-
nebuď na sebe naštavný že jsi slabý.
-
to už tady z toho děláte seznamku, že si chcete vyměňovat fotky? :)
-
Tak tohle není fér, nevěděl jsem že hmyz může přispívat do téhle diskuse.
Každej ví, že třebas takovej mravenec unese mockrát víc než sám váží - proč ses nepřiznal dřív.
A teď vážně: nevěděl jsem že je teen generace takhle poničená drogama, levným chlastem a filmama. Když ti takovou kládu hodím na hřbet a jeden konec teda nechám na zemi tak tě to bude bolet akorát trochu dýl. Se kur*a vzpamatuj, si to co si. Svoje idoly nech spát v časopisech co máš pod polštářem. -
jistě pane jistě... ;) takže si samozřejmě silný dřevorubec co má re5pekt u kámošů a přitom nezvedne kládu větší jak ty sám... ano pane děkuji, stačilo :D
-
necháme s epřekvapit většinou nakonec vyhraje hra co neměla tak častou medialní masáž....teda vyhraje u hráčů....páč mne přijde že o výtězi rozhoduji prachy.Což nám ukázal nejednou na poslední chvilku AC.
-
Hovno, ale aspoň nevázne diskuse.
-
sam jsem tahaL KLADY TRIKRAT VETSI NEZ JA SAM TY IMBECILE,vaha tveho nazoru ma cenu toho co kazdej den vy..ru do zachodu.
-
Tak doufám že máš aspoň velkou nůši.
Jinak jsem se 2 roky živil jako dřevorubec.
No a řekněme že kámoši mi nepřezdívaj tintítko. Škoda, asi nemáš mojí fotku, co?
Chceš nějakou poslat? Třeba bysme se mohli spřátelit. -
jééé takovýhle pinďíky na internetu naprosto zbožňuji, jsou hustý a cool až za hrob ale v realu nejsou vidět protože jsou to prostě internetový "týpci" ve skutečnem světě si o ně nikdo neopře ani kolo :)
-
to neni koridorovka, to je prostě terén, skály atd... na který např. pujde vyskákat nebo se tam nějak dostat, kdežto v DA to bylo vše jasně daný už na mapě. Morrowind nebyla koridorovka ani oblivion takže skyrim taky nebude ;)
-
ze školy dnes pouštěli dřív? :) já chodim do lesa pro dřevo už asi 14let takže o tom něco vim... ty počkej až vyrosteš a až ti narostou svaly a netrap se tím že nezvedneš asi svojí váhu. to se změní neboj ;)
-
Víš ty co, já ti to věřím,
váha tvé imbecility bude pravděpodobně mnohonásobně větší než tvoje vlastní váha.
PS: pusť ten XBox ovladač z ruky a zajdi si někam do lesa a jesti se vrátíš tak mi odepiš ty můj malej chytráčku. -
tak za mě jednoznačně skyrim a to sem ho ještě nehrál, ale už ted vim že zaklínače zakope do země. Zaklínač mě bavil první dvě lokace, Pak nuda. Nelíbí se mi ten styl. Jak vizáž zalkínače, tak animace ani design.... možná je to dobrá hra ale tohle ji pro mě zabíjí... to je jako mít holku co skvěle šuká, ale je hnusná....
-
Co tu všichni melete o nějaké hrozné grafice proboha?? Srovnávejte s Oblivionem až budete mít Skyrim před sebou na monitoru. Vsadím se, že si stříknete do trenek chytráci :)
-
no ja nevim, ale to co jsem videl ve videu, tak to taky smrdi koridorovkou. Sleduj ty ohraniceny cesty..atd.
-
Myslím, že jsem tam zahlídl lišku.
-
DA:O a Skyrim (oblivion) bych nesrovnával, jsou to odlišné hry způsobem hraní. v DA si nemužeš jít kam chceš a dělat co chceš. krajina je Koridorová kdežto ve skyrim ne a mužeš si to hrát zousobem a cestou jakou chceš. Tím nechci říct že je DA špatná hra, to vubec ne, velmi mě bavila, jen to je něco jinýho než skyrim
-
ty jsi ale hlupáček, zaprvý on ji bere jen za jeden konce, nenese celou váhu a pak ji jen pustí dolu, tzn. že jen nese její částečnou váhu (nezvedá nic) osobně vím že takhle taky dokážu udržet váhu několikanásobně těžší než jsem já.
-
Arnold mozna *3* http://www.sanitaryum.com/wp-content/uploads/2011/05/usa_vs_russia.jpg
-
Tak jestli je to fantasiY svět tak dofam že budu moct uškrtit holýma rukama draka, až budu 32 lvl tak naložím jednou rukou všechny ty kmeny i s tím buřtíkem a pak si půjdu zahrát pokémony to je taky super fantasY hra kde můžu všecko (je to totiž hrozná sranda).