Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že ty pomocníci půjdou vypnout. Jinak je na tom vidět trend dnešní doby. Co nejvíce zjednodušení pro tupé americké konzolisty. Jinak by si to nekoupili a hra by se nezaplatila a pc hráči by tuplem ostrouhali. Místo vylepšení AI je to ve hře samé zjednodušení a cool fatalita. A doufám že pasáž s helikoptérou nebude jediná možnost, jak se dostat do budovy, i když musím autory pochválit, že ji neudělali otravnější.
  • Zalovnicek kur*a je to slovenska *6*
  • Když k tomu přihodíš trochu vepřovýho.... *15*
  • :) zvu te na zeli a knedlik teda
  • ja jsem to hral nekolikrat nemuzu si ale vzpomenout na situaci, že by se chování NPC spuštelo v závislosti na tom že jsem prekročil nejakej bod, muzes mi pripomenout nejakou konkretni situaci? ted mam na mysli situace z bezneho gameplaye, ne neco zasadniho v konkretni misi
  • Mafia jednička vyšla i na PS2, i když s odstupem. Ale máš pravdu, že hrám škodí, když vyjdou na konzoli dřív, ale zase můžem být my pc hráči rádi, že něco vychází. Viz. NHL nebo Red Dead. Dřív bylo nepředstavitelné, aby na PC nevyšla takováhle pecka.
    Mafia 2 zase tak špatná není. Za její jízdní model by se nemuselo stydět kdejaké NFS nebo Test Drive. Bohužel to podělali těmi DLC. Arkádové bodování a absence opravdového příběhu mohl vymyslet jen tupej americkej manažer.
  • Sto lidí, sto chutí(normálně mám slováky za pohodový lidi, ale dneska to tu nějak rozjíždíte *2* *1* ). *3*
  • No vidíš, tak co řešíš?
  • Osobně jsem si spíše spojil informaci otevřených levelů a to co by se s tím dalo provádět na základě videa a pokud umíš čítať po česky, tak jsem také napsal že by tam ty otevřené levly musely být, aby to byl adept pro výbornou hru. To by ti nestačilo, volné řešení úkolů na otevřené mapě tímhle stylem(převlíkání, tichá likvidace, schovávání těl, popř. živý štít...)?
  • skap :*
  • No, musím říct, že je to působivé. Jen doufám, že všechny ty prvky, které tak výborně gradují atmošku (hudba měnící se podle situace) jsou opravdu součástí dynamicky pracujícího enginu a ne jen hromada skriptů, které si užijete jen když koukáte na pečlivě připravené demo. A snad se i dočkáme nějakých pořádných Hitman-style misí :)
  • skoda ze sa nedala vypnut aj zla grafika, zly level design, autoheal a ine mnamky
  • DusanMPupak
    Tak třeba zrovna v minulém díle Hitmana se to skripty taky jen hemžilo.
  • no len aby
  • to som vypol. wooow zrazu je to uplne super hra. ach
  • nie
  • Mechwarrior_bw
    vieš čo je pozoruhodné ? vadia ti ľudia čo odsúdia hru na základe 15 minútového videa ale tebe nič nebráni ju na základe toho istého videa označiť za "velkého adepta pro výbornou hru"... preto rozmýšlam aký je vlastne medzi vami rozdiel ?

Osobne túto hru neodsudzujem a to ako dopadne vo finále si neodvažujem prognózovať ale týchto 15 minút sa mi jednoducho nepáčilo a myslím, že aj na takéto názory je tu priestor... alebo nie ?
  • Tak si to označování vypni ty vemeno, není nic lepšího když se vývojáři přizpůsobí žádosti fanoušků, ale stejně to někteří budou ignorovat a jet dál svoji písničku.
  • allas - dalsi kkt s low IQ
  • ješte k tem skriptum, to video mi pripomelo Riddica EFBB (conviction ani deus ex jsem nehrál) tam jste treba vstoupili do nejake mitnosti (nebo presli urcitý bod), spustil se skript a NPC si šli spolu popovídat, mohli jste to poslouchat. Pak šli na svoji obchuzku. Tohle mi neprijde nijak rušivé. Pravda je že v starších dilech toho tolik nebylo nebo si to nepamatuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit