Přejít na výpis diskuzí
15 minut hraní chicagské mise Hitmana: Absolution
10.10.2011 | levis
174 příspěvků
-
Video vypadá dobře, už se těším na recenzi.
-
casual gamers and little kids.
to je dovod upadku vsetkych hier. -
Ne to je pro lidi co nemaj čas u toho sedět celé dny ;)
-
Mě se takhle zase líbí ,když hraju hru tak si to chci užívat a ne abych stokrat chcípnul abych věděl jak to mám udělat ;) ,na to už nemám čas.
-
jenom doufám že nepříjdeme o to co dělalho Hitmana Hitmanem...atmosféra...mrazivý pocit kdy chodíte kolem stráží v uniformě, kterou seberete řidiči, který leží uškrcený a pomočený v kanále... *1*
-
Tak to pravděpodobně přijdeš o levý varle *1*
-
Ano, tahle mise poslouží dokonale,jako tutoriál v BM. A pak očekávam starý dobrý koncept misí jako v BM, ale dotažený k dokonalosti, nebo minimálně stejně kvalitní jako v BM :D A myslím si,že to vývojáři moc dobře vědí. *3*
-
Právě to je ten problém.
Dá se na to koukat, nedá se to hrát. Tohle není Hitman. -
video je fakt skvele. je filmove, ma to atmosferu...ale KU*VA hitman jak ho zname prece takhle naskriptovany a nalajnovany NENI! doufam, ze je to tedy jen vyjimka jedne mise, jinak me na*erou...
-
Video se mi moc libi. Ma skvelou atmosferu a vsechny lokace jsou paradni. Necekal jsem ale takovou vlnu nevole zdejsich navstevniku. Vsazim levy varle na to, ze prezentovana mise je jen tutorial, ktery vas vede za rucicku a ma vam ukazat vsechny moznosti hrani. Tedy to same jako prvni mise v Blood Money... Prozatim nemam duvod vyvojarum neverit a na hru se moc tesim!
-
Zrovna nedávno jsem si zahrál Hitman: Blood money a bylo to úžasný. Tady v tom videu zlikvidovali víc lidí než já takřka za celou hru. Nehledě na to že kdybych v BM stál na římse nad místností plnou policajtů, tak by si mě všimli, nehledě na to že "dřív se AI rozhlížela na všechny strany a obejít jí bylo takřka nemožné".
Tenhle ten, ze začátku Silent Assassin styl, pak už takřka Rambo styl a nakonec syrová hláška s koblihou v ruce... Kouzlo Hitmana bylo v tom, že nikdo nevěděl že tam jste.. Kdežto tady... Absolutní příběh o tom, jak se z Hitmany, který v 2 díle sotva vyšel schody, v blood money už dokázal přeskakovat balkony (ale i to melo svou verhodonost a kouzlo) najednou strili na vsechny strany, meta salta, kotouly a .... neni to Hitman -
Tak nám zabili Hitmana.
Další legenda se propadla do sr*ček tupé, striktně předscriptované, konzoloidní, bezmyšlenkovité a rádobyfilmové zábavy. -
Nechcem sa nikoho dotknut, ale takto priserny gameplay som uz naozaj velmi dlho nevidel. Ano, skripty su v kazdej hre, ale co je moc to je moc.
Tie svetla ma jaksik zmiatli, pretoze vacsina priestoru bola dost osvetlena, ale aj tak si ho nikto od nikial nevsimol. Skoci z rimsi potom co pod nim prejde straznik a ani sa nepozre ze kde ten straznik je a co robi? Asi to hral vyvojar a vie aka je AI, takze je asi velmi priserna, alebo to tak je zamerne nastavene. Co je velmi priserne.
Niekomu jebn+te bustou po hlave a zj*be sa do jamy a o poschodie nizsie a nikto nic? Len ten nad nim hned v sekunde na to zareaguje ze "nejak dlho mu to trva" a ide sa pozriet kde je, tak ho stiahnete a on ani nezakrici ani nic, ziadna reakcia od policajtov v miestnosti? Ale potom samozrejme vyplasite holubov a hned sa tam ide niekto pozriet, na miesto kde mal byt policajt.
Sorry ale cele to bolo take neuveritelne priserne, ze .. no ani neviem co, nemam slov. PRISERNE -
To je pre hlupakov z ameriky aby si aj oni uzili hru a neprechadzali misie tym ze vsetkych pozabijaju :D Tiez s tym suhlasim a hlavne najvacsi adrenalin bol ked sa isiel zabit nejaky strazca a sa nevedelo ci sa zastavi alebo otoci a ne teraz tam vidno este kde ide a kde sa zastavi :D hovorim ze to pre hlupych amerikancov
-
Jo tak buzík seš.
-
probelm?
co si myslis ze si dosiahol tym vyblakom. mozem ta akurat tak ojebat :) -
Ty zakomplexovanej slovenskej idiote jdi už spát. Nikdo tady na tebe není zvědavej. Jdi dělat bordel na Sector.sk
-
tak ty mas 1024 monitor a zaroven 590 ano? :D ty chudak. preco sa ndalej strapnujes. a ani na 1024 by to neslo 120.
co tak napisat pravdu? ako s tym monitorom. to je jedina vec co si napisal pravdivo, ze mas nejaky lacny crt monitor s biednym rozlisenim :)
inak je mile ako si palcujes svoje vlastne prispevky, len dalsi doklad o tvojom zufalstve ty uboziak. -
ja z vas buzerantov som tu najvacsi frajer
-
p1čo jenže ja mam 1280x1024 monitor chápeš?