Přejít na výpis diskuzí
30fps je pro akční adventuru lepší než 60fps, tvrdí tvůrci Assassin's Creed: Unity
10.10.2014 | Adam Homola
288 příspěvků
-
jonatan.hanzlik
Takové lži a blbosti do nás sypou a my že nemáme spřádat konspirační teorie? To je logické vyústění takovéhle oblbovací PR kampaně.
Chtějí vytvořit nebezpečný precedens. Nepochybuju, že optimalizace na 60 FPS je obtížnější než na 30, ale pohodlnost vývojářů nebo nechuť platit vývoj takové záležitosti, která (alespoň na PC ) je samozřejmostí je zarážející. Nechce se jim a schovávaj to za "přednosti" nižšího FPS, které jsou přinejmenším diskutabilní, ne-li rovnou naprosto směšné. Tak si to sakra srovnejte. Stojí vývoj vaší hry (kterou už jste udělali snad 10x a jenom faceliftujete a trochu upravujete s každým dílem - tady generalizuju, lodě jsou asi velký skok, ale pořád to není dost) tolik, že nechcete investovat do optimalizace na 60 FPS? Konzole to nezvládaj (to je můj názor)? Tak to řekněte a nevymýšlejte takovéhle blbé řeči, protože my si potom konspirační teorie vymyslíme, když vidíme tyhle lži. (sorry, takovej angry rant, jistě se to dá podat v uhlazenější a výstižnější podobě, důvody můžou být také jiné) -
Chudáci konzolisti *9*
-
pre nevedomých ako je max, ktorí si myslia, že na konzolách nie sú prepady fps : https://www.youtube.com/watch?v=0fYensfhf94&feature=player_detailpage#t=195 *1*
-
nezminil jsem propady framerate pri narocnych scenach i pod 20 fps, tedy pokud nemate Titana a 8jader. naproti tomu next gen beží na plynulých 30 fps porad
-
30 a 40 je docela znatelný rozdíl
-
hobbit je stejne blbost i kdyby to melo 200fps
-
je to komedie, stejne to vetšine pc hráču komp neutáhne víc než na 40 fps ale budou tady delat ramena:))
-
Dotaz na Games.cz: Kdo je autorem článku? PR Ubisoftu nebo opravdu pan Adam Homola? Není mi to z toho článku jasné. Nedá se jasně rozlišit názor autora a Ubisoftí reklamy. (nebo možná jen nechci věřit, že můj oblíbený český web o hrách tady má takový blábol)
-
30 fps je lepší, než 60 fpt... ale tak určitěééé *15*
-
kto raz vyskúša plných 100+ fps už sa mu ťažko zvyká na 30. A nie je to len o lagu, čím vyššie fps tým sa človek ľahšie vžije do hry, pretože obraz začína byť rovnako plynulý ako v realite.
Sekanie obrazu nie je pre mozog prirodzené, človek ho má iba zafixované z filmov ktoré takto vnímal od malička. V budúcnosti budú hry i filmy bez sekania, ľudia už nebudú vedieť čo je to trhanie obrazu a keď im niekto ukáže 24-30 fps film tak im bude pripadať neprirodzene a nezvyknú si na to. Tak ako nám je nepohodlné pozerať sa na prvé nemé filmy s 12-16 fps. -
D€menti, všude samí d€menti.
Kdo říká, že HFR vypadá divně, tak na Hobbitovi v HFR nebyl, a říká to jen proto, že za a) to viděl na své luxusní televizi za 3 tácy, kde to vypadá jak pomazané hovnem, nebo za b) jde s bandou ovcí.
Zkoušel sem HFR na televizi, je to samozřejmě humáč největšího kalibru, protože v Real-Time se to prostě kvalitně překódovat nedá, ale když to někdo předrenderuje, je to v pohodě. Viděl sem tak i filmy co nebyly původně v HFR a bylo to dost koukatelné.
Ohledně nativního HFR... Viděl sem záznamy z nějakých japonských koncertů v 60FPS a vypadalo to jk naživo. Žádný "televizní vzhled"... ani nevím co si pod tím mám sakra představit. Jediné co je v televizi v HFR je sport, tak jestli to nemyslí takto, ale to je snad dobře ne? -
To víš, musíš držet partu hráčů, kteří nadávají na velké zlé společnosti (MS, Sony, EA...) a na velké zlé hry (AC, COD, Destiny...). A samozřejmě, pokud máš konzoli, tak tady radši ani nepiš, protože jedině hráči pouze na PC vědí, co je správné hrát a co uznávat a tvůj názor, jakožto konzolisty se stává neplatným...
-
Nebudeme si nic nalhavat ani jedna znich neni po výkonostní stránce žádný zázrak
-
Nejsem žádnej HC gamer ale sakra poznám kdyz mi nahodou hra klesne pod 60fps (pro ty co začnout tvrdit že víc jak 60 stejne neuvidim tak jedu na 120Hz) a 30fps je proste nehratelný! 30FPS na film pohodička staci protože se jen dívám ale když mám na něco reagovat myší tak tam se projevý ta "divná, nepřirozená" pomalost. A tvrdit že mín fps je lepší je ta největší blbost co jsem kdy kde viděl.
-
Blbec si nechá nasr@t na hlavu a ještě za to zaplatí. Ostatní na to aspoň vyjádří svůj názor.
-
Zbržďování vývoje. To už se tu řešilo tolikrát....
-
Jn a pak vyjde HD 60 fps pack za 30 éček. Hrozní hajzlové.
-
Tohle už je moc. Jak si může firma jako Ubisoft vypouštět takové bludy? Po těch podvodech, které na své zákazníky udělali *16* Měli by sekat dobrotu a snažit se získat si lidi zpět. Všude se na Ubisoft plive a oni ještě vypustí takovou hovadinu....nepochopitelné.
-
konzole maji prdlajs a ne vykonostni rezervu. Jediny co maj tak nalepku "outdated shit" a to uz od dob pred vydanim, ty hobite vymastenej. Kdybys aspon vedel proc tomu rikas blbost. Tvoje invalid spojeni se 100fps je jeste komictejsi.
-
Ale není tomu tak dávno jak každý tady nadával na Ubisoft i na AC a najednou se tady nic jiného neřeší jenom jak pojede všem AC a když sem řekl že se těším na AC takových mínusu sem měl že sem měl pocit jako kdybych přecházel na islám :)))