Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
My chceme článek "Proč Dana Vávru s3rou draci lítající pozpátku"! Kdy to chceme? HNED! *16*
-
Jako snad to odladěj v patchi , něco už vyšlo ne ? Jinak tak kriticky bych to neviděl, ale zas úplně nej hra to také není tak možná 8/10
-
-
Jo odladili, draci litaj pozpatku a plno dalsich vychytavek :D
-
-
Grygar v podcastu ted rekl ze snizuje kvuli tomu znamku na 4/10 a zvedne to zpet kdyz v dalsim patchi daji tem couvajicim drakum takovy ten pipajici zvuk jako kdyz couvaji nakladaci *1* *1* *1*
-
-
Pipani bude jako dlc
-
-
-
-
¨přeložit do angličtiny a poslat vývojářům...... no a hlavně nekupovat takový a podobný srágory... (chtěl jsem napsat sra.ky, ale je to zakázané
-
Skoda ze ani tato diskuse nevyda na 9000 prispevku. Chtel jsem si zarvat "It's OVER 9000!" a takhle zas nic.
-
-
Nikdy neříkej nikdy ,třeba se tahle diskse se teprve rozjíždí *1*
-
-
Zkuste Lord of the Rings - War in the North. Není to otevřený svět a možná díky tomu to nemá žádné bugy a má to pěknou grafiku.
-
¨přeložit do angličtiny a poslat vývojářům...... no a hlavně nekupovat takový a podobný srágory... (chtěl jsem napsat sra.ky, ale je to zakázané
-
:D tak na pobavení dobrej článek, ale jinak pan Vávra je tedy pěknej trapák, at se nejdřív koukne na svoje dílka(dělá jako by to měl vždy dokonalé) a včítat že tam nejsou dobře udělané autosave to je vrchol-než vlezu do průseru zmáčknu F5, ale pro někoho je to asi moc složité.. nečetl jsem všechny ty žvásty-jen sem tam něco.. po fiasku z mafii 2 by měl držet hubu a šoupat nohama.. -jojo on vlastně utekl před vydáním, tak to ho omlouvá tedy.. *11*
-
-
Ano. On utekl pred vydanim, jeho scenar se predelal, pac byl nerealnej a predpoved byl 14lety vyoj. Od ty doby se od toho distancuje. *2*
Samozrejme i o tom jeho scenari by se dalo dlouze polemizovat. Clovek, kterej lita po prednaskach, ze herni grafik musi umet zaklady architektury, pritom tam mel uplny bludy vcetne zcestneho popsani prostoru, kterym se dokonce museli ridit grafici v 2k... Nepocitam takove spymy, jako neco ve stylu "budeme mit vleky svet, bude realny a lide to budou chtit"
*2* -
Pan Vávra má s výsledkem projektu Mafia II společného velmi málo. Je to překvapivé, ale je to tak.
Apropo jako moder jsem nahlédl pod pokličku a vězte že všechno o čem kdy pan Vávra mluvil ve spojitosti s Mafií II existuje, byť většinou ve formě pahýlu. Tudíž on nekecal, ale jaksi někdo dostatečně mocný nasměroval vývoj Mafie II poněkud jiným směrem, než se původně plánovalo.
-
-
trapna recenzia, autor je asi disabled a ventiluje zlost
-
do háje :DDD vždyť já Skyrim miluji a myslim, že je to skvělá hra :DD no lol co me to popadlo napsat ten clanek na 8 strance :DD no lol fakt si myslím, že je Skyrim dobrá hra, asi me zblb ten článek nebo co, a neboo možná jsem trochu naštván za skyrim, pač musím zas trochu na druhou stranu přiznat, že měla Bethesda s tak dobrou hrou trochu líp naložit, jako fakt nenávidím tady to jako vydá se hra a hned na to se najdou bugy a my to poravíme my to opravíme :D jako kdyby o tech bugach nevedeli nebo co, vůbec bych se nezlobil kdyby vydali Skyrim klidne o pul roku nebo o rok pozdejc a aby byl propracovanej, Ale to me stve u vsech her :(((
-
-
Každý, kdo někoho miluje, přes ty růžové brýle nevidí negativní věci .. to jen tak pro pořádek .. *3*
-
no lol
-
-
Zamyslel se alespoň někdo proč má skyrim špatnou grafiku? Kvůli konzolím, aby to utáhly a i tak se to dlouho načítá. Inventář je debilní také kvůli konzolím, kde se pohybujete jen nahoru, dolů, doprava doleva. Bugů které hodně ovlivňují hru není velké množství. ( Jsem velmi zvědavý, jestli se těchto 100+ "chybám" vyvaruje pan Vávra v tom novém rpg Kingdom come )
-
-
Se podívej na ostatní open world hry na konzolích a pak povídej o grafice. Skyrim je hnusný, protože Bethesda nemá potřebu se párat s vytvářením hezké hry.
A vzhledem k tomu, že spousta questů nejde ani dohrát, protože postava nedokáže vyjít ve své cele schody atd, tak si myslím, že v tom ovlivňování hry nemáš úplně pravdu. Seriously, Skyrim se dá hrát jedině s konzolí otevřenou a seznamem příkazů po ruce... -
-
Jeste se mi nestalo že bych nedodelal quest kuli bugu.
-
-