Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Tak tech 100+ duvodu by se dalo shrnout tak do 10 z toho me jich vadí asi tak 6.
př : 1)kůn je blbej, 2)hnusnej , 3)pomalej , blablabal. proste kůn je kkt, ale je mi to uplne u prd*** , jelikož ho proste nepotrebuju a nechci, ikdyby byl hezkej, chytrej a rychlej. *1*
Další problémy jako : domy jsou drahé..... kdo by to čekal co? A kdyby byli levný tak si zas stežujeme na to, že co je to za logiku, že si mužu hned koupit dům. *1*
nebo
Ukazatel dechu není... vec která me vubec nevadí spís ji beru jako kladnou. -
-
6. Mapa světa ve 3D je dobrý nápad, ale v provedení Skyrimu je to zmatený chaos.
Souhlas, ale oni extistuje komunita, která vsechno toto řeší třeba http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=145.
7) Hledej Dane, stežujes si na to, že v bethesede jsou líný a dávaj to do hry tím, že ubehnete jen pár metrů, ale sám nedokažes strávit 3minuty na internetu, aby jsi nasel mod/plugin, který to orpavuje.
8) Mne se vždy jako aktivní ukazal, asi más jiný skyrim.
9) Já se v tom vyznám.
10) No já ukládám hru asi každejch 15sekund :D :D Takže autosavy neřesim :D
11) Od čeho je to jiné než v jkékoliv jiné hre ?
12) Statisky čeho ? -
-
13) Souhlas, ale to bude podle vseho opraveno v patchi.
16) Toho jsem si nevšiml, ale chápu, že to dokáte naprosto pokazit atmosferu *7*
Myslím si, že bych se ve večine z tech 100+ bodech dokázal s Danem hádat, ale rozhodně tím nebudu dál marnit svůj čas, protože je to k ničemu.
Dan si očividně občas vymyslel strasne kraviny, aby to bylo tech 100+ bodu dal a obdivuju ho, že tim dokázal ztratit urcite dost času, aby to toto mohl napsat. *1*
Natož, že i pres tyto vsechny problémy hru porád hraje, což já bych urcite nedokazal, kdyby mě vadilo i to, že ukazatel zdraví ubývá z obou stran. *1*
-
-
Bohužel je málo odstavcu tak na sebe budu reagovat :D
Další problémy s inventářem,menu které jsou ( zase ) rozepsane do 20 bodů.
Porste práce s menu ( mysleno dovednosti, inventár , magie .. ) jsou ze zacatku neprehledne, snadno se dostanete uplně jinam než chcete atd atd , ale za 20hodin hraní jsem s tím nemel večí problémy a za 40hod sem si na to zvykl a nechci to ani menit :D -
Pokud jde o ten dech,tak to je totalni fail. Ja jsem po 40 hodinach hrani (a spoooouste potapeni) nahodou na internetu!!!! zjistil,ze pod vodou muze dojit i dech. Pri samotmen hrani mi nedosel ani jednou. Myslel jsem si ze to Bethesda zrusila. Tak stupidne je to ve hre udelane.
-
-
Stupidni jsi asi jen ty.
Vydrzís pod vodou tak 30sekund a zacnes se topit.
Pritom prumerny clověk vydrí bez dechu minutu, takže vuebc nechapu na co si stežuješ.
-
-
-
skyrim je proste kravina nejhorsi hra na svete zahrajte si mafii to je nejlepsi hra na svete
-
-
Je lepší než Skyrim.
-
-
A Super Mario je lepší než Mafie. *1*
-
-
-
NADHERA !!! V kostce duvod proc nehraju Skyrim...
-
Všem lidem dobré vůle přeji dobré diskutování *4* a dobrou noc. Dan Vávra mne o své geniálnosti nepřesvědčil a upřímně mi začíná býti dosti nesympatická postava (Ano Olorine herní Venca Klausu je výstižný). Bylo tu pár trefných poznámek byť za chvílí se to tu stane centrem trollů a samozřejmě statistiků, ohánějícími se Mediánem *6*
GN! -
-
Tvůj takzvaný Venca Klausů to dotáhl dál než ty někdy dotáhneš a alespoň ví o čem mluví, na rozdíl od tebe.
-
-
Mínusy na tom, že Klaus to dotáhl dál než on, nic nezmění. Ale pokud vás to uspokojuje ..
-
Tak Venca Klausů je v současné době prezidentem ČR, byl premirérem a samozřejmě předsedou NS, má vysokoškolský diplom, sice občas neví, kdy mlčet, ale jinak ho máme všichni rádi. *15*
-
-
Buďme za to rádi. Třeba bychom už teď měli Euro. A jen tak mimochodem, s EU měl pravdu od samého začátku, ale sem tato diskuze nepatří.
-
-
-
-
Skirim je to nejlepsi za co je za posledni roky k maní,očividně se naky blbec dycky najde co se to bude snazit schazovat.. pri tak obrovske hre se bugum jen tak nevyhne...Navic sem hru hral a niceho vaznyho sem si nevsiml ... a dojem ze hrani mi to rozhodně nekazi.. Autor by se mel probrat na tyhle debilni clanky tu neni nikdo zvedavej , kdyz se ti to nelíbi ... jdi strilet COD a Skyrim nech u ledu.... prid kafrat az naprogramujes lepsi hru ty blbe...Schvalně mi ukaz ktera hra je jen tak z poloviny dobra jako Skyrim , zadná není!Vávro prober se!Nebo uz nemas o cem psat tak ses rozhol psat tyhle negativní píčoviny.?????boze ty si vul......nic jinyho na to ani napsat nejde
-
-
ja mam kratky dotaz , tys to hral na PC ?
bo Vavra to hral na Xboxu....jen tak mimochodem....
-
-
Mechwarrior_bw - nejlepsi a nejhodnotnejsi komentar. BTW s clankem nelze nez souhlasit.
-
Chtěl bych od autora slyšet názor na Battlefield 3. Jestli je podle něj totiž battlefield 3 skvělá hra bez chyb, je to absolutní ****.
I tak jeho článek za moc nestojí.
Aby chcípl *1* -
-
Ač mám Skyrim, rád, hraní si užívám, tak pan Vávra á pravdu =)
Přec jen s grafikou, chybama, 4 stejnými hlasy atd, to vše je pravda =)
Takže to tvoje - aby chcípl světčí jen o tom, že jsi vygumovaný imbecil, který neví co píše =) Bez urážky =) -
-
http://www.youtube.com/watch?v=XJ7lmWc14uo&feature=player_embedded#! to jen tak k těm 4 hlasům :), nevím jestli jste s Vávrou oba hluší a nebo neovládáte matematiku základní školy :).
-
Vypadáš jak přeslečený Vávra v ženských šatech...radši si běž hrát Minecraft, to je hra pro ty méně nadané
-
-
raději běž dál .. ty přeslečený .. a vezmi si sebou nějakou knihu, nejlépe českou..
-
-
na co knihu ? prosímtebe, tak si našel nějakou chybu, bože =D
-
-
Přeslečený Vávra opravdu nejsem =)
neříkám že má pravdu ve všem, napsal tam tunu hovadin, prkotiny typu neukazuje se jak dlouho vydrzim pod vodou, mana ubejva normalne ale zivot z obour stran - to je zhovadilost nejvetsiho razu pro me =))
Ale v hodne vecech ma pravdu. Bethesda je spolecnost jako krá*a takze by ty chybi jako sou 4 hlasy atd mohla zpravit.
ty minecrafte =)
-
-
-
-
Len do nich, občane Vávro! *15*
-
neda sa nesuhlasit s D.Vavrou :/
-
ma pravdu tak ve tretine veci (jako treba ze hospody vypadaji vsechny stejne), tak tretina jsou veci ciste subjektivni (jako treba oskliva mapa - pro me ma skyrim snad nejhezci mapu z open world her co jsem kdy videl, nepamatuji si kde jinde ve hre bych chodil pesky jen abych se mohl kochat a kazdych deset minut se zastavil nad nejakou scenerii s hlasitym "och, to je ale nadhera", to co napsal je urazka lidem co tu mapu delali) zbytek jsou nesmysly