Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mafia I je predchodcom mafie II.

mafia I - brilantna pc only hra. stale jedna z najlepsich hier vobec.
    mafia II - konzolovy sh.t ktory urobil tejto znacke obrovsku hanbu.

toto povazujes za pecku ktora ti pripomina mafiu 2. :) ach boze. ja som myslel ze ta konzolo tutpota je len v amerika ale vidim ze uz to je globalne.
  • RavenHolm
    Sbohem:) Jak jsem čekal, tak jsem se nedozvěděl co, tebe baví, že posuzuješ můj vkus. Lidi jako jsi ty znám, spousta keců, ale před skutkem utíkají.
  • Vypada to na pecku. Připominá mi to hodně stylem Mafii II. Ted pokud bude dobry příběh tak se zjednodušení herních prvku dá prominout.
  • to co pises nema logiku. ak ma niekto rad hry hitman ma ich rad prave preto ake su. teraz sa ta hra posuva, to suhlasim, ale kilometrovymi krokmi vzad. skoda reci na teba. ked sa ti pacia sr.cky nech sa paci :)
  • Generalmagor
    Danieli, True reality man! :D Souhlas. Míša - Ty nevíš kámo, ty hodně nevíš *5*
  • Generalmagor
    Oh yeah, souhlas.
  • RavenHolm
    Doufám, že si dostatečně užíváš, moje upsání. Jen a pouze pro tebe to tam nechám, aby jsi měl radost.
  • Generalmagor
    Tak běž k vývojářům a udělej jim to sám. Předem sázím na to, že by to byla nejvetší mr'ka v dějinách her - Muck -
  • RavenHolm
    Sahim: Co se mi na tom líbí? To, že se ta série někam posouvá. To je to tak těžké pochopit. Líbí se mi, že eventuelně ve hře díky tomu jak vypadá může být zajímavý příběh. Přeci jenom starý koncept misí/zakázek a filmečků mezi misemi nebyl zrovna story friendly. Nedávno jsem si dal znovu Blood Money a i přes to, že jsem se opět bavil náramně je to jen už po čtvrté to samé. Nemám rád když nová hra vypadá jako datadisk na tu předešlou.

Proč mi stále podsouváš to CoD? To ti snad ve školce bralo kostičky či co? Neuvěřitelně vtipný fakt na tobě je to, že čteš jen to co chceš a to co můžeš použít. Jako důkaz ti uvedu toto a teď čti velmi pozorně a pomalu aby jsi náhodou něco nevynechal, ju?

Těchto 15 minut z nové Hitman hry se mi líbilo a proto jsem podle tebe velký fanoušek CoD, který to zapírá. Ok, ale celá tato tvoje velká dedukce má jednu trhlinu. Už několikrát jsem opakoval, že požaduji od her posun v jejich konceptu a že nerad hraji 5 dílů hry, které jsou stejné jen s jiními misemi. A hádej, která hra je dokonalou ukázkou toho co mi na hrách vadí. Ano je to CoD. CoD je dokonalá ukázka toho jak by hry neměli dopadat. CoD4 mě ještě bavilo, ale pak tu máš 3 + MW3 díly, které jsou stejné jako čtyřka. To je prostě špatně a nechci aby takto skončil i Hitman a proto jsem rád, že se oproti minulým dílům změnil.

Hele i když vím, že na to neodpovíš, tak by mě zajímalo co máš rád za hry, když podle tebe nemám vkus. Však víš abych se inspiroval od člověka, který je tak moudrý, že rozhoduje o tom kdo má jaký vkus. Já jsem si totiž dodnes myslel, že vkus je hlavně subjektivní záležitost.
  • dead money inak? :) nie nahodou blood money?
  • on neni ja ty trt :)
  • proč píše pod dvouma nickama? jinak jsi přehnaně zaujatý sahime, já jsem velký fanoušek hitmana a nevim proč hledáš jen negativa, pokud nejsi slepý, styl a atmosféra jsou parádní, to že je ve videu potom střílení neznamená, že to tak ty budeš muset hrát.. čtu další tvoje příspěvky a asi nejsi normální :D jinak furt meleš dokola Conviction bla bla bla.. Splinter cell se vydal jinou cestou, nejlepší díl je mnou považován Chaos Theory, Conviction beru jako odbočku a počítám s tím, že další díl bude návrat k double agentovi/chaos theory, snad před rokem jsem to někde i četl.. ale Conviction rozhodně nebyla blbost.. a ještě něco pokud se ti nelíbí nadcházejicí hitman, proč nezustaneš u starších dílů? změny prostě potkává spoustu herních značek.. někdo dělá změny správné, někdo velké a horší, někde jde vidět, že jde jen o rejžování prachů, ale u Hitmana to vidim zatim dobře po shlednutí gameplaye, i když jsem měl na začatku pochybnosti..
  • Sem big fan a absolution se mi hnusí :D
  • takto, povedz mi co sa ti paci na tom co si prave videl?
    cool lens flairs do kamery? to musis mat dar CSI Miami nie?
    super filmovost ala hitman film?
    autoheal? object highlighting? to ze tam neni ziadna volnost a je to cele len skript?
    alebo mas rad cover system a strielacky?

kazdy kto ma rad stareho hitmana a stealth hry ako take musi na tieto zabery pozerat a tukat si na celo. je to typicky prototyp sucasnej hry. Pokracovanie slavnej hernej znacky, celu je znicit mainstream prvkami a vydat pod slavnym nazvom aby boli muny muny. toto sa ti paci? TAK PROSTE NEMAS VKUS. (a je jasne ze to stym cod si nepriznas ale ked ta nadychana tento gameplay tak som zvedavy ako si reagoval na ten posledny cod trailer)
  • ty sisi tuna nizsie tak pekne nasral do papule ze nazyvat hocijaky cudzi koment blabolom je len na smiech :)
  • :D si si nasral do huby riadne ty drbala :)

skoda ze uz ma predbehli, nemam dalsie otazky
  • LOL! si nacisto drbnuty ?

Joe: dej pls priklad z videa na nejaky script, krome toho vrtulniku
    Joe: jasne že ten nahulenec je skript a co ma kur.a bejt?

kde sa vas reterdov tolko bere...dalsi !!!
  • RavenHolm
    Na nového Hitmana se těším. Nové CoD je mi ukradené, protože dodnes hraji pouze CoD4 (singl mně v CoD bavil jen a pouze v jedničce) a to jenom klanově, takže tvá věštecká koule těžce selhala. A sám o sobě si myslím, že mám vkus dostatečný, protože předpokládám, že moje oblíbené hry jako Dungeons of Dredmore, Frozen Synapse nebo Spacechem si ani nezkusil, protože mají fujky grafiku, že? Pouze jde o to, že série, které stagnují a nikam se nepousovají mi hodně vadí viz. CoD.

U tebe je smutné, že chceš mít za každou cenu pravdu a ostatní lidi posuzuješ podle svých názorů a předsudků. Přitom si neuvědomuješ, že ostatní lidé mají svůj názor a svůj pohled na věc. Pokud se mi líbí nový Hitman, tak se mi líbí, ale to ze mně nedělá pitomce. Jediný pitomec je tady...... ale však ty víš *3*
  • ty nevies co je to skript a ja mam v hlave zmatok. :)
    cize ked ti poviem ze tento hitman gameplay je naskriptovany od A do Z ty nebudes suhlasit. proste si tupelo a nema zmysel sa s tebou bavit alebo tomu aj tak nerozumies co si konec koncov dokazal :)

dalsi prosim.
  • ale prosimte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit