Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dendyman
    dan vavra je pro me pračurák po tomdle.... když ho to nebaví a nemá to rád tak at to nehejtuje, omfg uplne absurdni argumenty......tu hru hrajou lidi co je to bavi a ne kok0t1 co hledaj chyby *11*
    • pyshta69
      A ty nepičuj na Vávru, ale na to čo sa ti konkrétne na tom článku nepáči. Čo ti máme napísať na to keď nevieme s čím máš problém. Napíš bod a budeme sa o ňom baviť a nie urážať, pro hlupáka každej hloupí či ako to bolo *11*
      • Napiš bod? To bych musel kopírovat skoro celej článek.
    • Přesně Skyrim je jedno z nejlepších RPG a komu se nelíbí ať to nehraje!!!!!!!!! *1*
  • 95% toho co vavra pise jsou kraviny.Skyrim je pres vsechny bugy tou nejlepsi rpg hrou na svete. Chtel bych videt vavru jak by zvladnul tak krasne vymodelovat draky a magicky system, je to blazen.
    • No, a co třeba Zaklínač? Skyrim není nejlepší RPG hrou ani náhodou.
  • S některými body souhlasím, s některými méně. Je to o pohledu daného hráče.
    Já například jsme si těch bugů, chyb, nedodělků, nelogičtností apod. vědom ale i tak mně Skyrim chytl. Dle mého názoru je to o přenesení se. Já se přes většinu chyb přenesl a Skyrim mám rozehraný už potřetí a stále mě baví. Ale panu Vávrovi to neberu, prostě ho to nechytlo.
    Nemůže to bavit každého ;)
    • Evidentne jeho to bavilo, keď napísal, že to hrá. *1*
  • Trol.diskuzni
    Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!

(Jo a Skyrim je děsná kravina, viz článek...)
    • Blokovic
      Vávru spláchnout do záchoda,bez něj bude svět lepší
      (Jo a Mafie je děsná kravina ,viz hra)
      • Mafie tedy není děsná kravina, i po těch 10 letech je to pořád výborná hra, jedna z nejlepších, český klenot. Ale jinak to co zde napsal o skyrimu.. to je snůška blbostí. S něčím třeba souhlasím, ale zbytek jsou blbosti
    • jaj čekal jsem na nějakýho přiteplenýho vávru abych musel číst tyhle píčoviny... když je to tak chytrej kokot, tak ať udělá lepší hru než je Skyrim...
  • No jo lamy promluvili.Vratte se k battlefieldu a COdku.
  • Skyrim stejne jako Oblivion na me pusobi dost umele, pribeh je jednoduchy a do deje se jen tezko vziva... grafika neni nijak vznikajici... neni to hra ktera by cloveka opravdu chytla... narozdil od Morrowindu a Daggerfallu ktere ve sve dobe byly uzasne a velmi zajimave...
  • č.80:jenže realný člověk taky neunese 400 kilo a ještě nebude běhat že?
    č.81.nikdy jsi neslyšel o Islandu a Sahaře co?
    č.96:to není až tak pravdu kůn nekdy i uteče.
    č.113:jo takhle nějak funguje assassins creed ale nepřijde mi že by to někomu vadilo co?
    č.116:zabugovanou arenu?LOL.Arena vyšla před 18 lety.víš co to je 18 let?Mohl by jsi být rád že tehdy něco takového vyšlo.
  • př:
    č.14:ty snad máš v hlavě když se potápíš zabudovanej časoměr jak dlouho pod tou vodou ještě vydržíš?
    č.20:co je špatného na tom srovnávat to s předchůdcem?Navíc redemption a Noire jsou v úplně jiné době a každá hra jde jiným směrem.
    č.33:a zaklínači snad jo?Nebo si myslíš že každej fanoušek rpg tam potřebuje záchod?
    č.61:ten meč by mě docela zajímal.
    č.62:nauč se hledat.
    č.65:obchodníci tě asi budou podporovat v krádežích vid ?
    č.74:hodně dobrý ,,sprinter,, může uběhnout podle mě sprintem kolem 200m navíc většinu hru taky běháš.Kdyby to bylo realnější tak jsi teprve ted došel z Vorařova do Průsmyku.
    č.75:to většině hrdinů
    č.77:nikdy se mi nestalo že by kůn přestal sprintovat
    • pyshta69
      č.14: hlavne že ty máš meter na svoje zdravie keď ťa niekto mláti do držky...na manu je meter, na health je meter, na staminu taktiež, tak to bol veľký problém to spraviť aj na dych
      č.20: v inej dobe v hernom svete...v našom svete je doba tá istá, preto môžme porovnávať
      č.33: mám pocit, že toho záchoda sa chytá každý, lepšie bolo pre Vávru to tam nedať
      č.74: keby to bolo reálnejšie tak nahý sprinter a naložený sprinter predsa nepobeží takú istú vzialenosť, keď už chceš zájsť do reality
      č.77: tak to máš asi patch ako jediný priamo od bethesdy *1*
  • No to snad není možný.Jak si někdo může myslet že zaklínač překonává Skyrim?Vždyt se každá odebírá jiným směrem?Zaklínač je především na příběh a Skyrim na open world.
    Když se vám hra nelíbí nehrajte.
    Dobrá grafický mody jsou dobrý ale co třeba takový Dragon Age hm?Dragon Age taky nemělo nějakej frostbite 3 a stejně se to lidem líbilo i bez modů.
    A nebo přehlednej inventář kterej vypadá jak seznam na nákup?
    Hrůza to si rovnou kupte s panem Vávrou G mod a delejte si tam vlastní hru.
    • Souhlas. :)
  • No a nemůže to být snad magie? Politik v RL není žádný mág aby zahlazoval své chyby, ale v této a i jiných RPG hrách to možné je. A když tam kouzla jsou tak je to jasný, že může existovat kamenný strop. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit