Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Mě nejde do hlavy co těmi módy sledují. Ne že by to nebyla jen opravdu stupidně pojmenovaná volba obtížnosti ... ale copak má někdo, koho zajímá čistě příběh, důvod hrát PC hru? Se může podívat na film nebo přečíst knihu, ne? A opravdu chce zapálený hráč stříleček trávit čas polodovařeným combatem v ME? Není lepší zahrát si čistou akci?

To je jako dívat se na film kvůli soundtracku.

Co se týče samotné hry, hlavně ať už to vyjde. S takovou stihnu ztratit savy.
  • Obávám se, že to bude jen tuctovka. , jinak to ovladani na konzole, proste ne... takhle se to ovladat fakt neda
  • Mohl bych požádat kohokoliv kdo mi dal mínusko, aby mi přeložil autorovu větu: "Vypadá to dobře a i když se skeptici začnou rojit i tady, naštěstí je to tu na tiscaligames pravidlem před vydáním většiny her." , tak aby dávala smysl?
  • rancor1223
    Proč Shepard běhá (sprintuje) jak kdyby měl v prd*li ocelovou trubku? *1*

No, ale jinak super. Zdá se mi, že dokonce změnili animaci nabíjení pistole, která byla dost divná. Nic moc se od ME2 zdá se jinak nezměnila a to je jedině dobře! Nemůžu se dočkat!
  • Amylee.Anderson
    Kterej blb by si vzal náboje, když existuje technika bez nábojů, to je prostě blbost :D
    Třetí neočekávanější hra pro mě :) Těšim se.
  • Mayuri12
    Souhlas lidi pořád remcaj. Kvalita her od Bioware je na vysoké úrovni a to že je hra spíš akce než RPG neznamená že firma upadá.
  • Mayuri12
    Dvojka ME byla mnohem lepší než jednička, tím neříkám že je jednička špatná, ale styl dvojky je správná cesta
  • neliíbí se vám to, nehrajte to, psaní blbostí na nějaké diskuzi asi težko ovlivní vývoj hry
  • Příště si to po sobě alespoň přečti, aby to dávalo smysl.... *7*
  • myslim si ze je t nejlepsi reseni pro vsechny remcaly
  • Na ME3 sa tiez tesim, uz len z toho dovodu ze aj ked som po prvom dohrani dvojky frflal, tak ma to po case bavilo viac a viac. Vsak som to nakoniec dohral 7x a niektore klasy som si vyslovene vychutnaval. Zberatelska objednana takze mi ostava len verit, ze RPG mod nesklame :)
  • je to jen dalsi http://www.youtube.com/watch?v=-VN2KRxTdjE&feature;=channel_video_title
  • Olala, soude podle uvodnich nekolika minut se muzeme tesit na jednotlacitkove ovladani, ktere se "ujalo" u ME2. Resp. nedelam si iluze, ze konverze na PC dopadne presne v duchu ME2.
  • Vrook
    Vypadá to dobře a i když se skeptici začnou rojit i tady, naštěstí je to tu na tiscaligames pravidlem před vydáním většiny her. BW naštěstí kvalitou svých her neklesá, ani když se někomu nelíbil druhej díl DA. A i kdyby pokazili jednu hru z mnoha, tak nevim, jak může někdo hned odpískávat ztrátu kvality celý jejich tvorby a úpadek. Já naštěstí nejsem starej skeptickej dědek a na ME3 se těšim.
  • Dvojka mě bavila mnohem víc neý jednička. Mnohem záživnější a hlavně tam nebylo to zdlouhavý a nudný projíždění vylepšeních na zbraně. Brrr. A fiasko s DA2 je mi u Mass Effectu fakt dost ukradený.
  • Hot Coffee mód pro SA měl prostě grády ..... a od té doby prosté náznaky nezabírají .
  • Jo únik .... Takové navnadění a PR reklama po fiasku s DA2 . A víte jak to vnímám já ? Bioware soustavně ztrácí na lesku . Není kontroverznějšího RPG než Mass Effect (Jednička vůči KOTORu slabší ale WOW , dvojka hmmmm , trojka ...... když si uvědomíte , že hráči Dragon Age a Mass Effectu jsou v podstatě stejná cílovka , kterou nedokázali poslední dobou uspokojit ..... )
  • Menu pěkné. Action/Story/RPG mode? Nechápu. Kérky na krk? Really? Ash vypadá k světu, ale furt vypadá, jak kdyby žvýkala vosy. Melee furt vypadá bezcenně. AMMO. *10*

No...ale jinak se těším.
  • Trol.diskuzni
    Já myslím, že co jsem tady k ME viděl komentáře v minulých diskuzích, tak by si "Epic Mode" někteří představovali spíše v tom směru, že si to hlavní hrdina bude během něj rozdávat se všemi krasotinkami, které se ve hrách objevily. *5*
  • MishKonn
    Ještě jim tam chybí Epic Mode, tj. mačkání jednoho tlačítka při sledování Sheparda, jak masakruje všechny nepřátele na obzoru a všechny emzáky stírá těmi nehustšími hláškami, suššími než písek.

Ač se mi ME3 z vlastního hraní velmi zamlouval, mám o něm velké pochybnosti (resp. o vlivu EA na BioWare, jenž byl velmi patrný na DA2)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit