-
Mise za Brotherhood jsem v oblivionu žral!
-
Jsem zvědav na RPG roku... sám bych nevěděl co vybrat, jestli Skyrim nebo Zaklínače...:-/
Každopádně jsem rád, že se dá hrát za upíra. *16* -
Whoa, whoa, zabrzdi tady trošku s metalem.
Sám poslouchám progresivní a mnohem tvrdší styly a jsem muzikantem (abychom se tady vyhnuli nějakým zbytečným předsudkům o popařství), ale upřímně, slepě fanboysky tady propaguješ kapelu, která je 1) tvým oblíbeným dílem a zcela určitě ne jedinou v žánru, a minimálně instrumentálně jsou jiné mnohem více na výši, 2) dát žánrově specifickou hudbu do hry, která je určená pro masy, je ekonomická sebevražda (viz. Prince Of Persia: Warrior Within). Zkus nad tím příště zapřemýšlet, než začneš do diskuze vyjmenovávat své oblíbené songy - nakonec, myslíš si, že si je někdo vůbec poslechne? A srovnávat tohle s Jeremy Soulem dává asi tolik smyslu, jako srovnávat Dimmu Borgir s Johnem Williamsem.
Mě naopak v posledních pár hrách typu Warhammer 40k apod. přišlo, že se Jeremy už neuvěřitelně opakuje, a tento soundtrack mi zní poměrně svěže a působí na mě dojmem, že se snaží zabrousit do nových, jím neprobádaných vod. -
"na pentium 3,600 mhz" Alien VS Predator 1 - LOL *1*
-
rpg na pc hrat na x360 controlleru? proc si mi neporadil to hrat rovnou na volantu :O
pani z bethesdy ale budou uvazovat asi stejne, a nejak zapomnaji ze existuje vynalez s nazvem klavesnice a mys... -
docela zajimavy
http://www.hrej.cz/novinky/2011/05/18/draci-ve-skyrimu-nikdy-nevyhynou-24610/ nevim jak bych se zbavil tri draku -
Epic.
Jak už zde bylo řečeno, Bethesda konečně zapracovala na tom, v čem její hry pokulhávaly nejvíce - systému animací a obličejích postav. Docela mě ale udivuje, že si nikdo jiný vlastně nevšiml toho, a musím říct poměrně geniálního, nápadu tvůrců, zkopírovat systém kombinací kouzlení z Magicky :) Každopádně bych si trošičku přál, aby si příští Dragon Age vzal od Skyrimu příklad s těmi "150 hand-crafted dungeons", ve dvojce byly tak tři.
Bottom line - výborné!
P.S. Hra má datum vydání nastaven na můj svátek, čímž si Bethesda jistě cíleně snaží šplhnout u populace Martinů na celé zeměkouli. *15* -
aby to nedopadlo po hw jako oblivion, to sem splnoval doporucene pozadavky mel sem i o trochu lepsi. ale kdyz sem hru zapnul tak sem musel snizit detaily.
-
Rada nad zlato - hrej hry, které pro to byly určeny, na X360 controlleru (popř. jakémkoliv jiném zařízení, kompatibilním s PC). Dělám to tak už cca 3 roky a jsem spokojen.
-
Nápodobně s dokonce GTX260. Bojím se jen Battlefieldu 3. *3*
-
mam za to že život se regeneroval pořád v závislosti na nějakým skillu nebo statu, tuším endurance? Jinak ta postava je Nacheatovaná aby během prezentace nechcípla
-
Console gamer?
-
Vim musi byt hrozne tezke zit s tim postizenim ktere mas.
Alespon nemel sra*ky a nedelej ze sebe jeste vetsiho trotla nez ve skutecnosti jsi -
jasně :D graficky to vypadá huř než oblivion jasný my ti věříme :D u oblivionu sem stejně jako spousta lidí které znám strávil PC+X360 přes 300 hodin, a za to se vyplatí tu tisícovku investovat! příběh byl dobrý. Což se víceméně o ostatních hrách říci nedá
-
protože svět je plnej 10ti až 15ti letejch re*artu co pařej od rána do večera Hustý měga cool MP hry, křičej celej den s kamošema do mikrofonu a myslej si jak že nejsou hustý, pak jdou ven, osloví je holka a nedokážou ji ani říct ahoj. ;)
-
autoheal byl vždy, k tomu je autoregen Life ale je to pomalé. (každý člověk se přece pomalu uzdravuje sám. Ale pokud to bude tak že se na 10 sekund zastavim a ejhle mam plný život, to by mě naštvalo, jo mimochodem ta postava pokud vim má nacheatovaných maximum života aby v prezentaci na quakeconu neumřela, bylo by to blbý ;)
-
no já teda doufám, že se v RPGčkách týhle morbidnosti objevovat nebudou, že budu někomu sekat ruce, nebo rozpárávat břicho. Já se chci u her pobavit a ne zvracet.
Hra nemůže být moc realistická už kvůli hratelnosti. To by mě takový drak usmažil hned při prvním náletu. Samozřejmě, někdo mi může oponovat, že mám na sobě třeba kouzlo ochrany před ohněm. Ale to samo o sobě popírá realitu:)
Prostě hry jsou hry.
Samozřejmě se mi taky nelíbí, že ten lupič v jeskyni neutekl, když viděl, že jeho parťák dostal šípem mezi žebra. Ale tohle videjko jsem viděl snad už před rokem, tak doufám, že na tomhle od té doby zapracovali. -
nevim co to kecáš protože já mam GTX460 a ještě se mi nestalo že by nad nějakou hrou zakrákala :D takže tyhle prdy co tmy si nech, nikdo ti to nežere :D
-
stejne pc verze bude mit kozole-shit-interface, 10x kliknes, 20x zaskrolujes a pak zapomenes cos to k certu chtel udelat, jo vlastne vymenit helmu.... chytre hlavy v managementu kteri nevi o hrach nic jen hlavne aby to "hezky vypadalo", "deti nam nebreceli na supportu a ve forech" a hlavne "dobre se to $" (z prehypovanych videi, obrazku a recenzi), jestli nepredelaji ten interface na pc tak si to nekoupim a to sem se na to fakt moc tesil :/
-
podla mna tam autoheal bude