Přejít na výpis diskuzí
10minutové video z pre-alfa verze survival akce DayZ
17.11.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
no on je....
urcite rano vstane pootvara si vsetky diskusie na temu dayz a cely den skenuje a obhajuje poloboha raketu, hru desatrocia dayz od svetovouznavanych BI a ich multifunkcny engine. -
nehovor ze nemam pravdu...
-
Ty jsi krutej fanatik. Dostáváš za to ritolezectvi aspon nejake kapesne?
-
Tohle video není dobré, takže neměj strach.
-
rancor1223: To je fakt, snad to v budoucnosti nějak vyřeší. Díky za pokec, je radost narazit na někoho ským si můžu pokecat/pohádat a nejsou v tom nadávky a schazování. :)
-
Jo ty animace jsou hrozný a pomalý než zareagují, hráč už je půl kilometru daleko a zombíci máchají rukama tam kde si byl před půl hodinou.
-
"Překopat" se snadno řekne a těžko udělá. Je to ta nejobtížnější věc jakou můžeš při vývoji dělat. Finančně a časově nejnáročnější. Deanův tým určitě udělal nezbytné úpravy, ale spousta věcí je za aktuálního stavu prostě nezrealizovatelná. Příkladem je třeba navazování animací. Arma je toho prostě neschopná. Engine na to není postaven a tak to není ani v A3. A sami BA řekli, že v tuto chvíli nemají řešení.
-
Neze by si bol rad ze ti ukazuju pravu tvar alphy ale este ti vsetko vadi, bud rad ze je to tak ako to je na videu a ze si nemusis kupovat tu hru koli bezchybnemu videu a potom zistis ako to vyzera v skutocnosti.
-
To je fakt, že ten jejich engin by chtěl doladit, ale proč si myslíš že Dean ten jejich engin překopal? Právě kvůly tomu že ten předchozí engin neuměl nebo zkrátka nemohl dost věcí zvládnout.
-
Pořád je to BI. Pochybuju, že by Dean H. měl takový vliv. Beztak za 90% problémů Army může ten jejich příšernej engine a s tím prostě nic něudělá...
-
Ježiš to je marný hádat se o něčem, když si v životě nesjpíš nedržel v ruce nic jiného než myš od pc. Opravdu není problém trefit 2 metrový cíl ať si pobýhá kolem jak chce. Zvlášť když nemusíš do toho dávat takovou razantnost a sílu když trefuješ člověka a né špalek. A ten kdo pobýhá kolem je spíš hráč zombíci se pohybují strašně. Vypadá to hrozně žádná plynulý pohyb vždy se k tobě rozběhnou zastaví se a pak tě začnou mlátit. To by měli vychytat
-
To je zas pravda, ale Dayz SA má jiné vedení :) takže od toho očekávám i jiný výsledek.
-
ano pokial triafas kladivom po klinci a nie zombika pobehujuceho okolo teba... + On tam triafa tam kde mieri, len kym udrie sekerov prejda aj niejaky ten cas, skus udriet tazkou sekerou do psa pobehajuceho okolo teba, som si isty ze ti to pojde ked si na neho zamieris.
-
Máš Armu 3? Já jsem si (jako dlouholetý BI kritik ("hater")) řekl, že se už museli poučit (tou dobou stále nadšený z DayZ modu) a koupil ji tehdá v alfě. Párkrát jsem to hrál, nebylo to úplně špatné, ale MP prakticky nehratelný. Pak vyšla beta, ale to jsem na to neměl čas. A teď plná hra, tak že to vyzkouším. No co sem nezjistil. Nedá se to hrát! Bugy jsou tam na chlup stejný co v alfě a FPS spadly z 40-50 na 10.
-
je to arkádový survival simulátor, ktorý sa snaží byť reálnejší ako realita.
A vieš ono ľudia väčšinu sekerou triafajú to na čo mieria, možno ťa to prekvapí ale je to tak *1* -
Ještě jednou ve skutečnosti se snad netrefíš kam míříš ?? *7* *7*
-
Sorry ale dayz nie je survival akradovka aje survival simulator, pokial chces triafat to co je v mieritku odporucam warz, tam sa nasekas az ta to bavit prestane.
-
takto vypada progres po roku u hry, na ktorej robia asi tak traja ludia.
- Mě to přijde že reaguješ právě na to video. -
Vidis, ani si nevies obhajit nazor, naco mas nazor potom ked ho nevies ani obhajit ? potom radsej bud ticho a nepis nic pretoze nikoho tu nezaujimaju tvoje prispevky bez hlavy a pety... :) Nepotrebujem si nic sporit moja steam penazenka je nabita a nevie sa docakt kedy sa vyprazni :)
Ok, tak o rok ti napisem aka je to skvela hra, som si isty ze ta najdem v ingame :) -
sorry ani som to nedocital.
poviem ti uz len jedno, ja som drtil hry ked ty si este tahal kacera takze toto poucovanie si nehaj pre svojich kamaratov z dorastu.
kludne im zaplat vsetky peniaze ktore ti da mama alebo si ich nebodaj zarobis na letnej brigade ja ti v tom nebranim.tak za rok kedy to vydaju si ich aj nasporis.
pekny den...