Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosim te co to meleš, jasne že ten nahulenec je skript a co ma kur.a bejt? Tohle bylo v totalne každym dile serie zmr. jdi si to zahrat. Co tam je proboha nalinkovane??? Straze delají svoje pochuzky jako v kazdym dile a ty se skratka pohybuješ mezi tím.
    Treba priklad jak jde tou chodbou a oproti nemu vychazi parta policistu z vytahu, nevim jestli je to skript ktery se spustil když vyšel na chodbu nebo jestli by ti policiste tam byli i kdybys čekal hodinu u tech fetaku.
  • dont care :)
    navyse ten PS odstavec je pravdivy tak preco ho nenapisat.
  • tohle nemá cenu, ja vím co je sklript ale zrejme ty to nevíš
  • sahim pokoušel jsem se o slušnou debatu ale jsi debilní re+ard proto s tebou končím. na ty tvoje blaboly nema cenu reagovat mas v hlave totalni zmatek
  • takymito prispevkami (konkretne ten PS odstavec = samy domyslavy bulsit) zdiskreditujes vsetky ostatne pod ktore sa podpisujes, aj ked mozu byt nahodou hodnotne..
  • Danieledl
    Já jsem nechtěl odepisovat ani na ten tvůj první komentář, protože byl úplně deb*lní. *3*
  • dalsi :) s tebou sa mam tiez bavit o kvalite hier ked ani nevies co to je skript.
    INTERNETZ RETARDZ, Y U SO FUNNY TODAY?
  • tomu co si sa dnes v internetovom zargone hovori FANBOY :)
    hypoteticky : nech to je ako chce zle, tak tebe sa to bude pacit lebo si fan :) LOL

ale fajn zes to takto priamo napisal, aspon viem ze kazdy dalsi prispevok na teba by bol len strata casu. cuzz
  • nejde mi ani tak o tu linearnost ako o tem level design. vsade meter vysoke steny. to neni o demo misii. proste ked maju v hre cover system tak to nadrbu do kazdeho levelu.

pretocte si diskusie k deus exovi. pisal som to iste. nie nie to tak nebude to je len demo misiia. a ako to nakonec bolo? priserny level design v celej hre a v podstate co sme videli v demo misii videli sme v celej hre. kto mal pravdu?

toto je totozny pripad.

PS: ty si uznacil tuto prisernu misiu a celkovo priserny gameplay ako vyborny uvod. tym padom sa nema zmysel s tebou bavit lebo nemas absolutne ziadny vkus. si typ hraca co sa tesi na nove call of duty (toto samozrejme popres ale dobre viem ze sa na tu sr.cku tesis)
  • Danieledl
    Jestli nevíš co mi tam připomíná Splinter Cell : Conviction , tak si Conviction zahraj :) opakuji PŘIPOMÍNÁ, mě se Hitman bude líbit tak jako tak, protože jsem jeho big fan *3*
  • 'U Dead Money taky všichni panikařili jak je to jeden tunel' ale no :) naco si vymyslas.
  • co ma splinter cell conviction engine (modifikovany starucky unreal engine 2) spolocny s tymto hitman enginom ? myslim ze si mylis pojmy ,to co sa tebe paci je to cinematic ponimanie celku. takto sa dnes opija rozkom v kazdej druhej hre, ludia potom prehliadnu slabsi gameplay a rozmazane textury a pod. lebo proste kamera sa trase svetla svietia a vsetko sa leskne do kamery
  • RavenHolm
    No tak předpokládám, že to bude první mise ve hře a potom se teprve v průběhu misí, které budou časově před touto, dozvíme jak se stalo, že mají na Hitmana políčeno chlupatí. U Dead Money taky všichni panikařili jak je to jeden tunel a, že to není Hitman. Hra s příběhem potřebuje úvod a toto mi přijde jako dobrá volba. Tohle Sahim nikdy nepochopí.
  • ale prosim ta. nahulencek co v panike ide splachovat svoju rastlinku neni podla teba skript ?
    veskera konverzacia npc v kniznici neni podla teba skript ? v podstate cele je to skript jedine vypinanie skriptov sa deje ked je policajt na svojej patrol linke, okrem toho je tam vsetko..VSETKO nalinkovane.
  • Danieledl
    Já se na to těším, sice mi to připomíná Splinter Cell: Conviction, ale právě díky tomu enginu se mi Splinter líbil a když se do toho zamíchá Hitman, tak je to parádní kombinace.
  • lol to je jako kdybys soudil Blood money podle demo mise, ješte počkej než to odsoudíš.
  • sice lineárnější, ale když to srovnám s novým Splinter Cellem Conviction, tak tohle vypadá víc stealth a víc funny, scriptů v předchozích dílech bylo taky mrtě, ač to tak nevypadá, spíš jen doufám, že se ve hře objeví mise, které budou sice rovněž scriptované, ale ještě krapet více otevřenější, taková mise v Casinu nebo Hotelu, jako bylo v předchozích hrách, to bych si opět dal říct, uvidíme, každopádně rád si hru zahraju
  • ak je to tak (co marne dufam) tak preco by prezentovali tutorial level (aky bol aj v hitman 4 - co bol najdebilnejsi level aky kedy v hitmanov bil) novinarom na e3? ja sa bojim ze sa prave tymto levelom chceli pochlapit a ukazat to co ludia chcu videt. menej stelthu (a nie. tento conviction stealth nenazyvam stealthom) viac akcie.

skoda. ale tak este som to uplne nezavrhol. uvidime co nam ukazu neskor, zatial ukazali len conviction.
  • LOL. s tebou sa mam ja bavit o kvalite hier? :)
  • Mechwarrior_bw
    to video má 15 minút, že? takže prakticky všetko od 0:00 po 15:00

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit