Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • H4wk
    je nas viac ;)
  • walltar
    A mě to třeba vůbec nevadí ... bude nový příběh, nové lokace, nové postavy ... RL taky neupgraduje grafiku a nenadávám že je pořád stejná.
  • Mne by nevadilo ani to, co je na videu. Takovy Mass Effect 1 mel jeste horsi inventar, ale dalo se to :-)
  • Jo, tak to jsme dva :-)
  • Teda tvoje starosti bych chtel mit.
  • brutalni hype datadisku pro oblivion. i slepy vidi ze je to vizualne stejne jako zmineny predchudce obohaceny o vizualni mody fanousku, zejmena vizual scena ve vesnici je na dnesni dobu dost mimo, absence stinu a nevyrovnana kvalita textur. jestli bude tento interface a grafika stejna i na PC tak zklamani roku :/
  • soubojovej system silenost
  • Kalper
    Začínám přemýšlet o předobjednávce. *14*
  • Tuším, že říkali, že na PC bude inventář úplně jiný..
  • Ne kazdej trpi nerdgazmem.
  • Ty woe dělate si prdel?:D Jako že v COD nezhebnete na jednu ranu neřešíte to je normaln ale že fe fantasy světa někdo zvedne kladu řešíte jak pominuti hustě vy:D:D:D:D
  • H4wk
    Az na stupidne item menu (ktore tam je zrejme kvoli xboxu), to vyzera super
    Ak zmenia inventory pre PC na 'klasicke' mriezkovane, tak to bude dokonale ;)
  • Na skyrim stále čučím jak opařený, prostě se nemůžu dočkat.
  • nočná mora pre môj počítač, inač paráda
  • :DD taky mi prisel nejakej divnej ten chlap jak si vpohode prehodil kmen s prumerem tak 70 cm ,ale mozna ze nejaka rasa z tech lidi je silnejsi.No nvm nejsem znalec serie.
  • Taka klada by ho zlomila ako zapalku :D
    ak by mu ju samozrejme daky zdvihak zdvihol-čosi čosi mokre drevo-to čo rastie u nas...to je pakareň aj pačidlom otočiť -prečo sa na pilach použivaju hydraulicke zdvihaky??
    Len nakotulať kladu na zdvihak je robota pre chlapa !!
    Ale pobavili sme sa, prečo nie, ked možem metať firebaly velke ako dvere :D
  • Ve videu ale kouzla nekombinovali ala Magicka. Pouze ukazovali, ze stejne kouzlo v obou rukach vytvori silnejsi kouzlo (pri pouziti zaroven). A naposledy co jsem slysel Todd Howard rikal neco ve smyslu, ze kombinace efektu by byla super, ale nejak dal nekomentoval, jestli to implementuji nebo ne.

Jinak "offline" kombinace elementu byly IIRC uz v Morrowind.
  • jisteze ne. battlespire byl ze "serie" elder scroll legend a redguard elder scroll adventure.... bohuzel na dalsi dily uz nedoslo :-( bs byl super a bavil me hodne....
  • MishKonn
    Strategie, určitě, z 99% nejsou na konzolích. FPS? Tvůj názor. Hry, typu FEAR3, Crysis 2, Bulletstorm, Rainbox Six: Vegas I a II a spousty dalších, původně konzolovek, se hrají pohodlnějí (snad po osmé, v singleplayeru) na gamepadu, protože na něj byly navrženy.
  • No vypada to celkem obstojně, mám pouze strach ze soubojového systému, ten v Oblivionu mě osobně po čase dost prudil. Jinak to stromysko co si tam podává ten silák to je fakt hovadina to by nedal žádnej vzpěrač ani kulťák a hlavně jak ty kmeny na sobě tak magicky drží jakoby k sobě byli nějak přilepený - jeden by hádal že se to na něj skutálí a vyválcuje do předložky. No nic dosť bolo o kládě (né té mojí :)).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit