Přejít na výpis diskuzí
15 minut hraní chicagské mise Hitmana: Absolution
10.10.2011 | levis
174 příspěvků
-
Já se na to těším, sice mi to připomíná Splinter Cell: Conviction, ale právě díky tomu enginu se mi Splinter líbil a když se do toho zamíchá Hitman, tak je to parádní kombinace.
-
-
Danieli, True reality man! :D Souhlas. Míša - Ty nevíš kámo, ty hodně nevíš *5*
-
co ma splinter cell conviction engine (modifikovany starucky unreal engine 2) spolocny s tymto hitman enginom ? myslim ze si mylis pojmy ,to co sa tebe paci je to cinematic ponimanie celku. takto sa dnes opija rozkom v kazdej druhej hre, ludia potom prehliadnu slabsi gameplay a rozmazane textury a pod. lebo proste kamera sa trase svetla svietia a vsetko sa leskne do kamery
-
-
Jestli nevíš co mi tam připomíná Splinter Cell : Conviction , tak si Conviction zahraj :) opakuji PŘIPOMÍNÁ, mě se Hitman bude líbit tak jako tak, protože jsem jeho big fan *3*
-
-
Sem big fan a absolution se mi hnusí :D
-
tomu co si sa dnes v internetovom zargone hovori FANBOY :)
hypoteticky : nech to je ako chce zle, tak tebe sa to bude pacit lebo si fan :) LOL
ale fajn zes to takto priamo napisal, aspon viem ze kazdy dalsi prispevok na teba by bol len strata casu. cuzz -
-
Já jsem nechtěl odepisovat ani na ten tvůj první komentář, protože byl úplně deb*lní. *3*
-
-
-
-
-
Nechcem sa nikoho dotknut, ale takto priserny gameplay som uz naozaj velmi dlho nevidel. Ano, skripty su v kazdej hre, ale co je moc to je moc.
Tie svetla ma jaksik zmiatli, pretoze vacsina priestoru bola dost osvetlena, ale aj tak si ho nikto od nikial nevsimol. Skoci z rimsi potom co pod nim prejde straznik a ani sa nepozre ze kde ten straznik je a co robi? Asi to hral vyvojar a vie aka je AI, takze je asi velmi priserna, alebo to tak je zamerne nastavene. Co je velmi priserne.
Niekomu jebn+te bustou po hlave a zj*be sa do jamy a o poschodie nizsie a nikto nic? Len ten nad nim hned v sekunde na to zareaguje ze "nejak dlho mu to trva" a ide sa pozriet kde je, tak ho stiahnete a on ani nezakrici ani nic, ziadna reakcia od policajtov v miestnosti? Ale potom samozrejme vyplasite holubov a hned sa tam ide niekto pozriet, na miesto kde mal byt policajt.
Sorry ale cele to bolo take neuveritelne priserne, ze .. no ani neviem co, nemam slov. PRISERNE -
No, musím říct, že je to působivé. Jen doufám, že všechny ty prvky, které tak výborně gradují atmošku (hudba měnící se podle situace) jsou opravdu součástí dynamicky pracujícího enginu a ne jen hromada skriptů, které si užijete jen když koukáte na pečlivě připravené demo. A snad se i dočkáme nějakých pořádných Hitman-style misí :)
-
sice lineárnější, ale když to srovnám s novým Splinter Cellem Conviction, tak tohle vypadá víc stealth a víc funny, scriptů v předchozích dílech bylo taky mrtě, ač to tak nevypadá, spíš jen doufám, že se ve hře objeví mise, které budou sice rovněž scriptované, ale ještě krapet více otevřenější, taková mise v Casinu nebo Hotelu, jako bylo v předchozích hrách, to bych si opět dal říct, uvidíme, každopádně rád si hru zahraju
-
Zrovna nedávno jsem si zahrál Hitman: Blood money a bylo to úžasný. Tady v tom videu zlikvidovali víc lidí než já takřka za celou hru. Nehledě na to že kdybych v BM stál na římse nad místností plnou policajtů, tak by si mě všimli, nehledě na to že "dřív se AI rozhlížela na všechny strany a obejít jí bylo takřka nemožné".
Tenhle ten, ze začátku Silent Assassin styl, pak už takřka Rambo styl a nakonec syrová hláška s koblihou v ruce... Kouzlo Hitmana bylo v tom, že nikdo nevěděl že tam jste.. Kdežto tady... Absolutní příběh o tom, jak se z Hitmany, který v 2 díle sotva vyšel schody, v blood money už dokázal přeskakovat balkony (ale i to melo svou verhodonost a kouzlo) najednou strili na vsechny strany, meta salta, kotouly a .... neni to Hitman -
-
Nebylo by to video trochu nudné, kdyby hráč potichu sundal prvního strážníka, převlékl se za něj a za minutu došel až nakonec? Tohle mi přijde daleko zajímavější, ukazuje to, že se člověk může proplížit, převléci nebo prostřílet, tedy v zásadě postupovat stejně jako v Blood Money. S tím, že tady je to plížení použitelnější než v předchozím díle.
-
-
Video se mi moc libi. Ma skvelou atmosferu a vsechny lokace jsou paradni. Necekal jsem ale takovou vlnu nevole zdejsich navstevniku. Vsazim levy varle na to, ze prezentovana mise je jen tutorial, ktery vas vede za rucicku a ma vam ukazat vsechny moznosti hrani. Tedy to same jako prvni mise v Blood Money... Prozatim nemam duvod vyvojarum neverit a na hru se moc tesim!
-
-
Tak to pravděpodobně přijdeš o levý varle *1*
-
-
Nerekl bych. Uz jsem se o nej vsazel mockrat a porad ho mam... :-) Tohle video je na vsech webech oznacovano jako "mission 1" a fakt, ze kazda prvni mise ve vsech predeslych Hitmanech (vyjimkou je snad jen Contracts) byla vyukova a striktne linearni, hovori v muj prospech. Az vyjde video ukazujici jinou misi a bude trpet stejnymi neduhy, klidne si na to nadavejte horem dolem. Proklinat ale hru a vyvojare na zaklade tohoto jednoho videa je zkratka pitomost. A skutecnost, ze spousta "hateru" se zde povazuje za kovane fanousky serie, mi nejde na rozum. Vim, ze je v mode na vsechno nadavat, ale i tak...
-
-
ak je to tak, tak preco sa niecim takym prezentovat pred svetovymi novinarmi na prestiznej E3. ked je to len tutorial ktory nevypoveda o kvalitach a koncepte hry. to jak keby prisiel niekto s novou fps strielackou a vypustil do sveta gameplay video v ktorom nikoho netrafi stale skape a nepouziva ziadne featury ktore ta hra ponuka.
we shall see. este to uplne nezavrhujem ... od 12 minuty to celkom pripomina hitmana, inak z toho pachne uplny zmrseny conviction -
-
Odpoved je jednoducha. Prave tutorial mise totiz na co nejmensim prostoru ukaze prave vsechny herni "featury", ktere zminujes. A to celkem nanasilnou formou. Navic nehrozi, ze by prozradili nejaky spoiler, ci podobnym zpusobem zneprijemnili budouci herni zazitek pripadnych hracu. Krasne to vystihl DusanMPupak jen par prispevku pode mnou.
V konecnem dusledku muze takove video zaujmout causual hrace, kteri si uvedomi, ze zabavna hra neni jenom o drzeni tlacitka pro strelbu a sipky vpred. Na druhou stranu fanousky serie, jako jsem ja, stejne neodradi (at uz si tu nadavaji jak chteji), protoze my zajem jen tak neztratime a pockame si na recenze...
-
-
-
-
Právě to je ten problém.
Dá se na to koukat, nedá se to hrát. Tohle není Hitman.
-
-
video je fakt skvele. je filmove, ma to atmosferu...ale KU*VA hitman jak ho zname prece takhle naskriptovany a nalajnovany NENI! doufam, ze je to tedy jen vyjimka jedne mise, jinak me na*erou...
-
Tady je to samej Slovák. To nemáte dost svejch webů, kde by jste mohli blít ty svoje moudra? Stejně tady furt jen držkujete a napadáte ostatní argumentama hodnejma dětí v předškolním věku.
Jináč video je hezký, snad to dopadne dobře, protože Hitman byl vždycky hrou s vlastním stylem. Prostě nenahraditelnej. -
-
Nechci ti kazit iluze ale Češi se tu nechovaj o nic líp .
-
nie nemáme, vaše sú lepšie... Z toho istého dôvodu sú americké weby plné ľudí z Anglicka, Austrálie alebo z Kanady.
a ak sa ti zdajú niektoré komentáre útočné alebo arogantné (čo aj sú), tak ich stačí nahlásiť. Ja som tak urobil a čo ty ? -
-
Zalovnicek kur*a je to slovenska *6*
-
-
-
Upřímně, pokud předpokládám správně, že toto je první mise, pak v tom vidím u Square Enix po DE:HR(mimochodem se to hrálo veelmi podobně) na velkého adepta pro výbornou hru. Pokud obstojí slibu volných řešení misí a tohle bylo jen na ohromení pro zmlsanou veřejnost, tak to bude stát za to. A ještě něco, co je dnes tak v módě kritizovat cokoliv nového se zajetým jménem. Kurňa to bylo nadávek na DE:HR, jak je to označování pitomý a že to bude jen tunel a bla bla bla a nakonec to dopadlo velmi dobře. A stejně, zase přijde video z nového Hitmana a ti kritici jsou tu zpátky v plné hnidopišské síle a hledají na všem chybičky, pozlátka, konspirace proti hráčské obci a já nevím co a přitom viděli skoro ho.no.
PS: Kdo se pousmál nad tím když sejmul potichu prvního protivníka a tam byla za ním cedule silence please. A ti hipísáci taky luxusní, tam splachuje do hajzlu jeden květináč a maj jich vedle dalších padesát. *1* -
-
vieš čo je pozoruhodné ? vadia ti ľudia čo odsúdia hru na základe 15 minútového videa ale tebe nič nebráni ju na základe toho istého videa označiť za "velkého adepta pro výbornou hru"... preto rozmýšlam aký je vlastne medzi vami rozdiel ?
Osobne túto hru neodsudzujem a to ako dopadne vo finále si neodvažujem prognózovať ale týchto 15 minút sa mi jednoducho nepáčilo a myslím, že aj na takéto názory je tu priestor... alebo nie ? -
-
Osobně jsem si spíše spojil informaci otevřených levelů a to co by se s tím dalo provádět na základě videa a pokud umíš čítať po česky, tak jsem také napsal že by tam ty otevřené levly musely být, aby to byl adept pro výbornou hru. To by ti nestačilo, volné řešení úkolů na otevřené mapě tímhle stylem(převlíkání, tichá likvidace, schovávání těl, popř. živý štít...)?
-
-
to čo by stačilo mne je irelevantné, narážam na to, že sám robíš predčasné uzávery na základe videa a neurčitých informácii, väčšinou marketingového charakteru (to ako otvorené levely budú v hre nevie nikdo, možno si pod pojmom "otvorené" predstavujú to čo sme videli v tomto videu). Ale ja ti to právo neberiem, je to tvoja vec, rovnako ako ostatní majú právo napísať zase svoj názor na hru i keď je názorovo opačný ako ten tvoj.
-
-
Tak jestli spekulaci "co by bylo kdyby bylo" pokládáš za předčasný závěr, tak ok. A to co by stačilo tobě je relavantní, poněvadž když chceš něco okomentovat za sebe, měl bys zvažovat na na základě osobních preferencí. Ale nechme slovíčkování. Prostě to skončeme s tím, že se sešel můj optimistický názor a tvůj pesimistický. *3* *4*
-
-
-
nie
-
-
skap :*
-
-
-
Ze chvíli máš na sobě Sahima, který ti bude vše vyvracet:) Nicméně s tebou plně souhlasím.
EDIT: Sakra je nějak rychlej, to ho asi pohání ta nenávist, kterou má vůči cover systému *1* -
to co som kritizoval na human revolution pred vydanim kritizujem aj po vydani.
-
-
Tak si to označování vypni ty vemeno, není nic lepšího když se vývojáři přizpůsobí žádosti fanoušků, ale stejně to někteří budou ignorovat a jet dál svoji písničku.
-
-
skoda ze sa nedala vypnut aj zla grafika, zly level design, autoheal a ine mnamky
-
-
Sto lidí, sto chutí(normálně mám slováky za pohodový lidi, ale dneska to tu nějak rozjíždíte *2* *1* ). *3*
-
-
Když k tomu přihodíš trochu vepřovýho.... *15*
-
:) zvu te na zeli a knedlik teda
-
-
-
to som vypol. wooow zrazu je to uplne super hra. ach
-
-
No vidíš, tak co řešíš?
-
-
-
-
-
:D :D pět minut předtím, než jsem zapnul tohle video, jsem se náhodou díval na youtubu na final scene butch casssidy a Sundance Kid. U hlášky jednoho z těch hipísáků ("Lets take them out, likeButch Cassidy and the Sundance Kid!") jsem smíchy málem spadl ze židle :D