-
eh a máme tu další "datáč" pro obliviona..opět uplně ten stejný odpad se silně podprůměrnou grafikou, na které jako na spoustě jiných her zakráká i gtx 580..SUPER!
opravdu by mě zajímalo, z čeho byl levis ve videu tak dětinsky hotový? - z toho zastaralého vizuálu? nebo snad z levitace postav, či snad ze směšného bojového systému?..dnes narazit na vyzrálého, objektivního a hlavně nezaslepeného redaktora, nebo recenzenta her, je hodně obtížné..je smutné, že žijeme v době, kde každý odpad je vysoce hodnocený..on ten herní průmysl už nějakých pár let e silně zaměřil na jednoduché lidi, nebo pubescenty, kterých je kolem nás většina a na nich rejžuje..my náročnější máme kvůli takovým smůlu -
Hle, moje zlé dvojče. *4* Dej si jinej obrázek, abychom se lidem nepletli.
-
tak tak jde o hru.
-
Tak jsem z toho volaky zmeteny ?? K clanku o Skyrim a jeho budoucich DLCs jsem napsal pekne nasranej komentar s tim,ze si ho urcite nekoupim,ale...to 2 video z dungeonu mi docela vyrazilo dech a budu muset sve uvazeni este prehodnotit.Pomalicku zacinam menit na Skyrim nazor,protoze jako celek to na me pusobi velmi dobre,vcetne grafiky(s tou nemam zadny problem jako vetsina pseudoznalcu tady).No v listopadu se uvidi az to vyjde na PC...a hlavne co s tim provedou moderi.Takovy Oblivion v dobe vydani byl takovy nemastny,neslany,ale pridejte k nemu OOO+vselijake mody(TESNEXUS.COM) a mate uplne jinou hru dotazenou malem k dokonalosti.
-
Aj tak ste z toho všetci na prášky a musite tu niečo napísať, aby každý videl, aký ste dsní parani, tak si utrite slinu z brady, žerie vám to akurád vaša mladšia sestra :D.
Ano, je to vylepšený Oblivion, to už pri pokračovaní serie tak býva...v tomto pripade chvala bohu.
Vyzerá to úžasne po všetkých stránkach, verím že PC verzia bude zase žmýkať maximum z najnovšieho železa, hlavne dizajnérska práca je víborná, toto je rpg ako víno a pri myšlienke na rozsiahlosť hratelnej plochy, pri tejto kvalite ma riadne zamrazí, všetky ostatné quázy rpg čo dnes vychádzajú sú proste, niekde...ehm-inde.
Dragon Age 2 že... -
Problém to asi tak velkej nebude..vzpomeň si na stařičkou Operaci Flashpoint...sice tam mě děsila představa že někdo dokáže za jízdy autem otočit hlavu o 360° ale šlo to..nebo o něco novější Mount and blade...tam pokud si pamatuju taky nehraješ za levitující ruce (i když většinu času máš stejně zapnutej pohled třetí osoby).. *1*
dohlednost...no, mě spíš pobavilo že v některejch hrách když projdeš trávou tak se pohybuje, ale tady ta tráva jaksi tvejma nohama projede a ani se nehne.. -
Moje dojmy: Gamebryo je z toho sice cítit na sto honů, ale co už. Grafický kabátek je co se AAA titulu týče průměrný, což mi u RPG bohatě stačí. V designu prostředí mi Skyrim připdá, ostatně u Bethesdy jako vždy, dost promakaný. Milovníci sbírání kytek se prostě opět pomějou. Upravenej soubojovej systém vypadá na první pohled zajímavě a hlavně "cool", uvidíme, co přinesou mechaniky v praxi. Osobně mám největší radost z animací! Snad první hra od Bethesdy, kde se postavy konečně normálně a přirozeně hejbou a nebruslej po okolí.
Suma sumárum, doposud vidím opravdový skok jen v animacích. Jo a konečně maj postavy normální držky! Teda alespoň lidé...
Chtělo by to konečně nějakej novej materiál na posouzení, pořád nevím, jestli do toho jít. -
pokial viem, tak potvrdené je iba zamedzenia blokovania pri použítí meč+kúzlo, u použítí dvoch zbraní to potvrdené nie je.
edit: v tomto videu v 0:46 http://www.youtube.com/watch?v=N5uNlJAgIO4 to vyzerá že na okamih blokuje ale ťažko posúdiť či je to skutočne blokovanie alebo nie. Každopádne by to bola riadna podpásovka keby to nebolo možné. -
Mechwarrior_bw: uf, tak z toho chceš dělat, kdo dál dočúrá? :) není potřeba, abys mi věřil to, co jsem psal a nemám potřebu tě přesvědčovat :) pro DICE ani ID software nedělám (ale asi jsi ten dotaz nemyslel vážně). je ale pravda, že po nocích mám další "práci" *5*
já jsem někde psal, že mi nedělá problém naprogramovat "realistickou" AI? ale no tak, podsouvání takových kravin nemáš zapotřebí... apropo co je to realistická AI? :) od začátku jsem se ti snažil říct, že hra musí být hra, jinak ztrácí na zábavnosti... největší úspěch tedy nezískáš tebou zmiňovanou realistickou AI, ale vybalancovanou AI, která bude dostatečně hloupá a dostatečně chytrá zároveň... (běžný hráč pak takovou AI považuje za chytrou). snaha o realitu zabíjí hraní a přivádí spíše frustrace... -
ach tak, takže si nie len vývojár ale ešte si aj študoval umelú inteligenciu na škole... nerobíš ty ešte náhodou po nociach pre DICE alebo ID software ? pretože o človeka ktorému nerobí najmenší problém naprogramovať realistickú AI by sa mali ísť potrhať všetky najväčšie štúdiá na svete *3*
-
Pst, ve všech předváděných videjích je postava načítovaná.
-
Mechwarrior_bw: je hezké, že mi má AI někdo vysvětlovat, ale na škole jsem měl umělou inteligenci jako hlavní zaměření (i když pravda osobně jsem se specializoval na evoluční algoritmy, ale zavadil jsem i o ostatní věci) :)
proč nedokážeš akceptovat, že na to mám jiný názor? já jsem akceptoval tvůj odlišný názor rovněž. -
v oblivionu i falloutu bylo tohle priserny levitovani taky. doufal jsem ze ve skyrimu uz nebude. a ze taky konecne budou videt nohy a telo kdyz se podivam dolu. ale pravdepodobne budeme zase hrat jen za litajici ruce. co je za problem vzit model z treti osoby se vsema animacema a jen mu na ksicht prisroubovat kameru? a dohlednost vegetace doufam na pc pujde zlepsit. tohle objevovani travy primo pred nosem je komicky.
-
škoda, že tu nie je niekdo kto pracoval alebo pracuje pre 2K Czech aby ti to s AI trochu vysvetlil rovnako so segmentovaním postáv ... Celý čas mám pocit, že si to predstavuješ ako hurvínek válku.
-
Četl jsem to v dojmech na jednom herním webu a na české fanside.
-
předně pohrdám oblivionem, i falloutem 3, prostě ten engine je hnus, smrdí z toho konzole a přesně takovejhle interface já nemusim, strčte si to do řiti, přesto pár postřehů
klad- grafika, nápad s lepšim kouzlem, když se používaj obě ruce
zápor - koukal sem na vídeo, říkám si dobrý no, dobrý, skončí boj s lučištníkem, vyjedou dole ikonky zdraví a voila, plný životy, autoheal? nakakat, přesto koukam dál, inventář, co to jako kua je? tomb raider? tohle má být rpg? nakakat, přesto koukam dál
koukam na druhý video, souboj, zase se sám hned uzdraví, takže se mi to poprvý nezdálo a vypínám to, užijte si to, až to vyjde, muhaha -
Mechwarrior_bw: a znovu, naprogramovat takovéhle chování problém není. úhyby a reagování na výpady je co se týče AI jednodušší problém než pohyb komplexnějším terénem. takže opět s tebou nesouhlasím. *5*
-
Aha to jsem nevěděl. A kde jsi to zjistil (vyčetl)? I když je to škoda, že se nedá bránit s dvěma meči jak v reálu. Pokud máš pravdu tak mě už asi nic neodradí od koupi. *1*
-
ucho: no výborne, takže postavy sa zasekávajú o prekážky alebo nereagujú keď ich parťaka zasiahneš pretože to tak vývojári chcú ? *7* prestaň už žartovať, ty hovoríš o balancovaní AI čo je snáď jasné každému, ja hovorím o schopnosti protivníka koordinovaným spôsobom reagovať na výpady hráča, správne blokovať a uhýbať sa v správny čas a reálnym spôsobom a to naprogramovať problém JE.
-
Hodne to pripomina Oblivion...
Vadi mi jedine podivne a dost znatelne "klouzani" postav po povrchu. Vypada to strasne neprirozene... Asi si znovu nahraju Oblika, protoze mi pripada, ze tam to tak zjevne nebylo... Mozna PC uz tehdy zvladalo vice travy a vegetace, kde se klouzani postav ztratilo lepe...