Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vole ty seš retard, to není možný. Konzolový holčičky...
  • Zato prezentace tveho ''nazoru'' je dospela az hanba *16*
  • jenom jednoduchej člověk, nebo puberták může být z této představené nechutnosti nadšený...
  • jenom jednoduchej člověk, nebo puberták může být z této představené nechutnosti nadšený...
  • Všiml si někdo, že ta řeka v 2hém videu teče nahoru?
  • ty voe, dyť na to měl určitě nějaký kouzlo. To je přece jasný *3*
  • AzuX
    sa mi iba zdalo či pri castení kúzla kurzor mieril úplne inam a spell ajtak trafil npc?? dáky trápny auto-im na xbox či jine konzolovky? snád na pc nebude..a AI kompa dla tak pre xboxáky..taky dufam že na pc bude lepší..inááč sa hrozne teším.. *15*
  • Jestli bude obtížnost jako u Oblivionu, tak ať se na to radši předem vykašlou. I když pro ty konzolový holčičky to stačí.
  • MrSanta
    To tě lituju. Musíš mít hodně slabej žaludek, když tě tohle donutí vrhnout.
  • No jestli to menu bude i u PC tak budu blinkat
  • DO haj.lu.. takhle jsem se nepobavil, aby pod videi z FANTASY !!!!HRY!!!! někdo řešil hustotu dřeva... Proberte se pablbové, je ot jen hra! Navíc Fantasy RPG né simulátor dřevorubce... bože! *16*
  • smejki
    a co svět? ještě drží, nebo už se zrhoutil?
  • MishKonn
    Promiň, ale u "Byli takové legendy..." jsem ztratil zájem. Nechci číst tři odstavce o tvojí oblíbené hudbě / kapele.
  • jeste me napadlo jestlipak ten strom nejni naka modifikovana balza :o
  • tohle je na ban... takže redakce, banuj!
  • Omluva za preklepy
  • Jak jinak? Gracicky? Nebude. Mozna to bude mit nejake lepsi textury,svetla atd,ale toho si vsimne stejne vzdycky jenom par nerdu pri studovani screenu. V pohybu pri hrani si toho nevsimne nikdo.
    Taky jsem mel pri sledovani vide hned ten pocit-hele Oblivion! Ale pri porovnani videi z Oblivionu je ten skok poradne videt. Ozvlaste modely postav jsou o nekolik trid kvalitnejsi. A pokud tam zustane ten Oblivion feeling? Po tom snad naprosta vetsina fandu teto serie touzi, ne?
  • Pořád mám z toho videa pocit, jako bych sledoval 5 let starou hru.
    Tohle je samozřejmě konzole video, snad to na PC bude vypadat jinak.

Jinak se mi líbí kouzla, možnost kombinování, to zní hodně lákavě.
  • Zklamani z ceho? Jednak,jak jsi sam potvrdil,to neni video z PC verze. Jednak je to o poznani hezci nez Oblivion,jen je to proste jina krajina. A to na prvni pohled. A ta grafika co tu predvadi je i ted v teto podobe zcela v pohode. Kolik vyslo v posledni dobe (1-2 roky)peknejsich freeform RPG? Pockat?.... zadna? Hmmm.....
  • H4wk
    Don't feed the troll

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit