-
No, na Elder Scrolls mi to přijde až moc lineární. Aby to nedopadlo jako gothic 4, jen s hezčí grafikou.
-
zajdi radsi do posilovny a nekecej. Takhle by to na rameno nedostal mozna ani Coleman... ono neni zvedani jako zvedani !
-
jen reakce na týpky co se tu hádají o hustotě dřeva, to že byli dřevorubci atd.. napadlo vás třeba, že je to Seveřan (žádná socka Breton, ale Nord s uplně jinou konstrukcí těla), který tu práci dělá třeba od svých 10ti let? a tam mu je třeba 35 let? a k tomu už zmíněné fantasy.. takže nevim proč si tu přeměřujete pindíky.. prostě souhlas s tim kdo říká, že to není problém zvednout :D
-
Phobos: presne tak, udržať to na ramene pre chlapa ktorý pravidelne posiluje nie je veľký problém ale podstatné je to na rameno dostať a tak ako na videu by to dokázal možno tak iba nejaký top vzpierač alebo kulturista s obvodom paže 60 :) a aj to s problémami.
-
tam nejde o srovnávání, ale bylo by to ve stejný kategorii RPG her. A RPG hra roku může bejt jen jedna.
-
Pro FPS a strategie vždy myš vyhraje nad gamepadem - čím více zkriplovaná pro gamepad, tím lépe pro myš, to je přeci jasné.
-
Ha, to me netrklo vážený jmenovče. +1 :-)
-
Přečti si můj následující příspěvěk, a tenhle názor samozřejmě platí pro singleplayer. Nejde o to, která periferie je 'nejlepší', ale pro kterou je hra nejlépe přizpůsobena.
-
No vazne!! jak si to mohli vyvojari dovolit!! Hruza, nekupuju. Diky za upozorneni.
-
Znovu opakuji, "Jeremy Soule se měl INSPIROVAT - ne tedy aby přesně OKOPÍROVAL ten styl" (proto jsem taky chválil hudbu z Oblivionu, která se bez elektrické kytary obešla). Taky bych nechtěl elektrické kytary v Elder Scrolls (ale u takovýho Quake II to bylo O.K. - jestli si ta hra na sebe tedy vůbec vydělala, když obsahovala "žánrově specifickou hudbu" /a navíc byla PC only/).
Šlo mi o vystižení nálady/charakteru/duše té hudby vzhledem k hernímu světu tohoto dílu Elder Scrolls, který je inspirován vikingskými tématy (z kterých čerpala i kapela Bathory).
Oproti Bathory je instrumentálně na výši třeba vážná hudba, a to je jako samo o sobě měřítkem kvality? Byli takové legendy jako Beatles/Abba/Roxette nebo Metallica instrumentálně více na výši než vážná hudba?
K "Zkus nad tím příště zapřemýšlet, než začneš do diskuze vyjmenovávat své oblíbené songy - nakonec, myslíš si, že si je někdo vůbec poslechne?": Mám pro tebe geniální objev - pak je ale celá diskuze na ho*no, samozřejmě. A nedivím se pak tvé hlášce, že "srovnávat tohle s Jeremy Soulem dává asi tolik smyslu, jako srovnávat Dimmu Borgir s Johnem Williamsem" LOL. Asi nevíš, že tvorba Bathory se dělí na tři fáze: Black/Death Metal, Viking Metal, Trash Metal. Dimmu Borgir by stylem opovídal Black/Death Metal, zatímco já jsem psal o hudbě z žánru Viking Metal, O.K.? Samozřejmě že ani Viking Metal není vážná hudba Johna Williamse/Jeremy Souleho, ale to se opět dostávám k tomu, co jsem napsal už výše - a sice že styl hudby z ní automaticky nečiní hudbu více "na výši"/melodickou/jedinečnou a více populární než ostatní hudební styly.
Na závěr chci jenom poznamenat, že se nemám za co stydět, když jsem fanouškem Bathory, protože tahle kapela je legenda, jak ti potvrdí každý, kdo netrpí předsudky nebo alergií na hudbu, která má koule - má melodičnost, má energii, je originální, má duši. Tohle se o odpadu, co se dnes převážně hraje, říci nedá. -
Phobos: pozorně se na to video podívej, od té klády jdou provazy ke stropu a asi za ně někdo tahá, jak to zvedá, je to fake. asi chtěli jen machrovat.
-
No je fakt, ze tech 180kg na rameni dam i ja (kulturista nejsem), ale tu kladu bych jednou rukou (jako na videu) na to rameno nedostal *5*. I kdyz znam kulturisty, co daji na bench pres 300 kg (svetovy rekord je myslim kolem pul tuny), jeden z nich by to mozna nejak dal... A nikdy nevis, treba je ten drevorubec kulturista a na obleceni ma magickych +100 strength :-D
-
Zkus v nějaké FPS hře "headshotovat", a vůbec reagovat, stejně tak pohotově s gamepadem jako s myší - neboli je evidentní, co je lepší ovládací periférie (hlavně na FPS a strategie).
-
tá kláda má priemer cca 45cm a dĺžku minimálne 5metrov, aj pri tvojej extra nízkej hustote 455 by kláda vážila minimálne 360 kg, takže by z úrovne ramien preniesol 180kg váhy (a ešte mal pri tom vystetú ľavú ruku pod pravým uhlom!) Povedzme že kulturista alebo vzpierač by to dal ale tento chlápek ne-e ... ale najradšej by som pri tom videl teba :) urobil by si to raz a finito.
-
Take je jeste dulezite brat v potaz vlhkost dreva *3* - da se to poznat podle zvuku, kdyz do nej tuknes (z videa bych tipnul vlhkost tak 5% - tedy navyseni cca 20kg/m^3 *5*). Dobre vysusene drevo oproti cerstvemu muze vazit temer o polovinu mene.
-
Tak jo,
abych to uzavřel před minutkou jsem vyzpovídal velkého Todda H. a ten mi potvrdil, že skutečně na prudkých svazích Skyrimu se prý udrží jenom balsa a balsové dřevo to je něco jako polystyrén.
Takže nkonec měly všechny teenky pravdu, zvednout se to dá.
PS: To co vy vypijete za den to já nedám za celej život. -
ty hustoto :D nevíš co to je za strom takže muže mit hustotu třeba jen 455kg na metr krychlový :) takže si přidržel třeba jen 100kg (nepřehodil přes hlavu ;)) a držet 100kg na rameni neni problem.
-
někdo je hold na holky tak tu od cizích lidí vyžaduje fotky no... tak přejme mu to :)
-
ta kláda može mať pri hustote dreva 600kg na meter kubícký okolo 400-500 kg, takže si cez hlavu prehodil 200-250 kg... ale pre teba je to asi malina *7*
-
jenže on psal větší, ne těžší! sám Vím že pěkně vyschlý byť i velký a dlouhý kmen se dá takto podržet (neříkám zvednout nebo tahat) ale udržet chvilku nebo přehodit jako na videu jde...