Přejít na výpis diskuzí
10minutové video z pre-alfa verze survival akce DayZ
17.11.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
no... je vcelku logický, proč se chtějí dostat na early access. protože finální verze je podle videa v nedohlednu, tak aby to vůbec zvládli financovat. i když je to prealfa verze, dělají na tom celkem dlouho na to, aby už měli mnohem víc... to už se dřív dočkáme warhorse hry jak tohoto...
-
to je klasika. ale to ze im EA hodi alphu BF4 za 120€ im nevadi.
-
Vypadá to zajímavě, ale po zkušenostech z Arma II mě to prostě neláká. Tu jsem kdysi koupil, nainstaloval a nestačil se divit. Obrněn trpělivostí, prokousával jsem se single i multiplayerem, zapisoval si bugy a chyby a ty odeslal autorům. Pak mi ale došla trpělivost, znechuceně jsem to odinstaloval a zapomněl na to. Snad po dvou letech jsem to nainstaloval znova, stáhl si nejnovější patche a opět jsem se nestačil divit. Už fakt nemám na to ztrácet čas ve hře, ve které ani po dvou letech záplatách nejde dokončit základní výcvik, protože instruktorovi usekne hlavu rotor apod. Hra sama o sobě je pro hardcore hráče (kilometry a kilometry běhání lesem, pak kulka do hlavy a čau, neohrabané pohyby a celkem těžké ovládání apod), natož s bugama. Ne, fakt už ne, díky. A no jo, já vím, mám si jít zahrát CoD, nebo Battlefield, je mi to jasný.
-
protože to běží na Arma enginu a v něm se s chladnými zbraněmi nikdy nepočítalo.
-
proc kdyz s tou sekyrou prastil do zdi, bylo to jako kdyz do ty zdi vystrelim i ta stopa po kulce se tam udelala *15*
-
Aspoň je na co se těšit. I když to bude trvat asi ještě dlouho, DayZ bude pořád DayZ. Snad. : )
-
V tvém komentu se objevil jeden problém a to je že ve videu bylo jasně napsané Pre-Alpha
-
ten warning je supr *1*
-
Strašné, tohle fakt někdo chce vydat? Ta grafika je hrozná i když beru v potaz že je to Indie projekt, zvuky jsou strašné, opravdu celou hru nepotřebuji poslouchat jak někdo "dýchá", stačili mě dvě minuty toho videa.
-
Stále lepší stav ako Warz. *8*
-
Mod je zadarmo, tam je vše v pořádku.
-
Vzdy po precteni podobneho typu clanku si tez rad prectu tu inteligentni debatu v komentarich mezi temi vsemi anonymnimi vyvojari ci odborniky na vyvoj her, kteri denne navstevuji games.cz behem sve pracovni pauzy. Myslim si, ze sam Dean Hall by mel obcas navstevovat zdejsi prednasku o tvorbe her, aby si uvedomil, kde vlastne dela chyby a inspirovalo ho to k lepsi a efektnejsi vyvoji DayZ, protoze komentatori na games.cz vzdy vedi nejlip diky mnohalete zkusenosti a jsou pravem spickou v oboru.
-
Ano malo to vyjst pred rokom, mal to byt upraveny mod ako standalone hra, oni to odlozili a prekopali cely engine aby mohol obsahovat viac moznosti a aby tie peniaze za zakupenie stali za nieco.
-
Je to vyvijane tymom Dayz standalone, bude to plna hra na steame, ziadny mod
-
To bude nějaký free mode pro Armu od bandy nadšenců anebo je to vyvíjeno za peníze týmem Bohemia interactive?
-
kolik se tu najde odborníků/amatérů.. to bych blil... kdo vás za ty pesimistický hlody platí ? já jsem spokojenej s 1.8.3. verzí dayz i přes všechny chyby co má... je to prostě jedinečnej nápad a komu se to nelíbí ať si zahraje třeba na hoňenou... *15*
-
No vypada to, ze je ceka jeste plno prace. Ale tak je to teprv alfa, v tehle fazi nema moc smysl cokoliv te hre vycitat imho.
Ale davaji si na cas, nemelo to puvodne vyjit uz letos v obdobi Vanoc? -
neviem ako ty ale ja žiadne alpha verzie hier nekupujem.
-
aspon mam normany nazor namiesto teba, co ani svoje trapne vety bez vyznamu nevie obhajit a len kyda hnoj o tom co nesleduje a nevie ako sa veci maju... Prepac ze raketa neurobil prerenderovane upravene video kde chvali aka je alpha super a bez bugov aby si ju kazdy kupil...
-
ale jo, jako mod zadarmo bych to i zapařil, za prachy je to trochu výsměch