Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s většinou argumentů. Někteří kritici autora jsou k smíchu. Co ale obhajuji je modařská komunita. Zde nejvíce oceňuji mody pro grafiku, stíny a nasvětlení, které prakticky ze hry udělá novou hezčí hru, hodnou dnešních standardů. To samé se týká modelů. Vhod přijdou mody pro členění inventáře atd. Skyrim je skvělá hra. Leč je tak velká, že některé věci stojí zaprd. Nechce to u ní trávit hodiny časy (přesto se tak děje díky něčemu magickému, co vás nutí hrát dál). Vysoká hodnocení kvituji, ale kritiky mělo být více. Povrchnost, jednotvárnost a dabing postav je pro mne tou nejvtší slabinou hry. Pro mne je jako celek lepší Zaklínač 2, ale zase to není open world. Jako open world u mne vítězí Fallout.
    • Některé překlepy,.. ach fuj. :)
  • zo vsetkych 116 dôvodov suhlasim max. s kovactvom.... v jednom bode sa spomina jak "hrdina" plava v tazkej zbroji a hrozne sa to autorovi nepaci a dva body potom sa stazuje jak v tazkej zbroji zabehne 10 metrov... stretnut ho na ulici mu naplujem na do tvare.
    Nijak skyrim nebudem obhajovat lebo chyby ma, ale urcite mi tam zachody nechybaju (sra*ky splachujem a nerobim si z nich fotky, reps. screeny) a ked tento pan dokazal zabit draka obicajnym sekanim do boku, tak by si mal ocividne o 1-2 stupne zvisit obtiaznost, mozno potom uz aj tie dungeony nepreleti jak superman. Autor by sa mal zamysiet nad sebou *7*
  • Moc se mi líbí jak tu někteří fandové Skyrimu tuhle hru obhajujou dost směšným způsobem. Vybrat ze 116 bodů 1 a říct že to přece je magie, to je fakt argument hoden českého politika. *1*
  • Přesně tak, ta atmosféra! Ta hudba když zabíjíme draka! Člověk se úplně vcítí do role hrdiny! Ta hudba je sama o sobě celá kapitola! A to že pan Vávra neumí vypnout zvuk v jeskyni je jeho problém, a nemusí se s námi dělit o své technické nedostatky. V žádné jiné hře jsem se necítil tak moc jako hrdina, jako když zabíjím draka a vypadám jako.... no prostě nemám slov a ten arogantní ignorant jenž se nazývá kritikem ať si jde zahrát Pacmana nebo Tetris. *12*
    • draka? vždyť to bylo moc jednoduché než sem se do toho boje ponořil, tak byl konec.
      • Však hlavni hrdina je rozenej drakobijec tak se ocekava ze drak mu nebude delat problemy.
      • mas pravdu :D ..I medved byl tezsi a nebo ti ledovy magove,ci co to bylo :)
        Sice na 4 levlu jsem draka zabijel 30 minut,ale na 25 levlu sel behem par ran ...
  • 69. U předmětů již tradičně není nic napsáno, takže nikdy nevíte k čemu jsou, pokud k něčemu jsou. Nebylo by hezké, kdyby u motyčky bylo napsané, že s ní jde těžit ruda v dolech a člověk s sebou nemusel tahat tunu odpadu jen proto, že neví, jestli něco z toho nebude náhodou potřebovat?

Ehm, nevím jak vy, ale já kopu rudy raději krumpáčem než motyčkou kterou jste někde ukradl farmáři. Nemluvě o tom že když krumpáč najdete vedle rudy tak většina inteligentních lidí zkusí vzít krumpáč, či motyčku (Jak jste nám vysvětlil u důvodu č.69), a poté zkusí kliknout na rudu.

To za prvé, za druhé - je to fantasy svět o kterém nemůžete vědět jak vypadá, jakou má gravitaci (viz vaše fantazie o krátkém sprintu), jak je velká a kde a jaké má póly, tak laskavě nechte klima Tamrielu na pokoji.

Zpět k tomu sprintu. Když člověk nosí plátovou zbroj a snaží se běžet, a jste 5. level, tak asi těžko budete běžet jako naši AUSTRALŠTÍ přátelé. A pokud si během hry nedáte ani jeden bod do staminy, tak nechápu co tady brečíte.

PS: Velice jste mě rozzuřil když jste se snažil mluvit o faktech, protože zaprvé fakta z reálného světa neznáte a pokud ano tak jste o nich jen letmo slyšel, a za druhé Tamriel není žádná známá země, existují tam kouzla, takže by mne zajímalo jak víte že ten strop z z kamení není držen kouzlem? Všude jsou mágove, a dělají nejrozličnější věci, takže nepleťte do fantasy světa vaše ''velice obsáhlé vědomosti historie a architektury''.
    • nerdrage ?
  • Pane Vávro, jste upřímně největší ubožák který se snaží vypadat zajímavě pomocí kritiky jedné z nejlepších her. Podle způsobu jakým jste to psal dokonce uvažuji zda-li nejste jakési děcko. Zbytečně moc rozepsané. O tom jak je kůň je škaredý nebylo třeba se rozepisovat do 5ti bodů. Proboha je to severská země, je jasné že kůň nebude žádný jednorožec a tak podobně. Jen v několika pár bodech jsem si upřímně řekl že nejspíše máte pravdu ale vážně by se těch 116 důvodů dalo shrnout do 5ti, maximálně deseti. A pokud se vám ta hra nelíbí tak se běžte oběsit a veřejně tu nebrečte jak se vám to nelíbí a jaké to je škaredé. U questu u Temného bratrstva - neznám mnoho lidí kteří by vymněnili skvělou příležitost k dobrodružství za pokárání dítěte, toto je hra a své praktiky praktikujte na svých dětech. Tedy ovšem pokud máte děti, protože podle toho jaký jste hnidopich si nemyslím že máte šanci u opravdové ženy. Být vámi tak se zamyslím nad sebou. *16*
    • Je smutný, když jsi žádnou lepší RPG hru nehrál.
    • nesohlasím s tím ,,... jedné z nejlepších her'' jsou mnohem lepší hry (i v žánru open world RPG)
  • Skyrim by byl bez módu mrtvej !
    Samo o sobě je to toiž pěkně odfláknutý. Inventář na hovno, kouzla k pi*i a rozhovory jsou taky na nic. Grafikou se zrovna taky nějak extra nepochlapili a mohl bych pokračovat.
    Ostatně od toho tu je ten článek... i když místy mi to příjde jako dost vynucená kritika...
    *11*
    • Souhlas
  • k...ti najdete si holky běžte ven vyberte banku nebo si jen tak zajdete na sluníčko ty vaše kecy tady smrdí jako vaše fusky (rozuměj ponožky lamo),ptz hledáte nesmysly v jinak pro hráče dokonalé hře. Je to pecka navic co na tom nechápete obchodník dá 1/3ceny stejny jak v zastavárně zkuste si real life borci ať víte o čem to je:) mám 28 makám mám se dobře a tes je fakt dobra odreagovačka pokud tam žijete za elfa level bla bla bla sex doopravdy doporučuji:)
  • Ten kdo to psal je neskutečnej hnidopich, ****k, ***d, ********c a tak bych mohl pokračovat ve 100 bodech jako sám autor :-)
    • pyshta69
      Debilita
  • Ve skyrimu chybí záchody ..haha :) Vávro di se vysrat ses fakt ubožák. Tak tu hru nehraj a nekaž ji svejma scestnejma rádoby chytrejma kecama ostatním. Opravdu trapnej pokus jak se zviditelnit. Těm kdo si ten článek přečetli bych rád řekl, ať to neberou vůbec vážně. Skyrim je výborná hra, jistě má i mouchy, ale to co tady mistr popisuje je naprosto směšný 8) ..a vávrovi bych rád vzkázal : evidentně si nakažen nemocí Brainrot, doporučuji použít potion of cure disease, nebo navštívit nejbližší svatyni 8) ... SKYRIMu zdar!
    • Proč si všichni vyberou jeden bod a tím pak autora poplivou? Spíš tohle je ubohý.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit