Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skvělý článek a naprosto stím souhlasím ta hra je tragi-komedie na ntou!!!
    • Hej hej klídek, Skyrim není žádná tragikomedie!

Je to skvělá hra, která má tady na Games tu smůlu, že vyšla jako další dle názoru některých hráčů nadhodnocený hra v řadě recenzí, kde se před nedostatky produktu buď zavírají oči nebo jsou sice zhodnoceny, ale prohlášeny za "nemající vliv na hratelnost". Přitom kupříkladu A.I. má na hratelnost celkem velký vliv, a v případě Skyrimu ne vždy kladný.
    • Měli na to tolik času a prostě se skoro nic nezměnilo oproti Oblivion to že tam sou některé věci až moc vycucané z prstu nebo moc urýpané ok ale nikdo nemůže říct nic proti tomu že za 5 let vývoje je divné tohle vypustit ještě v této grafice!
      • Hairy_Ass
        http://www.youtube.com/watch?v=CQB4wkmKOv8
        • vyrazilo mi to dech. Naprostá nádhera, je to jak z jiného světa!!!

Budoucnost začíná právě teď.
          • Jo. Nádhera to je. Zrychelný pohled na otevřenou scenerii z pečlivě vybraného místa. Jakmile se jde ale do té krajiny a vidí se to zblízka, tak to vypadá jak 5 roků starý engine (coz pro hratelnost není důležité) a stromy z TombRaider II. Alespoň na PC. V grafice je Skyrim DÁVNO překonán. A prostě mně mrzí, že to co je na dálku krásné, zblízka ja na zblití (stromy). Asi jako vidět na dálku nádhernou babu a zblízka je to 90letá babka. Holt má jen na dálku pěknou postavu. *1*
  • 13. Čas a efekt kouzel, která na sebe aplikujete, není vidět.

Moment, a co je v Magic položka Active Effects, s časem a efektem kouzel?
    • aha cize mas vzdy klikat jak dem*nt aby si si pozrel co mas zrovna na sebe a aj to tam potom musis ukazovat kurzorom na kazdy polozku aby si zistil co to je. To je fakt super riesenie. LOL ESTE SI TO OBHAJUJTE. Vy ste fakt dem*ntni:D
    • no přece.... není vidět tak, jak by chtěl DV *7*
      • On taky nepsal že tam není, ale že není vidět - pochopil sem to tak, že myslel že není vidět přímo na obrazovce - což je pravda a v oblivionu to bylo, takže to teď chybí
  • Buď fanoušek a nebo troll, každopádně největší ze všech, je Dan Vávra *14*
    ... už se těším, kolik od něj uvidíme oprav a módů až vyjde "construction set"
  • v recenziach lietaju 9 a 10 za primitivne 4hodinove strielacky ktore len tahaju peniaze z vreciek hracov a on tu totlane odpali Skyrim? A co Witcher 2, alebo Assassin's Creed? Tam asi pohodicka lebo to nie je od Bethesdy...
    • nema to nic s bethesdou. to ze debilne fpska dostavaju 9-10 (4 hodinovy SP fakt nie je podstatny kedze ide hlavne o MP, to by ste si mali uvedomit) su sra*ky recenzentov, to neznamena ze vsetko co trva dlhsie ma pravo na vyssie hodnotenie.

Co s tym ma Witcher? Witcher je top notch hra. Co si ju vobec beries do ust?

Assassins Creed si tiez nezasluzi 10kove hodnotenia, kedze za 5 rokov vysli 4 AC, to samo o sebe nieco hovori
    • však má pravdu...TES žije z ména ta hra je tak za bugovaná a je tak nedodělaná že to je smutné! Grafika ve srovnání i s Assasinem nebo s BF3 je hrozná, za ty roky si na te hře asi jen přihřáli polívku!
      • Hairy_Ass
        No, mně třeba přišel AC graficky horší, a srovnávat s BF3? To ti propadne každé rpg.
        • Ellendway
          AC je graficky na jiné úrovni.
          • Hairy_Ass
            Tak proč to tady kolega nade mnou srovnává? *15*
    • Hairy_Ass
      Tak Witcher 2 je na tom v mnoha ohledech lépe než Skyrim, ale to proto, že je vlastně koridor. Ale je pravda, že by si Vávra mohl vzít na paškál i další "desítkové" hry. *3*
  • Ja s tym clovekom naprosto suhlasim. Tyto ludia vedia ako robit RPG ale mali by vymenit cely vyvojovi tym co sa tyka grafiky. Otras. Tato hra vypada ako datadisk k Obvilionu a to uz preslo 5 rokov. A ten inventar by moja 6 rocna dcera vedela nadizajnovat lepsie.
  • to je pekna lama,ten co psal tu recenzi,skyrim je jednoznacne hra roku,a nejlepsi rpg za posledni 2 roky urcite. *5*,a s pluginama bude tato hra opet nesmrtelna co se da hrat roky.
  • Článek je opravdu výbornej! Je to jasný styl Dana Vávry a proto je potřeba se na to dívat jako na článek Dana Vávry ... pobavit se, zamyslet se nad tím, že ten Dan má sakra v nečem pravdu, kouknout kolik příspěvků je pod takovým článkem a zase se vrhnout na ten zpropadenej Skyrim ...
    • ale prosimte dit si ty problemy uplne vycucava z prstu a to ja se neberu za nejakyho hatera ktery se snazi vyvolat flamy ale tohle je opravdu moc ... ja se skyrimem mam jen jeden problem a to ze tam neni historie ukolu a ukoly sou shrnuty do jedne vety takze kdyz si nechate naky na potom tak uz ani nevite o co slo ... to ani ten vas slavnej vavra nezminil
    • Říct si, ten borec mele strašný nesmysly. je tam víc lží než pravdy, stěžuje si tam na oblivion a davá to za chybu skyrimu atd... a už od něj radši nikdy nic nečíst
  • v poslední době je Vávra trošku mimo....jeho články už dávno nejsou to co bývaly!!!

jinak opravdu nechápu kde lidi berou ty bugy....já mám po 110 hodinách na original Pc verzi největší problém ten že sem našel asi 4 rudy které nebyly interaktivní a tak nešli vytěžit...jinak desítky questů splněny a žádnej problém!
    • Spades
      Protože nejsi hnidopich jako vávra :D
      Ale jako.. mě tam nevadí bugy a glitche, jako spíš ty nedodělky:
      Kradení věcí s kýblem na hlavě
      UI pro myš
      Dualwield s jen jednou pochvou na meč atd...
      • kradení věcí s kýblem na hlavě - je to sranda :d na druhou stranu batatesteři prostě tohle asi nezkoušeli...mě osobně by to taky nikdy nenapadlo.....já sem třeba vylezl na kopec a hópl...taky sem se nemohl dodívat kam moje postava až se dokutálí protože se ta animačka přerušila loadingem...njn :D *9*
    • A vávra měl chudák takovou smůlu, že se mu do ruky dostala špatná verze :D
      • tak nevím jaka verze ale smůla určitě :D bavím se s docela dost lidima co to hrají a je to tak půl na půl...půlka bugy má a půlka ne....asi je to stylem hraní...nevím...řeší se hlouposti....v Indii taky nemá půlka obyvatel ha*zl a chodí na kanál před domem tak nevím proč by v Skyrimu nemohli chodit kadit na muchomůrky :)
        • Ono se to tak taky ve středověku dělalo... kanalizace to není od roku 0 :)
          • "Většina měst starověkého Řecka a Říma byla vybavena poměrně dokonalou sítí stok, svádějící odpadní vodu do nejbližšího toku."

A to dlouho před rokem 0 *3*.
            • někde ve městě, kde nevím, ale ne v barácích
            • v tomhle smyslu ano, ale taky neměli hajzl v každým domě, ale dlouhou "lavici" nevím jak to nazvat, kam se scházeli si "pokecat"
  • 117: Dan Vavra je vocas a nemel by to prehanet s drogama.
  • Naprosta vetsina bodu jsou neskutecne nesmysly. Autor by mel prestat uzivat tolik lysohlavek. Namatkou-stezuje si ze aby mohl kovat lepsi veci,musi napred trenovat. Nebo ze neni schopen si za 30 hodin hrani najit/vyrobit lepsi talisman. Atd. Avsurdity na entou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit