Přejít na výpis diskuzí
10minutové video z pre-alfa verze survival akce DayZ
17.11.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
Jojo, když si stoupnu ke špalku a v klidu sekám tak jo, ale vidím jak pobíhám po poli, hlava mi cuká na všechny strany, jsem rozklepanej z adrenalinu a trefim PŘESNĚ to co chci... Holt sem asi levej
-
Lidí už je na světě moc, takže se tomuhle vyhnout nejde a vždy se někdo najde. Ale zajímavé že většina je těch brečících a vše vědících, myslim že ti bystřejší a moudřejší chat proletí a bez komentáře se zasmějí.
-
hádal bych, proto, že na tom začali dělat dřív, než byl engine Arma 3 vůbec pořádně hotový.
-
Navíc...předělávat to na 3, kdyžu ž to tak dlouho dělaj na 2 by bylo dost pracné...
-
ted se fut nemuzu zbavit toho divného pocitu to znovu nainstalovat,,,treba to tam uz tak nevypada,,,třeba to bylo tim ze to bylo novy a hralo to spousta lidi,,treba,,,,,
-
arma 2,5,,,,to je husty *1* *1*
-
mno tak uz je to asi jinde ale když sem to hral prvne tak se to jenom hemžilo téma killama,,,,mam pocit za pak aby tondle nesvar ostranily tak sebrali munici z inventare nebo něco takového mozna pistol ted nevim,,potom ten respavn-kill uz nemel tolik smysl ale stejne se tam tenkrat nasly i takovy kterym ten kill za par obvazu který clovek na zacatku dostal za to stal
-
Co bolo povedane tak millitary loot bude veelmi rare a v hre sa budu vacsinou nachadzat civilne zbrane ako mossin nagant, na to bude treba najst poriadnu optiku + naboje, ktore sa budu spawnovat po 1-2 takze snipovanie nebude take easy ako je v mode, kde ti staci ist na letisko a mas AMD a k tomu 4 plne zasobniky.
-
Pretoze arma 3 nepodporuje take velke mnozstvo hracov/zombie/itemov na mape ako chcu na dayz standalone, na mape bude nieco cez 3000 zombie,20000 itemov, prerobeny vacsi chernarus, viac otvorenych budov, crafting, basebuilding, a to by arma 3 s takou grafikou a poziadavkami nezvladla, potrebovali by na to nielen dobry server ale hra by bola narocna aj co sa tyka poziadaviek a s tym ma problem uz aj mod...
Dean niekde pisal ze je to nieco ako arma 2.5 kedze vybrali z trojky oblohu,travu, par textur, lighting, dazd, fyziku zbrani a samotne modely zbrani. -
Tak to tě lituju, mě se spawn kill ještě nestal, a doufám že ještě nestane. To že se později po všem střílí je spíše z obavy. Někdo začal střílet první a pak už se začalo střílet furt.
PS: Tu lítost neber nějak špatně, jen mě mrzí že si zažil jen to frustrující. -
Eh, Dean už to vyvíjí por Bohemia Interactive. BIS to nyní oficiálně podporuje a zaštiťuje. Proto mi také nejde do hlavy proč to nedělají na enginu ARMA 3? *8*
-
hmmm,,,,to preziti je fakt vostry!!!!ale jak rikam ja to tenkrat nemohl vůbec hrat,,,furt sem byl mrtvej a nekym obran a to primo na respavnu,,,,ale to ozvuceni,,,ty lesy,,,,,ty města,,,,,,ten prostor,,,,,,,,,proste chernarus z army!!!!,,,ja jim hodne drzel palce ale uz sem to vzdal-pro me je i cista arma lepsim zážitkem nez todle ale potencial to ma obrovskej,,,,dodnes si pamatuju první noc která prisla po par hodinách a sebe jak sem tam bloudil po lesich při svitu z lamacich tyčinek ,kdy ta cervena ve me vyvolávala hruzu z toho lesa *1* ,,,pak to prislo nasel sem ostatní u taboraku na okraji lesa kterej byl tim taborakem nadherne osvetlovan,,,namirim si to k nim s ulevou a ejhle kulka mezi oci a to sem prosim pekne mel jen sekeru v ruce *1* ,,,,mno kdyby todle nebylo pravidelnym zazizitkem byla by ta hra fakt moc ale takhle??,,,hrat se da po domluve s nekym ale tehlech borcu co dou po ostatnich se snajperkou v ruce na respavnu to je uz fakt mimo kolikrat sem cely hodiny nevytahnul paty z toho brehu kde vas to vysadi/respawn/protože hned jak sem se tam objevil bylo po me,,,,a ted si představte ze se vam to stane po několika hodinách v hlúbokejch lesich nekde uprostřed chernarusi,,,plesk a dete od zacatku a na tom zacatku sou manici se snajprovkama a lovi na respavnu,,,,hruuuza *16*
-
co ked nahodou ta para od huby nie je icovina, ale ma nejaky zmysel? mozno pridali teplotu prostredia a para od huby je nejaky indikator, nezda sa mi ze by nejake veci v povodnom dayz mode boli na okrasu - vzdy vsetko malo svoj zmysel, tak preco by to malo byt ine v standalone?
-
Peníze za licenci?
-
Však taky ti zombíci tam jsou "dodatečně"... primárně vychází hra ze snahy o přiblížení simulace přežití.
-
Na zaciatku ti to pise ze zvuky su zatial placeholdery
-
muze mi nekdo vysvetlit proc to nedelaj do army 3 ?
-
jee,,,,to bylo pro tebe :TOJEHRUZA
-
zatím to je jako free mod do army *3* ,,,ja to chvilku ze zacatku hral a uprimne pochybuju ze to kdy vůbec vydaj-pokud jo nebude to zadna slava-ta hra ma obrovskej potencial,,to stridani dne a noci,pocasi,neustale schanet jidlo,vodu,ohen,,,,,v noci je to fakt ulet se prochazet po lesich,,,,sou tam velka města plna zombiku,,,všude je co zbirat atd.,,,,,ale když sem to hral ja tak byl problém v tom ze ostatní hraci místo aby s vámi takříkajíc drzeli basu tak sli po vas a to na respawnu-kill a obrat me to jim slo *1* ,,,,co chci rict je to ze tam hraci bojujou mezi sebou a zombi sou stranou,,,je to skoda a pokud vim tak todle uz taky resili s tim ze si na to hraci stezujou,,,mno uvidi se
-
Celej ten nápad hry se mi líbí, maj to promyšlený.. Sleduju tu hru a do teď jsem nenapsal ani jeden špatnej řádek ale to jak vypadá standalone je fakt katastrofa a to i přesto že to je prealha, už ty základní mechaniky mi přijdou docela těžkej sh*t , divím se že za todle by chtěl někdo ještě platit :D A mám strach, aby to někdy vůbec za něco ještě stálo