Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • johnysak
    Po roce a čtvr jsem sem opět zavítal a ucítil jsem nečekaný záchvěv nostalgie... pořád je to nestárnoucí klasika! *1*
    • Článek, nebo hra? *15*
  • mc.c.cz
    skusim dik
  • Jako nevim jetsli je uplně dobrej přístup nadávat na hry který maj svojí kvalitu podloženou takovým množstvím ocenění, které hříčka jako mafia 2 nikdy mít nebude. Uznávám že skyrim má chyby, ale v tomto žánru skrátka nic lepšího nenajdeme
    • Opravdu.... Asi si moc RPG nehrál...
  • mc.c.cz
    A mafie II není idealní má bugy .. nasel sem sice jeden ale bude jich i víc! *8* *9*
  • mc.c.cz
    Ale v mas pravdu ohledně skyrimu v několika věcech.. *12*
  • mc.c.cz
    HELPMY:V skyrimu je mise ze tam mas privest ruzne krale nebo kdo to je k sedovousým pak se posadím na zidly a oni tam povídaj ja jim odpovim a pak se kuknou na Esberna a von nic nerika.. Nefunguje mi to i v jiníých misích treba Esbern pokládal knihu 5krat na stul atd.:neotevrel mi dvere v krysí díře tak sem musel dat tcl a pak sem tam přelít..
    • Tohle se vyřeší tak že si hru při rozhovoru uložíš a pak už tě jen čeká samý načítání uložené pozice po pár načtení rozhovor pokračuje dál.
  • ve vetsine veci mas sice pravdu ale asi vubec nechapes o co v ty hre jde neni to jako v oblivinou jak i stezujes zem mas porad stejnou zbran po 40 hodinach protoze jsi lepsi nenasel,,,jde o to vyrabet diky za kazdy zlato ktery vydelas a tim zleposovat kovartvi cim lepsi kovatvi a level tim lepsi muzes vyrabet i nachazet veci a i kovat ti pri lepsim kovartvi prodava lepsi veci,to sami s ocarovanim kdyz chces lepsi nahrdelnik zlepsi kovartvi ocarovavanim veci a vyrob i lepsi nahrdelnik,,jestli chces lepsi mec musis si ho vyrobyt a vylepsit kdyz lepsi nenajdes,a to ze jsi hral 40 hodin tak za 40 hodin toho ve hre moc neudelas udelas mozna tak par misi,ja dokocil celou hru asi za 500 hodin kdy uz jsem nemel co delat akorat mi ukoly aitomaticky generovali gildy behem ty doby jsem ale narazil asi na 100 bugu,a nektery mi zabranovali i pri normalnim plenenim misi a nemohl jsem je diky urcitemu bugu dokoncit,,,musel jsem na intenretu pri nekterych chybach hledat mod cim se to opravy takze mas pravdu skyrim je sice dobra hra ale zabugovana hra nahovno!!!!!!Treba jsem mel chybu ze jak jsem mel v cechu zlodeju zmlatim 3 lidi aby zaplatily penize tak misto toho aby ten clovek se ze mnou pral hand to hand tak vytahl diku a zacal mlatim hlava nehlava kdyz se pritom mel prat rukama a ja ho pestma zabil misto aby si klekl na zem a rekl dobre zapatim,,,,,nebo ze jak jsem hral dawnguard a byl jsem upir tak jsem si na sebe vzal kapy cechu zlodeju a misto toho abych mel na hlave kapy cechu zlodeju byla videt jen plesata hlava a ebenitovy stit nebyl videt ze bych drzel v ruce a pritim jsem se s nim mohl krtot i kdyz nebyl videt,,,proste bugy bugy bugy,,za tu dobu bethesda vydala asi 11 patchu a ani jeden neopravil ty banality a dalsi se obejevovali.................nechapu jak takovy idionti mohl vytvorit tak dobrou hru ale tak spatne az to boly....
  • Hold moc odstavců (i jeden je moc asi)
    Souhlasím s těmi chybami, Bethesda to mohla udělat jinak, spousta věcí byla vyřešena i v jiných hrách (Gothic-kování/alchymie, Mass Effecty-dialogy a následky v nich, Assassin Creed-animace/fyzika hrdiny)
    Dejte mi stejné peníze co do toho vrazila Bethesda a a já za to udělám lepší hru... (jde to, jen chtít, prostě jak bylo napsáno, Bethesda v tomto "nemá" konkurenci.
  • Skyrim ma celkom kedysi bavil ale ani neviem preco ale ked toto citam cudujem sa ze preco ma vlastne bavil ved vsetko z toho textu je pravda :D
  • Já to dokončil ještě jinak :d po zatčení mága ..umre zena na trzisti jdete za magem priapd si otevrete mate cekat tam (tam nevim proc ale nikoho nevidim) koupil sem si po te dum Hjerim a hle ve vnitr byl reznik..zabil sem ho vzal od nej klic a byl to ten z muzea tusim uz je to nakej patek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit