Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak kde zacnem? asi tuto: JA SOM TO HOVORIL.

----GRAFIKA: miestami cheese, miestami posobiva. ale pokladam za velku chybu absenciu dynamickych tienov. ked si robime uplne novy engine na hru kde sa budu hojne pouzivat baaterky tak by to tam byt malo. dead space ukazal ze to ide. farebne prelinanie ALA CONVICTION by som radil ako zapor. je to uplne stupidne. si v prevleku a zmodra sa obrazovka, znamena to ze stlac ten a ten gombik aby si si skryl tvar. ved to ma robit hrac intuitivne. ked to neurobi bude odhaleny. nie hra to povie za mna. uzasne! all in all za grafiku by som udelil 8/10
    ----LEVEL DESIGN: absolutne zle! chest high walls uplne vsade. preco? no kedze tu mame COVER SYSTEM tak ho je treba vyuzit absolutne vsade aj ked je to z realneho pohladu uplny nezmysel. dalsia vec so som si vsimol je jemny sedy onluk ktory sa ukaze nad hracom v okamihu ked ho niekto zahliadne. ak na mna pozera dlhsie zaregistuje ma azacne palit. ak nie tak akoby nic. presne ako CONVICTION. takze medzi coverami mozem skakat ako len chcem a viem ze ked ma uvidi na zlomok sekundy tak ma vlastne neuvidi. podobne priserny level design maju hry ako gears of war ci deus ex human revolution. Dalsim zaporom je OBJECT HIGHLIGHTING. vidme to na soske ci bongu. kedze tam boli aj lokacie ktore sa mi pacili a neboli tam tak ocividne mainstream konzolo prvky dam takych strednych 6 z 10.
    ----GAMEPLAY: otrasne jednoducho. zacnem eagle visnom z assassins creed. tam to bolo omluvene tym ze som vo virtualnom svete. v deus exovi su podobne prvky omluvene augmentaciou. a tuto? siesty zmysel alebo co? uplna katastrofa. dalsia vec je AUTOHEAL. health bar je v lavo dole. vsimnite si ake malilinke percento mu z toho ubral zasah zo zbrane. aby to nebolo malo, autoheal to okamzite doplnil takze 5 sekund po zasahu ma znovu plny zivot. a teraz co bude asi HARDCORE MOD? nebude tam eagle vison a zasah mi ubere asi viac zivota. no co sa na tom celom zmeni? nic. stale to bude ta ista hra a stale to nebude hitman. porovnanie old splinter cell a CONVICTION uplne pasuje aj pre tuto hru. stary hitmen vs toto. no pokracujem. dalej nasleduje predskriptovana pasaz z vrtulnikov a super cool filmove zabery. dalsi krok spat. o tomto hitman nikdy nebol a nemal by byt. 4 z 10.
    ----AI. : je priemerna. niekoho sunda dole, jeho kolega sa len otoci s hlaskou where did he go. za 2 sekundy ho to vsak nezaujima. dalej uz spominane neregistrovanie ked ma vidia len na zlomok sekundy aj ked v skutocnosti by okamzite registrovali co a koho videli. pacia sa mi vsak osobnosti psotaviciek. nejsu to len postavy X a Y ale oslovuju sa menami, vyjadruju strach atd. toto su vylepsenia ktorymi sa mal uberat hitman. 7 z 10.

ked si vsimnete slova pisane velkymi pismaenami vidite subor vsetkyh aktualnych mainstream konzolo prvkov ktore nesmaju chybat v ziadnej "modernej" hre. ich ulohou je hru zjednodusit ako sa len da. tento hitman je vodenie za rucicku od A do Z. ano a co HARDCORE MOD pytate sa? no hra ma nebude vorit oboma rukami ale len jednou. akurat sa vypne eagle vision.

gameplay je presne to co som tu dnes pisal. neni to proste hitman. respektive je to hitman conviction. akcna hra prepchata konzolo mainstream prvkami. clovek prejde a zabudne.
  • Ocelot23
    No jsem unešen amtosférou a filmovostí.Už jen aby to byla dobrá hra :D
  • dej pls priklad z videa na nejaky script, krome toho vrtulniku
  • Vypadá to jako Deus ex bez RPG prvků, úplně stejný styl pohybu, pomálu když jsem viděl to zpomalení z ukázkou pohybu stráží tak už mi to připadalo stejné a ono to má na svědomí Square enix, takže žádné překvapení se nekoná, stejná hra s jiným jménem kdysi pěkné série *11*
  • Mechwarrior_bw
    verím, že na najvyššej obtiažnosti budú pomôcky tabu ale scripty zostanú a obávam sa, že level z videa nijak inak nebude možné riešiť - buď tak ako vo videu alebo systémom "strielaj po všetkom čo sa hýbe".
  • Proč konzole? Starší Hitman taky vyšel na konzole a byl normální ;) Mě se tohle taky nelíbí a jsem konzolista.
  • Mechwarrior_bw
    máš pravdu, moja chyba... vyzeralo to tak, že sú o poschodie nižšie (ale boli tam schody). Žial to že je to všetko prehnane naaranžované sa nemení.
  • Tahle mise skutečne moc volnosti nenabízí a ten styl hraní taky není typickej Hitman. Ale chci verit že to byla jen ukázka možností stealthu. Koneckoncu demo (úvodní) mise ze ctyrky byla taky striktne linearni.
    Taky mohl uspat prvního chlápka a pak to probehnout v policejní uniforme za 2 minuty ale na co bysme se pak koukali?
  • Je to jedna mise :-) zatím...může to být první a nebo v průběhu hry nějaký zvrat a ty se musíš dostat z této lokace.Není to ukázka plné hry ve které bude jedna mise a nebo všechny budou v knihovnách :-)
  • S něčím souhlasím a s něčím ne...pokud si zapneš vyšší obtížnost hry,tak vývojáři tvrdili,že spousta věcí nebude možná např. zapnutí instinktu (tvůj ret*rd mod),nebudeš mít třeba mapu vidět atd. a s tím,že to bude až moc naskriptované si myslím,že ještě bude čas dělat závěry.Ano budou tam skripty,ale budeš si podle mě moci vybrat.Jestli to udělat podle tohoto videa a nebo úplně jinak.Bude určitě více možností (přeci jen na tom dělají nějaký pátek a nevychází to rok co rok).Jinak velmi povedené video.
  • dalsie stealth seria ustupuje z cesty samotneho stealth zanru k vacsej predajnosti, k akcii, a cinematic bullshitom. to sa odzrkadluje na gameplay prvkoch ako cheat-o-vision, cinematic takedowns, zbytocny a samoucelny slowmotion a podobne. a takisto aj level design tym trpi, vsade meter vysoke mury len aby sa bolo kde kryt. len aby sa to dnesnej generacii pacilo , a na ludi co zboznovali povodnu seriu sa sere.

po grafickej stranke to vyzera ok, aj ked zas tam museli navalat fejkove lens flary kolko sa len voslo. textury sklamali, naopak bokeh dof a skin shader potesil. dalsia vec ze v takejto hre kde behaju npc s baterkami si to vyzaduje dynamicke tiene, inak vznikaju fejky neustale ked prechadza svetlo cez prekazku a podobne, preboha sak uz doom 3 mal full dynamicke tiene, z novsich hier ich mal napr dead space 2 dobre spracovane.

'AI' sa mi pacila, ze na seba ludsky reaguju tie postavy, hovoria si menami maju akusi osobnost atd, viem ze je to cele len skript ale aj tak nice touch. lepsie ako ich vsetkych hodit do rovnakeho machu ako patrol cop 1..2..3...

k samotnemu videu, az do doby nez sa prezliekol za policajta je ten gameplay priserny... cisty conviction, potom to uz zacalo pripominat hitmana.

urcite to nebude dostojny nastupca hitman serie ale moze to byt fajn hra, nic extra vynimocne to neni, ale furt lepsie jak ziadny hitman zejo
  • Jen aby to v té hře bylo. *1*
  • Dalsi chytrak co to hral ? *15*
  • jestli si všimneš tak v 7:18 jedna postava se začína hýbat smerem k hitmanovi a za tu dobu co vylezl na tu rímsu mohl vyjít po schodech nahoru
  • Do řitě D: A nevíš kdo to skládal?
  • Tohle, že má být Hitman? That's no funny...
  • sak hej a bol si opraveny. kedze jesper kid sa na tomto nepodiela
  • Myslel jsem soundtrack
  • SA-reg
    http://www.insidegamingdaily.com/2011/06/20/hitman-voice-actor-not-returning-for-hitman-absolution/

>Jesper Kyd, who scored the previous Hitman games, will not be returning as well.
  • Mechwarrior_bw
    už som unavený z toho ako je v každej novodobej hre všetko pripravené tak, že každý jeden krok alebo pohyb je autormi hry dopredu premyslený a všetko sa na túto schému aranžuje, že to až kole oči. Človek stráca akýkolvek pocit aspon minimálnej slobody. Všetko je to ako jedno divadelné predstavenie kde sa hráč presúva z miesta A na miesto B a potom C a mačká tlačítka na určených miestach. Vlastne jediná sloboda spočíva v tom kedy hráč to tlačítko stlačí. A to ešte nehovorím o tých svietiacich pomôckach čo cez stenu ukážu pozíciu nepriatela, kam ide, čo robí a takisto odhaluje spôsob akým prekonať určitú prekážku napríklad zvýraznením rímsy atď.

A ešte jedna vec : všimnite si v čase 7:18 si zapne ten "ret*rd mód" a v blízkosti dvier nie je ani noha, vylezie na rímsu a v tom momente cez dvere prejde policajt ktorý sa tam asi zjavil z vôle ducha svätéto.

Ale vizuálne to vyzerá dobre, mám rád hru svetla a tiena a ked do toho prídu baterky tak nie je čo riešiť :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit