Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
bohužel musím naprosto souhlasit s autorem.I me se mockrat stalo ze sem chtel odpovedet jinak ale na vyber sou vzdy jen dementni odpovedi(moznosti) Dungeony strasne nudny grafika se mi libi ale ze by byla v dnesni dobe nejak framozni ani zdaleka.Klidne me ukamenujte ale gothic 3 mel podle me lepsi grafiku. Jinak kdyz sem hru poprve dohral a zamyslel sem se hodne mi pripada podobny gothiku myslim tim pribehem draci,vyvoleny atd a kdyz sem slysel jak zalezi na rozhodnuti jaky clovek udela ze se to promitne jinde nevim me pride ze nikdo v teto hre nevi co vubec se deje za branama mesta.Spis v gothiku zalezelo jak clovek odpovi ale v teto hre urcite ne.Nejvic me asi nastvalo kdyz mi rekly cepele ze dokud nezabiju draka tak semnou konci a ja jim nemohl rict ze ho proste zabijet nebudu.po dohrani hlavni linie se vlastne nic nestane sem dal nejaky blb co chodi po svete a neco zabiji a shani lepsi veci ale nevim kcemu kdyz uz nemam zadny cil.Kovani zbrani parada uprime zbytecny ale totalne.nevim tahle hra je cela nejaka nedodelana.
-
-
Gothic 3 booooooooží
-
-
3 až taká není...tiež je zabugovaná riadne a lineárna...ale pestrá :)))
-
-
-
Tak bych si rád ten seznam 1.000.000 kladů přečet.
-
-
Tolik? Já vidím jen jeden: modderská komunta.
-
myslim. ze nejses jedinej *1*
-
-
Dementní ubožák se projevil. Doufám, že mu ty lži nikdo nežere. Ať se radši podívá na naskriptovanou mafii 2, ta byla teda k zblití. Tam bych našel 200+ důvodů proč ten paskvil nehrát. Vávra je jen pro smích trapák.
-
-
Vávra na Mafii 2 nedělal...
-
-
V těchto 116-ti bodech jsem našel asi pět, které stojí za zmínku. Hnidopišství?
-
Souhlas s autorem recenze Skirim si možná zahraju, ale určitě za nej nezaplatím.
Pár blahem kvičících pubescentů na tom nic nezmění - ti budou kvičet i kdyby se jim Todd vysr.. do kapsy. -
-
dalsi souhlas
-
-
Trapná a myslím že trochu vynucená kritika, jako by DV našel chyby i tam kde nejsou. Nicméně Skyrim tak trochu opouští dráhu RPG a jde spíše jednoduchou akční cestou, zcela jistě kvůli prodejnosti apod. (kde jsou časy Realms of Arkania, Ishar a podobných OPRAVDOVÝCH RPG???????) Hezčí grafika na úkor hratelnosti je dle mého soudu špatný tah. Vždyť chybí i základní staty, jako síla, hbitost atd. I přes to mě Skyrim baví a mám už stovky hodin odehraných. A myslím, že jich ještě pár set bude *1*
-
-
Můžeš mi prosím tě ukázat tu ,,hezčí grafiku'' ???
-
-
Absolutní souhlas, na to kolik maji cash to pekne odflakli! A lituju opravdu konzolisty. Bez upravy .ini souboru a modu VELMI odpudive!!! Fuj, stydte se! A to Elder Scrolls zboznuji
-
-
fuj stydte se a TO Elder Scrolls nezboznuji
-
-
Jo a jít se vy?rat v RPG? Ok, ale už můžeš rovnou stavět dům v Battlefieldu
-
Hele, na grafiku neměj kecy. Asi máš blbou grafiku XBoxu *15* *15*
-
V Bethesdě nemají čas na vylepšování, místo toho zlepšují svůj originálně univerzální ANTIHATER, který maže vše co by se Bethesdě nemuselo líbit, ale asi tam mají mezeru, když tu je tento výstižný článek, ve kterém je úplně to samé co si myslím já.
My máme ANTIVIRUS
Bethesda má ANTIVIRUS A ANTIHATER (pšššš to je tajemství)