Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ネメススはバカです。

A teď i něco pro google translate:
    でも私は日本語と経済学を勉強しています。
  • ten kdo brečí u her je zralej na chocholouška a ne na psaní článků...
    • Ten, kdo všechno přijímá nekriticky, je zralý na MTV od rána do večera...
  • No čo je podstata takýchto článkov , človeku je už z toho zle, písla to naozaj pán Vávra, je to kvôli reklame, kvoli rekordnej diskusii či kvoli vzteku. A keby to napisal na Dragon Age , rôrne dnešne akcie, Záklínačov ..., tak by už potom zmenil nazor každy o čom to je naozaj..
  • A co dokazal pan Vavra? Je to vyvojar s milionem vydanych DVD a s milionem hracu, ze tu velkohube kritizuje? Klasjckej cechacek, kterej to do dotahl na ridice dreziny, mopslik stekajici na dobrmana :) Sam udelal starou belu a tady kritizuje modron jeden. po precteni mi to pripada, ze mu stara v noci nedala a musel se spokojit s ancou dlanovou a tady se ventilovat :)
    • A predsa si hral mafiu 1 aj 2.....
      • Jednička odinstalovaná po hodině a půl :) dvojku už sem radši ani neinstaloval, stačilo vidět u spolubydlícího :).
    • Core
      Tvůj nick je zcela příznačnej. Ještě bych tam dodal "anonymní".
  • Paulcz
    dobrý komentáře :) většina lidí.. většina lidí u nás platí bance debilní poplatky nadává na to, ale banku nezmění, většina lidí používá předražený služby mobilních operátorů, žere blafy v restauracích, kupuje jídlo podřadné kvality, má sex 5 minut týdně.. blabla.. většina je hodně blbý měřítko kvality
  • Mě by jenom zajímalo, kolik procent z těch, co tu hru tady tak skálopevně obahují, ji má opravdu koupenou, protože se divím, že jim ani ty problémy všechny nevadí, když za tu hru tolik zaplatili.

Ale když to tak vezmu, hodně velká část tady diskutujícich bude tak 13-18, a z těch má tu hru tak 1 z 10, i to je moc...To se to pak ta hra lehce vychvaluje *7*
    • Ale jasne ze uz ji mam. *3* Jasne ze ta hra neni dokonala. Jasne ze tam jsou bugy. Ale pokud jsi hral napr. ceskou Armu (ze zacatku za litr), tohle jsou nebe a dudy *1* Jasne ze vetsina z nich ty bugy vidi. Ale vetsine jim nevadi. Ne ze by to prehlizeli, nybrz proto, ze se jimi nezajimaji, pac ta hra je evidentne vthala atmosferou a uz nepustila. Proc bych probuh mel chodit kolem nejake textury a sledovat, if je natajlovana? *1* Ano, neni? Ale proc bych mel jako hrac tam vyvijet takovou cinnost? :D

Ne. Je mi 32. Na gamesu si nakonec vydelam. A fakt mi za ty prachy stala. A i tech 10/10 nakonec chapu. Kdysi takto dostal Terminator Future shock v Levelu a popravde opravnene, prestoze se nektere levely v nekterych pripadech nedaly dohrat. *3*
      • Tak to jseš asi ten 1 z 10. Armu jsem nehrál, mně ty válečný hry nebaví. A nemám finanční problém si hru koupit. Jen mám prostě zkušenost naposled s Oblivionem, kterej byl taky takhle hypovanej a byla to taková kravina (netahejte sem mody). Mně v tom Oblivionu tak s.rala ta povrchnost a hromada nelogičností, že jsem byl slušně řečeno naštvanej, že jsem ty peníze radši neprochlastal. Tenhle Danovo soupis obsahuje samozřejmě spousta bugů, který není problém přehlídnout, ale naráží taky na zásadní věci, který byly špatně už kdysi v Daggerfallu. A to mně od koupě odrazuje. Peníze, co mám, jsem si musel tvrdě vydělat, a nehodlám je utrácet jen tak.
        • Jenze vis jak. Vim, ze Bethesda odjakziva vydavala hry s velkymi neodladenymi svety. A Fantasy mne nikdy nebralo. Nakonec i Dragon Age jsem obesel obloukem. Snad jedine veci jako Planescape: Torment mne silene nadchly. A dokonce i kolem tohoto jsem slapal obloukem. Nakonec prave kvuli tomu, ze to je Bethesda, jsem si daval bacha - a ne jim neco promijel, jak se mi autor snazi namluvit. Presto jsem tomu sanci dal a ze zacatku skripal zuby. Ale libi se mi to. Fantasy jsem nejak vstrebal, v hodne vecech se neorientuji, ale cekal jsem od toho vylozene fantasy fallout. Nejsem zklamanej. Modlu si z her nakonec nedelam a mody popravde nestahuji. Maximalne skiny a modely, ale ty si kdyz chci udelam sam.

A nelogicnost. To je trochu problem. Ne vzdy vec, kterou nemuzu pochopit, nemusi byt nelogicka. ;)
      • MrSanta
        Já sice hodnocení 10/10 tak úplně nechápu, ale jinak jsem na tom stejně. Hra mě prostě chytla a odmítá mě pustit. Chyby vidím, ale to mi nebrání v zábavě. Nevím proč má spousta lidí problémy pochopit, že ta hra někoho baví a hned to musí být zaslepený fanboy a ovce *7*
    • Asi tak. Jak jsem psal níž, beru tenhle článek jako jedno z vodítek, jestli si hru koupit. Těm, co to stáhnou, což je asi na tomhle fóru většina, pak samozřejmě uvedené chyby nevadí, protože do hry investují tak maximálně svůj čas a toho má tebou uvedená skupina mnouho.
    • Hairy_Ass
      A já myslel, že časy, kdy se hráči škatulkovali podle věku, už skončily, a ono ne, koukám. *7*
      • To neni skatulkovani, proste jen konstatovani, ze tahle vekova kategorie se tu objevuje asi nejvic, ale pritom tahle kategorie i nejvice pirati hry, takze objektivitu jejich nazoru nejde brat prilis vazne. Kdyby do toho investovali opravdu vlastni penize, tak by casto zmenili nazor a uz by to spousta z nich pouze slepe nevychvalovala. Samozrejme hodne lidem se ta hra bude libit dal, to je v poradku, hra je to dobra *5*
  • Mafie 1 taky v podstate hra kde se jen jezdi a strili
    • ty si v podstate deb*l :-D
      • @lyinx: A ty jsi zakomplexovaný dmt, ten nad tebou je aspoň slušná lama. *1*
  • Komu se Skyrim nelíbí ať nám pr.el políbí *1*
    • I takto by mohl znít výsledný verdikt recenze :) Rozhodně by se pak nedala vytýkat nejednoznačnost.
    • DavRed
      když je to taková kravina... *1*
  • Mně to připomíná situaci s vesmírnými simulátory a X: Rebirth, bohužel, nic lepšího prostě není, nicméně svítá naděje v podobě Star Citizena a Elite: Dangerous a dalších her. Myslím, že u RPG žánru je to podobné, ale opět svítá naděje u Kingdom Come, Shroud of the Avatar a dalších her. Prostě už nějakou dobu v žánru chybí vývojáři, kteří by dokázali přinést něco nového a přitom zachovali ducha žánru.
  • Skvělý článek a naprosto stím souhlasím ta hra je tragi-komedie na ntou!!!
    • Hej hej klídek, Skyrim není žádná tragikomedie!

Je to skvělá hra, která má tady na Games tu smůlu, že vyšla jako další dle názoru některých hráčů nadhodnocený hra v řadě recenzí, kde se před nedostatky produktu buď zavírají oči nebo jsou sice zhodnoceny, ale prohlášeny za "nemající vliv na hratelnost". Přitom kupříkladu A.I. má na hratelnost celkem velký vliv, a v případě Skyrimu ne vždy kladný.
    • Měli na to tolik času a prostě se skoro nic nezměnilo oproti Oblivion to že tam sou některé věci až moc vycucané z prstu nebo moc urýpané ok ale nikdo nemůže říct nic proti tomu že za 5 let vývoje je divné tohle vypustit ještě v této grafice!
      • Hairy_Ass
        http://www.youtube.com/watch?v=CQB4wkmKOv8
        • vyrazilo mi to dech. Naprostá nádhera, je to jak z jiného světa!!!

Budoucnost začíná právě teď.
          • Jo. Nádhera to je. Zrychelný pohled na otevřenou scenerii z pečlivě vybraného místa. Jakmile se jde ale do té krajiny a vidí se to zblízka, tak to vypadá jak 5 roků starý engine (coz pro hratelnost není důležité) a stromy z TombRaider II. Alespoň na PC. V grafice je Skyrim DÁVNO překonán. A prostě mně mrzí, že to co je na dálku krásné, zblízka ja na zblití (stromy). Asi jako vidět na dálku nádhernou babu a zblízka je to 90letá babka. Holt má jen na dálku pěknou postavu. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit