        • Nemá stále ty samé. Hru jsem hrál, takže to sám mohu posoudit. A tento článek je mírně řečeno mimo. Pro RPG žánr vždy dominovalo PC a není to bezdůvodně. Daniel hrál na Xboxu 360 a to už je prů*er sám o sobě dost veliký. *1*
  • srackaaa vravra si stezuje i na takovou picovinu jako ze tam nejsou zachody ....dpc ve ktery hre jsou zachody?
    • Paulcz
      z RPG třeba Fallout
    • Amim
      Jako sorry, ale tohle je velkej kiks, aby se v designech budov nemyslelo na záchody. Skutečnej význam to nemá, jen to prostě nevypadá dobře.
      • mirekdusinojc
        Ale tak já si myslim, že na tom severu to moc neřeší, prostě vyjdou ven, do hodiny jim to zmrzne a pak se s tim zatopí /ať žije fekální humor.
        A nebo mají prostě magické konečníky a další vylučovací orgány, které automaticky teleportují obsah do zářivého světa Vylučování. Určitě je to popsáno v jedné ze těch knih, které si ve hře můžeš přečíst.
        • zasmál sem se :) taky se už těším jak Vávra pořeší ve své hře fekálie
      • Vy..víš co se můžeš i za chatkou a udělat to bodlákem. Je to fantasy a navíc ze středověku. Vlastně..třeba tam ani lidi neserou.
    • mirekdusinojc
      V husitské hře od Warhorse studia, kde bude realistický model trávicího traktu a zároveň nutnost sbírat dostatek mechu, protože když se po vykonání potřeby neutřete, bude vám hrozit nákaza morem.
      • Tve dobrý, takhle dobře jsem se dlouho nezasmál. *1* Každopádně se teším, až to uvidím v té hře. *1*
    • V Silent Hillu treba, a pekne zadelany ;) Ale ve fantasy se chodi proste do lesa, ne?
    • Trol.diskuzni
      Tak ale přece ve Skyrimu je VŠECHNO, VŠECHNO, VŠECHNOOOO... Tak jaktože tam nejsou záchody a toaleťák? *5*
      • Kaď na záchod, radši se probjehni po ňáky danžnu.
  • Je to dobrá hra :) I přes všechny bugy . Na zaklínače to nemá ani náhodou max v příběhu. Jinak Pracovalo na tom 100 lidí a vem si jak je velká mapa co všechno můžeš dělat a kolik tam je questu tak se spamatuj :) Od toho jsou patche . Lidí hledají chyby a oni je pak vydaj.
    • Heh ... jelikoz je tvuj post aktualne ani ne dva mesice starej a tenhle calnek uz pomalu 3 roky ... a patche ani zdaleka nespravili to mnoztvi bugu ...
      • Např?
        • test
        • Napr litani NPC (a tvoje) po tom co schytas kyjem? A ne, ten uder te nezabije, zabije te az dopad. Kamzika misto kone mas porad. To ze prvni mec, kterej ziskas je zaroven prakticky nejlepsi, ke kterymu se po vetsinu hry mas moznost dostat se ani spravit neda. To ze muzes slohnout komukoli cokoli a navadi jim to, kdezto kazdej obchodnik telepaticky pozna, co je kradeny jabysmet. Fakt by me zajimalo, jak slohnes straznymu mec, kterej drzi v ruce. Rad se prijdu podivat.

A pochopitelne, stale zabugovany Qsty, napr si mam promluvit s nakym manikem, jenze ja snim uz mluvil pred zadanim Qstu, a po jeho zadani se semnou stejne uz nebavit, protoze se vykecal predtim. Jiste, muzu si rucne Qst splnit cheatem. Nebo naprosta dmnce, mam osvobodit manika, a slibil sem, ze to udelam potichu, jenze... ono to jaksi nejde, protoze ac mam na sobe spravnou (v souladu se zadanim) zbroj, strazny opet telepaticky poznaj, ze nejsem vyvolenej.
          Alternativne, mi jdou s likvidaci draka "pomahat" strazny, a kdyz je trefim nejakym tim kouzelm, tak me samo obratem napadnou, nice, takze radsi pockam, az vychcipaj.
          • Kdyz si das perk u kapsarstvi ten uplne nahore na kapsarstvi 100 tak muzes straznemu sebrat i mec i zbroj co ma na sobe. A ve. Mestech pak budou sami nazi lide.
  • rhomola
    Ad statistiky Steam, viz http://store.steampowered.com/stats/
    Trochu nerozumím tomu, že počet aktuálně zalogovaných uživatelů Steam kolísá mezi 2-5 miliony (!) uživatelů a přitom 100 nejhranější her hraje maximálně cca 783 tisíc lidí. To ty zbejvající miliony hrajou každej svojí hru nebo jak? Nebo sou jen připojený, protože jim nabíhá klient v liště a voni to ani neřeší?
    • Par jich je jen nalogovanych + X tisic hraje 101. hru, dalsich Y tisic 102. hru, atd. Neboli 1.2-4.2M lidi hraje 101.-n. nejhranejsi hru. Prijde mi to snadno pochopitelne...
      • rhomola
        OK ok, dalších každých tisíc lidí hraje dalších 4 tisíce her, chápu, ale nevěřim ;) spíš to bude jak píše Aoyagi, sociální robůtek v liště.
        • No polemizovat o tom muzes do nekonecna, ale dokud Steam neprida statistiku Idle a Active hracu, pomerem aktivnich vuci jen nalogovanym hracum si jisty byt nemuzes :)
          Jinak v uplne idealnim (a nerealnem pripade) by stacilo, kdyby ti ostatni hrali jen 500-600 her. I kdyz i tech 500-600 se mi zda docela dost a urcite tam bude velka porce necinnych hracu.

edit: tak nehrajici hraci jsou tam na 100%, protoze 101. hru hraje cca 320-500 lidi a na steamu je celkem 1457 her. To znamena, ze na steamu je ve spicce minimalne 3.5M nehrajicich lidi.
          • rhomola
            Aha, tak vida. Dík za info. To mi prijde dost i jen na to aby to nejak efektivne vyuzivali, byt jenom jako sociální fórum nebo procházení obchodu. Těch 3.5M myslim. Tipuju, že hodně z toho, budou lidi, který někdy hráli něco přes steam, nainstalovali si klienta, kterej se jim vod ty doby spousti minimalizovanej na lištu a zapoměli na to. *3* Soudim tak podle toho, ze u hodne lidi, kterejm se staram o pocitace, a chodim je cistit, nasleduje po dotazu: Tyhle veci tu mas pusteny schvalne?", odpověď :"To ani nevim, co je" *1*
    • Třeba já mám Steam puštěný nonstop...proč by ne, používám to jako IM, obchod a vlastně i sociální síť.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit