Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, Battlespire a Redguard se nepočítaji :)
  • jestli on to není fanttasi svět co??
  • To sou kok**i, co to má bejt jak tam ten chlap sundává tu mega kládu na pile.
    Švarcik v Komandu by byl slisovanej na palačinku.
  • zaklinači bych v tomto směru držel palce ale vidim to na deuse
  • tak to jo.No letošek bude asi v závoděni o hru pestřejši, než loňskej rok.
  • Osobne spatruji inspiraci spise v Bioshocku a popravde, vypada to neskutecne dobre. V tomto ohledu by souboje mohly byt skutecne zabavny.
  • A o cem byl tem skvely pribeh?
  • smejki
    a co svět? ještě drží, nebo už se zhroutil?
  • MishKonn
    Kombinace víc kouzel pro různé efekty? Kde jinde to bylo?
  • Mohl být zajmavější boj o hru roku, kdyby DAII byl kvalitní jak DA:O
  • Děkuji za pobaveni všem třem zúčastněným, ale nejvíce asi nicku Joe :D :D :D To je proste nehoraznost :D
  • nejak jsem si nevsiml, ze by kopirovali v kouzleni magicku
  • já osobně si nemyslím že zaklínač 2 má šanci na RPG roku... na takovou cenu si představuju právě něco jako ten skyrim. hlavně kvuli volnosti pohybu a jakej humbuk se kolem něho dělá, ale rád se nechám překvapit *12*
  • a co to má společného se Skrym???
  • škoda jen, že bioware udělal z Dragon Age II, por*o pro 12letý korejce...
  • Ty jsi démant...
  • Na tuhle hru se moc těšim.Zatim jediná věc co se mě nelibí je inventář truhel a mrtvol.
  • MishKonn
    No, já hlavně vůbec neříkám, že je to správně.

Dříve se jako "zprasená konverze" brala hra, která měla špatně uzpůsobené ovládání PC kombu keyboard + mouse. Dnes už se to neuvěřitelně přehlíží a hry se tváří, že si s právě s tímto ovládáním i přes konzolový původ rozumí. Jenže jaké je to překvapení, když si člověk v FPS (což by měl být právě PC komorní žánr), jako je FEAR3 nebo Crysis 2(!) vezme do ruky X360 controller a zjistí, že se to s tím hraje tisíckrát lépe? Možná proto, že ta hra byla původně koncipována na konzole? Zářnou vyjímkou je např. Deus Ex: HR, kdy se podle typu ovládání mění i interface. Tímto se snažím říct, že místo, abych s tím bojoval, raději si vezmu ten X360 controller a užiju si hru v takové formě, v jaké byla zamýšlena (a tím pádem o poznání lépe).

Že se takto lépe ovládá např. Warhammer 40k: Space Marine nebo jiné akční adventury, je zřejmé. Co je už však smutnější, je fakt, že věřím, že tomu nebude jinak třeba i u RAGE od id, a to je, pane, v FPS pojem stejného kalibru, jako je u RPG právě Bethesda...
  • miker17
    moje 3 roky staré Pc rozchodilo zatím všechno na max detaily (kromě Shogunu 2 :-( ) a jak to tak vypadá ještě najaký pátek vydrží
  • miker17
    klavesnice a myš je pro dnešní generaci amerických špekounků příliž složitý a počítač je pro ně španělská vesnice tak se nediv.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší