Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Potřebuji poradit, hraju Skyrim poprvé.
Když dělám úkol jménem Sláva mrtvých u Družníků, tak mi na jednom místě chodí postavičky z kruhu pořád dokola tam a zpět. Co s tím mám dělat ?
Když si chci vybavit dům v bílém průsmyku - alchymistickou laboratoř - mám na ní peníze, ale u prodejce se mi nezjeví. Když peníze nemám tak se mi zobrazí. ?? Může mi prosím někdo poradit ??
Děkuji předem Roman -
-
Nazdar, u questu Sláva mrtvých jsem nikdy problém neměl, možná zkus podrobně vylíčit kde a kdy se ty postavy z kruhu chodí tam a zpět. S tím domem v bílém průsmyku jsem měl naprosto stejný problém oficiálně musíš počkat na další patch ( mě se to patchem opravilo) a neoficiálně můžeš použít konzoly a napsat:
prid 000e4ef9
disable
prid 000e4ec8
enable
doufám, že moje rada byla k užitku.
-
-
Zasa jeden attention whore, ktory 'produkuje' page views na vlne Skyrimu. Trochu cudne to ale vyzera, ked je to uverejnene na webe, ktory pred par rokmi pisal ody na rovnako, ak nie viac zabugovany pokus o 'open world' operation flashpoint.
Ale ceni sa aspon to, ze si autor dal cas to napisat este predtym ako Bethesda stihla vydat opravny patch. -
-
Opravny patch.... hmmm... smutne, ze se dnes naprosto chladne kalkuluje s tim ze si clovek zaplati hru za tezce vydelany peniz a pak stejne cumakuje mesic do zdi nez to patchem udelaji hratelne... Dan Vavra ma v leccems pravdu a lecos mi prijde jako malicherne vytky... faktem ale je, ze hra ma byt vydana KOMPLETNI a ODLADENA a ne to co dnes predvadi vetsina vyvojaru... tj. stihnem termin za kazdou cenu... to ze to (do)hrat pude az po 12tym patchi za dva mesice to uz je problem hracu ze... *16*
-
-
Ja osobne som zatial nenarazil na ziadny bug, ktory by obmedzoval hratelnost. Netusim, preco sa zrazu vsetci tvaria, ako keby Bethesda bolo jedine studio, ktore vydava patche po vydani hry. Ak nema clovek menej ako 15 rokov, musi mu byt jasne, ako funguje softverovy biznis. A pre herny biznis uz dlhodobo plat, ze to nie je to len o vyvojaroch, ale najma o marketingu, ktory vyvojarov tlaci do nesplnitelnych deadlinov. To je realita.
A k tym tazko zarobenym peniazom 2 veci. Po prve rovnake peniaze stoja aj rovnako zabugovane hry, kde doba hrania je pod 10 hodin. A po druhe, to mozno plati pre vyspele staty a 5% ludi (ja to mam kupene pre ps3). Ale 95% ludi, co tu suhlasi s autorom, si svoje tazko zarobene peniaze nechali na ine veci a hru si stiahli. Ale treba si kopnut do vyvojarov, ktorym nezaplatili ani cent. To je take ceskoslovenske. -
Marketing a výchova zákazníka v praxi ^_^
-
-
-
Boze ty co tu pises sprostosti o bugoch... si zahraj GTA IV v1.0 a vtedy nieco pis o bugoch... ked ti zmizne pred ksichtom cele mesto tak vtedy zistis co je bug... a nie taketo detailiky...
-
bohuzial s vacsinou musim suhlasit ale niektore tie dovody mi pridu uplne uletene, len aby tam bolo o dovod viac... priklady: 11. F5 je od ruky? 15. mys neexistuje? na tie perky ide klikat 110. no to je necakane ze v queste ktory priamo nadvazuje na Dark Brotherhood treba niekoho zavrazdit... ked si siel do thieves guild tak si si korist kupoval?
-
-
Další kdo nečetl pořádně, na xbox konzoli to prostě není. :-)
-
-
Právě tohle též nemůžu pochopit... Ty argumenty typu: Alee vždyť přecee hodnocení je subjektivníí a přece jde voto, jestli se při hraní bavím a ne voto, co tam je napsáno v článku a jaké to má hodnocení...
Také bych chtěl být herním redaktorem - napráskám desítky každé volovině, napíšu nějaký nonsense a lidé budou říkat, že je to cajk, že mám přece právo na svůj názor a penízky z inzerce a lokálních distribučních kanálů se jen pohrnou. *5* -
-
žejo. Skoro se děsím roku, ve kterém vyjde jediná jiná věc a bude ještě horší. Taky dostane 10/10.
Teď mi napadlo, proč nemají redaktoři recenzenti takový nějaký jednotný porovnávací systém jako třeba na serverech na test hardware. Prostě se rozdělí hodnocení na pár oblastí.. a za ty bugy a hnusnou grafiku by se to nikdy nemohlo dostat na 10/10. Bylo by to objektivnější. A nebojte se, komu nejde o grafiku, tomu nevadí že za tu oblast to dostalo málo. Takhle to dopadne jak to dopadne. Recenzent po zjištění, ze tento rok není v rámci žánru nic jiného, pod příslovím "mezi slepými jednooký králem" tomu dá max hodnocení. Dokud tomu budou dávat hodnocení jen souhrnné dle subjektivního pocitu, tak to není recenze ale subjektivní názor vhodný pro blog. O to čistší byl Vávrův článek, který to nevydával jako recenzi ale opravdu jako jen a pouze svůj subjektivní názor na tu hru. Sice se těch 100+ bodů dalo shrnout na 30, část je problém jenom konzole, část je nejasná, ale tak 15 bodů mi tam furt zůstává a nejmíň 5 mně fakt iritují. -
-
Tak ten důvod, proč to tady takhle nedělají, je právě ten, že jim to připadá neadekvátní, strohé a nic neříkající... Že to jednoduše není nic, co by lidé chtěli číst a že stejně pak ta výsledná známka je výsledkem toho, co si recenzent myslí, takže si to zprůměrovává pro sebe.
Dá se s tím celkem i souhlasit, ale minimálně bych zkusil k slovnímu verdiktu přidat plusové body a mínusové body pro představu...
S čím ale nejsem spokojený, je to, pokud recenze nekoresponduje se známkou. Pokud si přečtu text a mám z něj úplně jiný dojem než z verdiktu, tak je něco špatně.
-
-
-
spíš by e to mělo jmenovat 100 důvodů proč je Dan Vávra d...l
-
-
Příští článek bude jistě napsán o tobě: "100 důvodů, proč dát Márovi mínusko!" *5*
-
-
zkus jich vymyslet alespoň 10 *5*
-
-
see above! *5*
-
-
-
-
Tahle hra nesaha Dark Souls ani po kotniky..
-
-
Tak nestrácej čas tady, když se ti to nelíbí, a di si hrát Dark Souls :-) Nic lepšího ti asi doporušit nemůžu.
-
to angrest bananum taky ne
-
-
no hlavně že Mafia II byla "dodělaná" a bez bugů ... krypl jeden
-
-
Daniel Vávra: scénář
Nikde nevidím nic o spojitosti pana Vávry s programováním Mafie II, s jejím debugováním (kdy stále existují průchozí ploty), s vysekáváním obsahu, lhaní vlastním fanouškům, látáním na poslední chvíli nebo se zjednodušováním. -
-
Navic i ten scenar mu zemnili :(
-
-
-
No takhle... Po precteni par bodu z clanku, se na Skyrim budu divat stejne, porad me bude bavit, protoze se mi libi, to je to hlavni. Nejsem si jistej, jak se ale ted budu divat na Dana Vavru :)
-
-
ten článek je ale o tom, že Skyrim není desítková hra, pokud to někomu a "profesionálním recenzentům" zvláště pořád připadá na deset, tak by se měl jít léčit
-
-
jinak nejvetsi chybou je asi fakt to ze mec ktery jsem dostal behem prvnich par hodin hrani je nejsilnejsi i po destiky hodinach *9*
-
-
nieje možeš kombinaciou maximálneho enchantingu a kovania brutálne kúsky na ktoré sa nechytajú ani artefaktové
to samé platí aj pre zbroje
Ked už kriticky chýbala mi možnost vytvárat vlastné kúzla -
A to je který prosím tě? Buď pls konkrétní ;) Já totiž už dostal spoustu mečů a spoustu jich našel a vystavil na stojany ve svých domech, ale na legendární (jednou velepšený) daedrický palcát (bez očarování!), který sem si vykoval - po poctivém snažení a učení se v kovárně - někde kolem 20-tého levelu a asi po dvaceti hodinách hraní, zatím nic nemá. Obzvlášť, když všechny perky rvu jen do palcátu :D
-
-
Zcela jste se minuli. On si stěžuje, že to co dostal na počátku mu vystačí na neuvěřitelně dlouho. A ty napíšeš, že to není pravda, že si může vyrobit něco mnohem lepšího. Ptám se ale PROČ by to dělal? Když mu zatím stačí to co má ? A vo vo vo tom to je ..
-
-
Vůbec jsme se neminuli. Já vycházím z toho, že jsem dostal to samé co on, nebo něco podobného. Pokud to bylo na začátku, je to dost apravděpodobné, ale ja samozřejmě možné, že natrefil na nějakou rare věc. Proto sem tedy ptal, co konkrétně za meč má a přidal, že ty co si vyrobím, sou zatím lepší, než ty, co najdu. kapišto?
-
-
-