-
omg tats fuking asom
-
Zaklínači, profesionální zabijáci monster draky nezabíjí, zatímco "dragonbornes" je zabíjí jednoho za druhým...sranda.
-
-
Co ja se pamatuji,tak neni zaklinac jako zaklinac. Nekteri by pro penize udelali cokoliv.
-
-
Nj tak měl jsem na mysli samozřejmě hlavně Geralta, za něhož hráč hraje.
BTW mohou tvrdit jak mají nový engine kolikrát chtějí, ale kořeny Gamebrya z Oblivionu tam stále jsou - loadovací obrazovky u měst/interiérů, a déšť tekoucí skrze střechu věže ve třetím videu...pozůstatky gamebrya. -
-
podla mna grafika je ok, ci je to uz ako chce, proti tejto stranke hry nic nemam
-
-
-
-
hezké video.. Jen snad... neni to pořád stejné video které koluje na všech předváděčkách a už bylo na games.cz k vidění minimálně 1? Vim že sem to viděl už asi 10x a pokaždý to bylo prezentované jako nové video. Začátek vždy v zasněžených horách, procházka vesnicí, obři kteří pasou mamuty a drak... Tohle video už sem opravdu viděl několikrát a pokaždé se pokládá za "nové"...
-
-
Prochází stejnou část hry, akorát semo tamo mění průběh a to co ukážou. Hlavní přínos podle mě je, že to video je konečně ve slušné kvalitě.
-
Presne tak, je to minimalne z jedneho a toho sameho dema (jsou tam video od video droboulinke nuance). Rozdil je tentokrat jenom v tom, ze to je oficialni a video je kvalitni :)
-
-
obr padá dost divně jak ho vynesl ten drak jako kdyby mu to bylo jedno každej by mával rukama nohama jak o život
-
-
Nevypada to prilis realisticky,ale nezda se mi ze by to nejak vyrazne rusilo zazitek ze hry.
-
hlavne ten mamut, jak ho tam z boku bouchne tim palcatem nebo to to je, vypada to jako by se otocil na miste o 45 stupnu podle sve osy a pak zacal utocit, sice jsem nikdy podobnou situaci v realite nevidel ale myslim ze takhle by se to zvire nehybalo :)
-
-
Dlouho jsem čekal na hru, co by mě donutila investovat do novýho železa. Vypadá to, že je to tady.
-
-
ja si naopak myslim, ked nemas stroj starsi ako 5 rokov, neinvestuj nic, nevyplati sa ti to, ver mi, ked mas starsi pocitac, tak asi je nacase
-
-
Obri a mamuti... neinspiroval se tady nekdo u Martina
-
připisuji tuto hru na můj "must have" list (Saints Row 3, sengogu, ME3, TOR, Diablo 3, BF3 a Stronghold 3)
-
-
od prvnich hodin s Arenou jsou pro me vsechny TES hry co kazdopadne chci. vcetne nedocenenych redguard a battlespire... kvalita kolisa, ale je to TES...
-
-
arena je nejlepší tes
-
-
-
Ako nato stale pozeram neviem sa zbavit pocitu ze ta grafika az tak zase neposkocila. Cakal som viac ale zial bohu zase to prisposobily konzolam. Hratelnost urcite zarucene ale ta grafika mi pripada ako facelifting Obvilionu.
-
-
Mamuti a obri vypadaji uplne stejne jako v Age of Conan. A vlastne i to prostredi. A pokud jde o grafiku-je tam jasne napsano ze je to z konzolove verze. Na PC mohou byt rozdily
-
-
Myslim si ze v tejto hre sa nedockame zasadnych rozdielov PC vs Xbox leda tak zase full HD + AA, pretoze je to primarne robene na Xbox. Sice mozno od veci ale staci si pozriet BF3 a hned je vydiet co sa da v dnesnej dobe spravit
-
-
JJ. souhlasím. Grafika povedená, ale až moc cítit Oblivionem i Falloutem. Chtělo by to něco čerstvího.
-
-
nesuhlasim, nic podobne tam nie je, keby nebolo povedane, ze vylepsovali to co sa dalo z povodneho, tak by si nevedel o tom a povedal by si, ze to vyzera lepsie ako oblivion ci fallout, a viem jasne porovnat, pretoze som sa rozhodol prejst oblivion znova, nedavno som dohral FNV a grafika tuto je rozhodne lepsia, a toto su len gameplay videa a uz aj podla toho sudim, ze to vyzera lepsie, staci si pozriet na kovaca, kdeze oblivion, konecne urobili nejake poriadne ksichty a aj na prostredi vydno, ze zamakali, doporucujem pozriet prve video jazda na koni a zastane sa pozriet na najvyssiu horu, tam mas nadherny dokaz toho, ze to vyzera lepsie, mozno nie o mnoho, ale urcite lepsie a textury su rozhodne ostrejsie ako v oblivionu ako som povedal viem cerstvo porovnat nakolko to hram teraz a hram to z povodnymi texturami (schvalne) zmeny mam iba v inv a hud, inak vsetko postarom a ver my ze texturi a celkovo grafika je niekde inde oproti F ci O
-
-
-
Je to pěkný, o to nic. A koupím si to, pokud se nestane nic nečekanýho :-) Ale pořád je to až moc cítit starým Bethesdovským Enginem. Hrozně mě to štvalo už v Fallout NV. Je vylepšený, graficky perfektní (podle toho, co se zatím dá vidět), ale pořád je to takový nějaký.. Ale jo, stejně se těším.
-
-
nie je ver my, len si to nahovaras
-
Svatá pravda. To, že je to jen vyšperkovaný Gamebryo engine je vidět hlavně na animacích (klouzání při chůzi, otáčející se mamut atp.). Animace byla podle mě největší bolest toho enginu. U grafiky si můžeme říct, že na PC bude vypadat daleko líp o animacích to ale asi už platit nebude. Hlavně vykreslování objektů v dálce bude doufám na PC daleko lepší, protože např. podle videa nebylo za řekou vidět nic jen zelená placka.
Na druhou stranu tvůrci mají už s tímhle typem enginu hodně zkušeností, takže jim vytváření světa nezabere tolik času a o to víc se můžou soustředit na další aspekty hry.
Že my si musíme pořád na něco stěžovat *1* -
Souhlasím, že tam ty kořeny enginu jsou vidět. Ale musíme brát v potaz že vše co jsme zatím viděli byla konzolová verze... Mě osobně tam chybí lepší AA a víc stínů, je tam hromada kamenů a sotva polovina hází stíny, no co toje? *1*
No a jinak Skyrim je hra roku, ani BF3 na něj nemá! Nemůžu se dočkat až si ho ´zahraju na tý svý herce na minimální detaily *1* -
radši budu mít perfektní hru s jenom krásnou grafikou než sračku s nádhernou
-
...a ta bramboracka je moc bramborova a to kyselo je moc kysely... (nic ve zlym :) Grafika je podle me prave nadherna.
-
-
Bude potřeba steam? U FNV ( vydavatel Bethesda) byl potřeba...
Edit: Vím že to je stejný video jako na E3, ale to AI je, musím přiznat, docela kokotský... Jenom vytáhnout meč potom co ti někdo sejme parťáka... Neříkám že musí být extra, ale něco by dělat mohlo.... -
-
Jistě.Steam je potřeba.Až se přestane krást,budeme bez DRM
-
-
Mně to nevadí :-) Já jsem naopak rád
-
-