Přejít na výpis diskuzí
10minutové video z pre-alfa verze survival akce DayZ
17.11.2013 | Petr Poláček
93 příspěvků
-
ty si zase priklad zaslepeneho gamera ktory si kupi alphu len koli "dobremu videu" a potom place ako hra vyzera naozaj a ako bol okradnuty....
-
furt lepší, než nedokončená alfa. *15*
-
Presne koli tomuto je video take ake je, komu sa to nepaci v alphe nech si to nekupuje a pocka na dalsiu fazu hry :) Naplno s tvojim nazorom suhlasim a som rad ze sa najdu ludia ktory to vedia napisat normalne a nie nadavat na celu BI a kecat o tom ako hru odlozili o rok.
Presne to ze to ukazali na ferovku sa mi paci tiez :) Neklamu ziadnymi marketingovymi videami, ukazu aky je stav hry, ber alebo neber, dufam ze v bete to bude lepsie a zmenis nazor :) -
A ve skutečnym světe se snad netrefim na místo kam mířim ?? nebo co ?*15* *15* (No když jseš levej tak samozřejmě že ne*1* ) Tak snad by to mělo být uděláno tak, aby nejvzdálenejší místo v trajektorii čepele odpovídala mířidlu ne ? *7*
-
Podla tohto komentu usudzujem ze pubertu nemas ani zdaleka pred sebou nie to este za sebou....
Standalone nikto nesluboval na jar ale na zimu minuleho roku, namiesto toho vydania sa rozhodli prerobit cely engine, aby SA nevyzeral ako mod a aby tie peniaze vlozene do hry stali za nieco, radsej pockat rok a zaplatit za lepsiu hru 20 eur, ktora ma vdaka novemu enginu aj lepsiu buducnosti, ako pockat 3 mesiace a zaplatit za to iste co je v mode za rovnake peniaze...
Hra je v alphe, video je tocene v alphe, nevidim dovod preco teraz vyzera ako by mala byt vydana na druhy rok v lete, na to ze na hre pracuje 30 ludi a viac ako polka s tych ludi pracuje od Septembra to vyzera na alphu vyborne. BI sa do toho ako som pisal nevlozili pretoze pracovali na arme3, co tomu nerozumies ??
Za vodou su uz davno vdaka predajov army ktora sa predala 3x viac len koli dayz modu, to iste arma3... Pokial by slo BI o peniaze, standalone je vonku uz davno, takze nemusis im tuna robit niejakeho manazera aby boli za vodou....
Nakoniec si to ajtak kupis takze neviem co si tu dokazujes... Pokial nie dalsie plus preco si to kupim, cim cistejsia komunita od odpadu ako si ty tym lepsie. A nezabudni na mna zase vyskocit s recami ako ty vies, mozno s s nimi frajer v skole ale tu nie.... Boh ti zehnaj. -
to urcite:D
-
*15* *15* *15* *15* *15*
-
Radsi si prectete jeste jednou co psal, pak podruhy a pak teprve pro priste na neco reagujte vy "fanboyove". Tady pisete takovy rozumy, ze kterych je videt vetsi zaslepenost nez tech imaginarnich fanboyu, co vsude vidite.
-
Prober se :D WarZ už dávno neexistuje.
-
ja zas nechapem odkial si dosiel na to ze odsudzujem hru na zaklade jedneho alfa gameplaya.
sledujem pravidelne vyvoj tej hry a hovorim ze to stoji...rok to robia a stoji to.nic prevratne sa tam nedeje.riesia sa veci ktore keby sa neriesili nikomu by to nevadilo a to co by sa malo riesit to sa neriesi.
a je to preto ze to robi 5 a pol ludi a bohemia radsej ide vydavat armu 3 na steam ktora je tiez samozrejme nedokoncena.
niekto mudry tu vyssie pisal ze o zaslepenom fanboyovi a mal pravdu.
tunak darmo si vyjadrit svoj nazor na dayz ked v momente vsetci sa hodia do rany.
a potom mi tu ide niekto pisat ze "ved na oficialnom fore sa nikto nestazuje" *1* -
Tak si počkej na betu/plnou verzi. Tam by to mělo být 100% vyřešený :)
-
Podle tvého tvrzení jsem tedy i já fanboy, i když narovinu připostím velké nedostatky např u Arma 2/3 a Dayz módu. Kámo je docela velký rozdil mezi fanouškem a fanboyem. Když ti někdo řekne že to je teprve apha a že se to ješště zmení, tak to neznamená že je fanboy, to by pak byly skoro všichni. :D
-
Pokud vim tak už při prvních infech se řeklo že za Dayz SA se bude samostatně platit a ten který si koupil Arma 2 jen kvůly dayz a na armu 2 ani nesách a pak si na to stěžoval je zkrátka blbec. Jinak jak někdo může odsuzovat hru na základě pre-Alpha gameplay? To se mi zdá krapet na hlavu nemyslíš?
-
presne tak, podobne to funguje v arme. Každý nezmysel je hneď fanboymi odbavený tým "že je to pre-alfa, alfa, beta..." a napokon je tu release a chyby zostávajú.
-
Jo po 8 minutovem videu se hnedka pozna, jak to s celou hrou a jejím vývojem je. Nerikaji ti Vlastik Plaminek ? *7*
-
No tak je hezký, že zapracovali na grafice, texturách, skinech a animacích, to se hodí vždycky. Ale skoro bych byl radši, kdyby začli tím podstatným. Server evidentně nestíhá, sekerou se trefuje do zombíka ale tomu to nic nedělá. Kolikrát mě tohle stálo v modu život, to bych nespočítal. Stejně tak se zombík evidentně netrefuje, ale životy ubírá. To je prostě BS, se kterým se v žádný hře/modu nedokážu smířit. Do alfy jsem plánoval jít, ale jestliže do tý doby nebude tohle funkční, tak fakt nee. A je to škoda, protože grafiku, počet předmětů a další bych nepodstatný věci bych oželel. Alespoň, že to ukázali na férovku.
-
pocuj ty beres nejaky pozitivisticky matros pri ktorom je vsetko super obloha je ruzova zeny chodia hore bez a vsetko bude allright.
sa trosku zobud z toho sna, vela vela ludi nadava momentalne na dayz kedze naslubovali standalone na jar tohto roku a kazdym dalsim videom ta hra vypada ze sa s nou dokopy nic nedeje.bude zima a vypada to ze to vydaju tak v lete buduceho roku a hra bude dalsi rok vypadat jak alfa.
jak som pisal keby sa BI vlozili naplno do toho hned mohli byt za vodou pretoze dayz bol velky hit.
tazko sa ale hadat s niekym ktory by dal lave vajco do ohna radsej aby povedal krive slovo na dayz.
20 eur za toto nedam ani nahodou zvlast ked som poctivo platil za armu ktoru som samostatne vzivote nehral ani to nemam v plane... -
Ty jsi příklad zaslepeného fanboye, který hru brání do roztrhání těla. A takový lidé jsou pro vývojáře nebezpeční. Utvrzují je v tom, že co a jak dělají, dělají dobře a vše je pohoda, cool a super. Jenže není.
-
A tobě asi nic "nehovori" priority cyhtráku. Je tam pára z huby = věnovali čas 3,14vině, která je tam úplně nepodstatná. A to je pre-alfe verze, kde takový detail nemá co pohledávat pokud ještě nemám vyladěné vše ostatní. Zkrátka ztrácí čas vývojem věcí, na kterých ani za mák nesejde, a proto se vývoj tak neúměrně dlouho táhne.
-
Ludia nevedia ocenit ani snahu toho, ze ukazuje hru ako VYZERA v ALPHE.
Kolko hier bolo pred vas predstavovanych takto ? Takmer kazda hra ktora vychazda v alphe ma na youtube desiatky videi a gameplayov ktore hru vychvaluju aka je bez bugov, aka je super, len aby ste si ju kupili hned. Hru si kupite a vyzera to presne na opak, tu aspon vieme co nas caka, ako to vyzera, takze komu sa alpha nepaci, moze si pockat na beta gameplay a pokial sa mu bude pacit beta viac, kupi v bete ak nie pocka si na celu hru...
Taketo detaily by sa mali cennit pretoze dnes uz nevidime nic ine iba vychvalovane alphy v hype videach a potom plno placu o stave hry a bugoch.