Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Autor tohto článku je pravdepodobne malé rozmaznané decko. Som sklamaný nad týmto urážlivým článkom a odporúčam autorovi aby prestal písať takéto články, je to jeho problém keď nevie pochopiť že pre Skyrim je mnoho módov, ktoré opravia/zlepšia celkový pôžitok z hry. Skyrim je skvelá hra a kto si myslí niečo iné... Fus Ro Dah
    • Autor tohto článku je autorom mafie ;) a zrejme si nikdy nehral dragons dogma oproti ktorej je skyrim zlý vtip.
    • Ehm, až na to, že cílem recenzentů je obvykle hodnotit SAMOTNOU HRU (případně datadisk nebo vybraný mód), je problém Bethesdy že neumí udělat hru, která by byla kvalitní i bez modderské komunity.
  • Četl jsem cca 1/2 článku shléd pár videí a musím říct, že přesně toho jsem se bál. Že to bude vopruz jak oblivion a nadchne mě jen velky svět, kde mužu chodit kam se mi zlíbí. Díki za článek vím, že tuhle hru si rozhodně kupovat nebudu. Dal bych za ni maximálně 100Kč a to jen proto, že bych ji použil jako benchmark :D
    • rhomola
      No čéče. Tak předpokládám, že nejsi fanoušek TES série, ale i tak, jestli tě tyhle Vávrovi vejžblechty odradí od nákupu, tak si letos zřejmě propásnul nejlepší investici do vlastní zábavy. Za tak málo opravdu tolik muziky nepořídíš minimálně do doby, než vyjde TES VI. A tom naprosto odmítám polemizovat. To je prostě fakt.
    • No no, svět není černobílý a hra "Skyrim" má rozhodně co nabídnout. Nicméně permanentní absolutní ohodnocení za nedoladěný produkt, nekritické recenze a celý humbuk okolo si přímo říkal, aby vystoupil někdo, kdo má v herní branži jméno, a jasně řekl: šílenství okolo této hry je přehnané. Stalo se, i když taktéž velmi extrémní formou.
      • rhomola
        Spíš, kdo měl hodně dobré jméno, pak si ho trošku pokazil a teď tak nějak nikde nic...
  • Tak bych si rád ten seznam 1.000.000 kladů přečet.
    • Tolik? Já vidím jen jeden: modderská komunta.
    • myslim. ze nejses jedinej *1*
  • něco tak obrovskýho, jako je Skyrim, chyby musí mít... po případě kdyby je neměla, tak by Bethesda na skyrimu musela makat dalších 5 let!!!!!!!!!! Kdežto takhle, se to po pár patchu spraví...... hra je výborná, já mám dohráno..... ted si dám na chvilku pauzu, kvuli jiným hrám, a pak se do Skytimu znovu vrátím.....
    • smejki
      Fallout: New Vegas byl udělanej za 18 měsíců, pětiletko
  • klidně se podepíšu pod tímto článkem...
    a to mi veřte že jsem prokoukal stovky hodin u oblivionu ....
    předobjednáno jsem to měl x měsíců dopředu a to zklamání mi za to fakt nestálo...

JE ROK 2011 - PROBERTE SE......
    • Podepises se pod co? Pod snusku polopravd a lzi? Relevantni je mozna tretina jeho postu a to se treba jeste prvnich deset da shrnout do jednoho(spatny herni interface)
      Tady nejde o to jestli je Skyrim bajecna hra nebo neni. Ale vetsina troliku zde to nechape nebo schvalne nechce pochopit...
      • tak já se na to popravdě třepak mooooooooc dlouho..naladěnej jako kráVVva a jako s grafarnou HD6990 a zbytkem nových věciček očekávám v roce 2011 fakt něco jinýho...
        hroooozně zklamanej..takže se pod to fakt klidně podepíšu....
    • proč se koukat na něco co je posun několik let zpět? i have no fuking idea *16*
  • Přesně tak, ta atmosféra! Ta hudba když zabíjíme draka! Člověk se úplně vcítí do role hrdiny! Ta hudba je sama o sobě celá kapitola! A to že pan Vávra neumí vypnout zvuk v jeskyni je jeho problém, a nemusí se s námi dělit o své technické nedostatky. V žádné jiné hře jsem se necítil tak moc jako hrdina, jako když zabíjím draka a vypadám jako.... no prostě nemám slov a ten arogantní ignorant jenž se nazývá kritikem ať si jde zahrát Pacmana nebo Tetris. *12*
    • draka? vždyť to bylo moc jednoduché než sem se do toho boje ponořil, tak byl konec.
      • Však hlavni hrdina je rozenej drakobijec tak se ocekava ze drak mu nebude delat problemy.
      • mas pravdu :D ..I medved byl tezsi a nebo ti ledovy magove,ci co to bylo :)
        Sice na 4 levlu jsem draka zabijel 30 minut,ale na 25 levlu sel behem par ran ...
  • Priznám sa, že tento článok ma dosť pobavil. Uznávam, že v niektorých bodoch má autor pravdu, napr. že Skyrim je zabugovaný. U hier od Bethesdy je to proste už tak. Pri takej rozsiahlosti a komplexnosti je to asi nevyhnutné. Čo ma však dosť naštvalo, bol arogantný prístup, z ktorých väčšina bodov je doslova vycucaná z prsta, nehovoriac o tom, že v niektorých bodoch sa autor opakuje, čo príliš na serióznosti článku nepridáva. Najviac ma však rozosmial bod č.65 - ak sa tak veľmi autor triafa do reality, ako je možné, že sa čuduje, že obchodníci nemajú skoro žiadne šperháky na predaj? To je ako sťažovať sa, že v Potravinách nie je dostať heroín. Na záver si dovolím malú rečnícku otázku k bodu 61 - podľa neho je evidentné, že autor má nahratých minimálne 40 hodín Skyrimu, preto sa pýtam: Prečo autor dokázal venovať taký veľký čas hre, na ktorej mu všetko vadí?
  • smejki
    Dane, díky
    • Nejsem Dan, ale Jura, ale to nevadí, splete se každej..
  • I když pana Vávru uznávám, tak zde si hodně ''uletěl'' a zmiňuje desítky prvků, které by hru učinili podstatně hůře hratelnou a to by teprve nakrklo hráče.

PS. Nechápu přítomnost videa se zrychleným učením vybírání kapes. To, že učitele okradete po zaplacení není snad bug, ale jedna z mnoha možností, které hra nabízí.
  • i špatná reklama je reklama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit