Přejít na výpis diskuzí
15 minut hraní chicagské mise Hitmana: Absolution
10.10.2011 | levis
174 příspěvků
-
jdi už spat p1čo
-
prijde mi ze se ty hry strasnej zjednodusujou tema pomocnikama. Jako by nestacilo ze ma hrac obrovskou (ale obrovskou) vyhodu v tom ze se diva na sebe z treti osoby cimz vlastne vidi pres prekazky aniz by byl viden. Muze strilet na neco co nevidi a pri tom je krytej. Tady ma jeste k tomu rentgenovy videni a pokud sem dobre videl i nakou funkci ktera ti ukaze kam kdo pujde. To uz je trochu moc ne?
-
V H:BM, jsou skripty zacykleny a porad se opakuji, ted nevim jestli trvaji 5min nebo dýl, ale spis je to ruzne od mise k misi, takze nevim co tady nekteri jako treba sahim resi :D.
Vypada to dobre jen doufam ze HC mod odstrani ty blbustky jako zmeny barvy zvyrazneni predmetu atd. :D -
http://www.techspot.com/review/448-battlefield-3-beta-performance/page3.html
nech sa paci dalsi test. v teste zahrnuta aj 590 aj 580SLI
testovane na 2600K
ja som ta varoval, pokracuj a vytrem s tebou znova podlahu, tak sa aj stalo :)
chces sa strapnovat nadalej? :) chlapcek, ty by si mal uz spinkat, zajtra musis ist do skolicky.
aj tak uz neodpises lebo nemas co odpisat. keby si aspon mal tu tvoju vysnivanu 590tku. urobil by si cokolvek aby si mi dokazal ze ju mas :) smutne. tesilo ma. -
hovadina :)
-
LOOOOL ta testovací sestava na extrahardware byla radnej šunt, slabej procesor a patrne slabej disk, stejne mela gtx 580 vic fps nez 50. a jdi už spát
-
:D LOL.
tvrdil si ze Battlefield 3 ti ide na ultra nastavenia 120 fps. ja som ti sem pastol test battlefieldu 3 kde 580GTX daval n aultra "len" cca 40fps. tak ako je mozne ze by 590 davala 120? :) a ze kto je tu noob ty tupelo nevzdelane :)
to vsetko je vsak irelevantne kedze ziadnu 590 nemas (alebo mi chces dokazat opak?), o tej len tajne snivas. chudacik zakomplexovany :)
ak sa chces strapnovat dalej prosim, s radostou si na tebe pochutnam. -
jako že si sem postnul benchmark na GTX580 LOL noob
-
to čo by stačilo mne je irelevantné, narážam na to, že sám robíš predčasné uzávery na základe videa a neurčitých informácii, väčšinou marketingového charakteru (to ako otvorené levely budú v hre nevie nikdo, možno si pod pojmom "otvorené" predstavujú to čo sme videli v tomto videu). Ale ja ti to právo neberiem, je to tvoja vec, rovnako ako ostatní majú právo napísať zase svoj názor na hru i keď je názorovo opačný ako ten tvoj.
-
Aha, vy jste myslel přímo spouštění skriptů při projití určitého bodu. No, je možné, že se ty skripty vykonávaly čistě dle časového scénáře pro danou lokaci. Ale párkrát mi přišlo, že se něco spouštělo (z logiky věci, aby si dané události hráč všiml) při příchodu.
Nicméně to video na mě působí dost podobně jako úvodní mise z Blood Money, kdy hra ukazuje pokud možno co nejvíc svých možností, že to může působit jako koridor s pevně vytyčenou cestou a NPC, co se ve správný okamžik otočí zády / odejdou jinam. -
Nechci ti kazit iluze ale Češi se tu nechovaj o nic líp .
-
keby teraz zo dna na den prestali vychadzat hry tak ma to nestve :)
zlata era pocitacovych hier je fuc a uz sa len tak skoro nevrati. -
zas ti drbe chrustil?
mas depresie lebo som tu s tebou minule vytrel podlahu?
PS: aj dnes v noci sa ti snivalo o 590GTX? -
:D :D pět minut předtím, než jsem zapnul tohle video, jsem se náhodou díval na youtubu na final scene butch casssidy a Sundance Kid. U hlášky jednoho z těch hipísáků ("Lets take them out, likeButch Cassidy and the Sundance Kid!") jsem smíchy málem spadl ze židle :D
-
sahime? jeee to sa mi paci :P...asi zacnem pouzivat :D...no a hej skoncila :/ ale tak vratim sa k BC2 a potom zas ku BF3 :P...ale teraz fakt neviem co to ma spolocne s Hitmanom :D...ale pobavil si ma ;)
-
ehm, určitě jsi tohle správně adresoval...?
-
jdi už dpči sahime, skončila beta battlefieldu tak nemáš co delat?
-
Souhlasim s Joem bez scriptu hru neudelas a komu to vadi 1000 scriptu 1000 moznosti tohle je v kazdy hre ukazte potapani slovaci co kazdeho flajmujou ze ne !!! *7*
-
P.S. nebo to reknu jinak kdyz se minulý hitman hemžil skripty (a byla to vyborna hra kde nebylo nic nalinovaný a NPC se chovali priirozene) tak co se tady vlastne reší v tehle diskuzi?
-
asi tak nejak by vyzeral conviction keby si sam fisher oblecie oblek :D...ale nic proti hitmanovi :)...ja len ze mi to dost pripomina conviction i ked ten bol oproti ostatnym splinter cell viac akcnejsi zaner ale podla mna podareny....ale zatial sa mi paci aj novy hitman tak uvidime co z toho bude vo finalnej verzii lebo demo je demo :)...