Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen pro uplnost... v USA se zamky otaceji, jelikoz si tam nikdy nebyl, tak to nemuzes vedet *3* Bethesda si tohle opravdu nevymyslela.
    • pyshta69
      Skyrim je v USA?:D:D:D
      • skyrim je u nas ? niecim sa inspirovat museli :)
  • ikdyz tady kolega Vavra zamerne hledal kazdej nedostatek, coz podle u hrani hry neni zrovna idealni, docela to pak zkazi celej zazitek, ale bohuzel mel v nekolika bodech pravdu a nadruhou stranu jsem rad, ze nekdo podal objektivni a teda aspon pro me vtipnout kritiku :)
  • Kto chce dovody na to aby potopil hru si najde.Skusal sa autor tychto trapnych dovodov niekedy zamysliet ake zlozite je vytvorit hru akou je SKYRIM???Pravdepodobne nie,zrejme nemal cim.Ano,urcite su v hre bugy ale to jednoducho treba akceptovat pri tak obrovskom svete.Ten co si dokaze hru vychutnavat tak pre neho aj s tymi bugami je SKYRIM kralom RPG hier!
    Inventar nie je zlozity to len vy ste lenivy si hladat predmety.Tam je problem.
    Ked vam vadia bugy a prkotiny nehrajte SKYRIM,jednoducho nedokazete si vychutnat hru.Neviem co cakate,a ze nie su zachody v skyrime?Smejem sa aky je autor hlupy.To myslel vazne,ach bozee.
    Pan Vavr nehrajte,ked neviete.Zapnite si CoD.
    • Velikost hry nemá s bugy co dělat! Matláci z Bethesdy dělají hry už dost dlouho na to, aby se poučily z dřívějších chyb. Jenže místo toho aby chyb ubívalo, tak jich je čím dál víc a čím dál horších. *2* o ostatních věcech ani nemluvě. *3*
    • Vy jste asi nehrál o mnoho starší Morrowind nebo Arenu či Daggerfall, které jsou o hodně starší a i propracovanější.Daggerfall měl velikost Velké Británie a bugů tam bylo asi tak jako ve Skyrimu.
      A pokud říkáte, že Skyrim je král rpg her určitě hrajete své první rpg, že?
      • Král je jen jeden, jmenuje se Baldurs gate
        • to urcite..
    • Skyrim niet RPG králem, ale vy mít pravda. Panoš Vavrouch má vůči Skyrimu své osobní problémy a má tiky, napsat si každý z těchto problémů na net. Vavran si hru prostě neužil a bez toho to nejde. To není kritika. Až ukáže svou The Žižka Game, doufám, že mu to taky někdo takhle okomentuje (JO A ČEKÁM, ŽE TAM ZAKOMPONUJE TY ZÁCHODY). *14*
  • Perfektní článek! Už to čtu po několikátý a pořád se musim smát :D. Ve všech bodech má Dan pravdu i když v týhle době už je i něco z bugů vyřešeno ;-). Ale vyřešeno mělo být už před vydáním :D.
  • Amylee.Anderson
    Tady se lehce komentuje ještě teď :D
  • Já teda musím souhlasit s hodně body...taky mi připadá Skyrim nedodělaný a už vůbec od firmy, která se takovýmhle typem hry zaobírá nějakých 20 let. Oblivion (s OOO a dalšími addony) jsem dohrál odhadem 15x a baví mě dodnes. Ale Skyrim jsem po nějakých 30-ti hodinách vypnul a už nikdy znovu nespustil. Neskutečně mě tam štve inventář, ale fakt neskutečně. Taky nové questy se neaktivují jako hlavní. Grafické zpracování mi taky není tak úplně po chuti, nemastné, neslané...prostě pro mě rozhodně ne nejlepší RPG. Morrowind i Oblivion se mi zdají mnohem propracovanější hry (samozřejmě až na ty tuny bugů od AI, grafické atd...)
  • Hlavně Vavrochu přidej do té své hry hodně záchodů, ať máme kam vyměšovat howna. A když už budeš u toho, tak přidej taky nějaká ta umyvadla, sprchy, žínky a záchodové zvony. *12*
    • Vavroch "forever"!!!
  • Dan Vávra má ve všem pravdu. Skyrim je hra kterou začali, ale nedokončili. Chtěli udělat velký svět a skončilo to chaosem. Většina věcí na které poukazuje jsou sice jen detaily, ale ty utváří dojem z celé hry. Dan chce jen poukázat na zkvalitnění her a ne, aby vycházeli takové splácaniny. Ti, co ho odsuzují asi nemají moc velké nároky na kvalitu hry a nepřemýšlejí nad tím. Nejlepší RPG roku je to jenom, protože to nemá žánrovou konkurenci.
    • A Zaklínač?
  • Boze ty co tu pises sprostosti o bugoch... si zahraj GTA IV v1.0 a vtedy nieco pis o bugoch... ked ti zmizne pred ksichtom cele mesto tak vtedy zistis co je bug... a nie taketo detailiky...
  • bodaj by ho stislo, take somariny pise. je to SRAČKOŠ :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit