Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru zatím nemám.

Když se kritizuje neexistence skyrimáckých WC, jak jsou na tom obyvatelé s užitkovou/pitnou vodou? Umyvadla, kuchyně, koupelky?
  • konecne to nekdo rekl na plna usta... engine je naprosto priserny, nechapal jsem ze jim to proslo u falloutu a ted je to pro me uz naprostou zahadou... plno lidi je vyplacnutych ze svobody a ruznorodosti konani, jenze jenom to hru nedela... primer se skaredou blondynou sedi dokonale.... bethseda by si za skyrim zaslouzila max 60 procent, za neschopnost odstranit stale se opakujici bugy, za priserny recyklovany engine a s nim ruku v ruce jdouci podprumerna grafika... pokud by Skyrim vydalo male ci nezavisle studio bez predchozich dlouholetych zkusenosti s open world rpg, pak OK, ale na Bethsedu, s jejima kapacitama, zkusenosti a penezma je to plivanec do ksichtu vsem hracum...
    • a jako to na tom enginu meli vydat jednu hru nebo co jako ... fallout mel ve svy dobe uplne kouzelnou grafiku ze sem si rikal jestli muze byt casem jeste neco lepsiiho a ono ejhle .. skyrim
    • ...nehraj to...ved si predsa nenechas takto plut do ksichtu, no nie?
    • Pan autor to neřekl úplně přesně. řekl spoustu věcí přehnaných a spoustu nesmyslů, které obalil něčím pravdivým. že grafika nevypadá úplně nejlíp?? jako celek vypadá pěkně, když hraju nesleduju jednotlivý textury. to jen ti co chtějí najít něco špatně
  • Ne všechno je v tom článku pravda. Největší rozpor bych viděl v tom, že ta hra je o 100% lepší, než byl Oblivion. Tam mě štvaly dungeony, často side-questy a nakonec i quest hlavní. To mezi tím bylo fajn.
    Ve Skyrimu je to o něčem jiném... která hra má jeden side-quest dlouhý a zábavný, jako průměrná střílečka? A nejlepší je rozsáhlost některých vedlejších linií, které by sami o sobě daly námětem i délkou na dlouhou samostatnou hru.
    Stejně tak grafika hry... je možná průměrná, ale nápadité vymodelování světa a působivé scenérie tu jsou na denním pořádku - prostě je to svět hezký, je ho radost objevovat a celkově dává mnohem větší smysl než v Oblivionu.
    Ok, mrtvoly nemizí, věc sebraná ze stolu je krádež,... ale že by spojenec zasažený mnou v boji šel proti mně? Tak to se mi nestalo. U nezúčastněných NPC je to jinak, ale ty se mi do rány připletly tak 2x. No, nemá cenu reagovat na vše, ale Skyrim ušel pořádný kus cesty a podle mě dovršil to, co Oblivion trochu nešťastně nakousnul, byť už grafika nebere dech (a to ani počítači :-) ) a staré chyby (často i vlastnosti) tu jsou opět v plné síle. A konečně je zábava být mágem - v Oblivionu mě štvala miliarda kouzel i jejich ostudné efekty (zejména ledové magie). Co by opravdu ve Skyrimu potřebovalo předělat, je interface, ten je opravdu tragický (až na oblíbené položky a rychlé volby na 1-9, to je super, včetně přepínání mezi jednoručním a obouručním kouzelní)
  • no zda sa ze Vavrochovi na stare kolena zacina dobre zajebavat
  • V podstate souhlasim ve vsech bodech,ale i presto,nevim proc ,me ta hra bavi a libi se me -)
    • Jestli souhlasíš ve všech bodech si de*il. nemyšleno jako urážka, ale duševní nemoc, za to nemůžeš
  • No chápu že se mu vše líbit nemusí, mě samotnýmu vadí hlavně to jak se Bethesdáckej engine štěká s moji grafickou kartou a už od Morrowindu má stabilitu Fukušimi, ale to se dá minimalizovat různejma nastaveníma .ini a patchema, popř stálého mačkání F5. V mnoha bodech nevim nač si stžuje, v mnoha bodech je to jen jeho lenostp odívat se na Nexus, kde už ted, před vydáním Creation setu existuje hafo plugů, co např měněj to herní menu ( připravuje se i plug na menu ala Morrowind ), spomalujou to raketový skillování, vyepšujou grafiku pro PC ( Vurtova práce je prostě už od Morrowinda naprostá lahůdka :-) ), a tak dále a tak dále. A to je 2 týdny po vydání. Ani, beteshda snad nikdy nevydala TES " plně dodělaný ", ale od toho je ten editor se kterým se dá dělat věe co ve hře je, a kdo s ním opravdu umí i dost věcí co tam ani nejsou a pomocí něho ty funkce vytvoří ( vspomeňme na módy pro 3, jako jsou crafting, water life, ultimate galeon, where are all birds going, vurtovy retextury atd ), a to je hra 10 let stará, a co se s ní dalo udělat, jsem zvědavej kde bude za půl roku Skyrim, TES si každej kdo má buď chuť modovat, nebo neni línej si mód co mu vyhovuje najít může změnit jak chce, a proto ať dou lidi jako tedle co psali tedle článek do řitě, a když se jim to nelíbí, ať hrajou zrůdnosti typu WOW. HOWGH *16*
    • Jedna věc je to, že se o hru postará komunita, a druhá věc že ta hra vyjde skvělá. Už vidím jak lidi co jsou rádi že hru nainstalují pofičí na skyrimnexus a stáhnou si vylepšení. *4*
  • Serie TES neni o zachodech,neni o tom ze nesedi textura na stropu , nebo o tom ze inventar nejde ovladat telepaticky abych do nej nemusel lezt. Je o tom ze kazdy si v ni pise vlastni pribeh a ta hra mu to umoznuje . Na jedno tema existuji desitky moznosti. Pro priklad...jdu do dungeonu za ukolem..banditi pred nim...zacne boj , prileti drak .zakrouzi a neco sesmahne kousek ode me , preleti..za nim bezi savlozuba kocka kterou napadnul , ta zautoci na bandity...ja bezim za drakem...bojuju s nim , neco me kouse do zad...prisla ta kocka..zabijim ji...lecim se..dorazim draka...uff..najednou se objevi u stromu vrah od bratrstva..vyfluslej od boje predtim na nej ziram jak na zjeveni...samozrejme me zabije...hmm..tak co..komu se stalo tohle stejne ???..Nikomu?...a o tomhle ta hra je...stovky moznosti udelat si veci po svem ...bez blbych scriptovanych scen..zazit si veci jedinecne...To co jsem popisoval byl jen jednoduchy priklad , ale v jine hre ktera by podobnou situaci (ktere tady probehne ani nevite jak ) nabizela by se hovorilo o epickem momentu a vyvojari by se chlubily ze to scriptovaly 14 dnu:D
    • Cahir
      Až na questy, které mají v drtivé většině případů volbu jednu, případně dvě, že *3* ...
      • to sice maji..ale jaky bude prubeh muze byt u kazdeho znacne odlisny..
  • FeebeECZ
    Nevím no... hrál sem hru nejdříve na xboxu a nikdy mě nezamrzl (nahráno 22 hodin). S pc verzí jsem taky spokojený a pro mě jediný do očí bijící bug je ten kůň. Jinak nechápu tak negativistický článek. Já třeba vůbec nemusím sérii Fallout... každýmu se líbí něco jinýho.
  • stačí jeden článek masivního trolla a hned je tady 850 příspěvků :D
    • Tak tak, vávra je největší troll
  • Diky Dane, pri cteni jsem se perfektne pobavil :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit