Přejít na výpis diskuzí
30fps je pro akční adventuru lepší než 60fps, tvrdí tvůrci Assassin's Creed: Unity
10.10.2014 | Adam Homola
288 příspěvků
-
Nechcem ti do toho kecať ale kúp si radšej shadow of mordor ak si tak ešte nespravil.
-
Takze ako to teda bude?
PC verzia nebude locknuta na 30 dufam *7*
Mam teraz dilemu.Predobjednat alebo nie. -
Promiň, špatně jsem tě pochopil. Stahuji námitku :-)
-
Pak to bude vypadat ladněji a filmověji. Být tam nějaké důležité prvky pro obehrani UI tak by to určitě bylo lepší.
-
však rozmazávání při otáčení kamery je nejdůležitější, protože tam dochází k největším změnám pozice (na tom je vidět nižší fps nejvíc). nějaký pohybující se objekty se moc neřeší (tam by to opravdu zbytečně žralo výkon). jinak důležitý je hlavně to, jak je postavenej engine ohledně reagování na uživatele.
-
a když je to rychlá single/mutli skákačka? *4*
-
Docela je to poznať u áut, oneskorená odozva ovládania. Pokial nestriedaš 30FPS a 60+FPS tak to nepoznáš, inak je to sakra rozdiel.
-
Je mi líto že mají v Ubisoftu na vedoucích pozicích lidi, kteří jsou schopni z držky vyblýt takové nesmysly. Jejich uvědomělejší kolegové musí házet facepalmy jen to fikne.
-
jasně že nainstalovat Win je jednoduché, klikneš dvakrát na "next" a pak na "I agree" *1*
-
Instal win = vložiť disk a následovať pokyny na obrazovke, taká logická hra (pri novom PC je už na 99% nainštalovaný) :)
BIOS - nastavenie primárnej GK, či HDD. (Pri novom PC na 99% nastavený)
Ako sa používa myš a klávesnica vačšinou učia na školách :) -
Pokud hra neni rychla multiplayer strilecka, tak 30 FPS je naprosto v pohode.
-
do biosu teda rozhodne pri stavbe PC a nainstalovani win zasahovat nebudes *1*
-
novináři a soudnost? teď si mě skoro i rozesmál... ne, vlastně počkat, rozesmál *1*
-
Ja som priam fascinovaný tvojimi rétorickými a argumentačnými schopnosťami. Jednoducho si ma teraz úplne dostal, som zdevastovaný.
-
hlavně na konzole zatím vycházej jen "exkluzivity", který pak stejně vyjdou i na PC, nebo jen samý remastery. holt život konzolisty není snadnej *5*
-
Jasné, že se maže. Tím filmovým rozmazání jsem měl na mysli "zakřivené" rozmazání selektivně pro každý objekt na scéně.
To, že se např. rozmazává obraz při rychlém pohybu kamerou je ukázkové použití "nenáročného" lineárního fullscreen rozmazání. Tady to určitě smysl má a jsou určitě i další příklady.
Nejsme ve sporu, jen kdybych chtěl v příspěvku vychytat všechny eventuality, dopsal bych ho za týden a systém by ho pro délku odmítl :). -
Tohle patřilo jinam. Soráč.
-
Že v Ubisoftu splodí tuhle blbost je smutné, že to bez jakéhokoliv komentáře "otiskne" games je o to horší, že by jako novináři měli přece jen mít trochu víc soudnosti. Autorovi článku bych doporučil, aby si zjistil něco o tom, jaký vliv má "FPS" u filmu a jaký u hry, aby se příště vyhnul podobné blamáži jako teď.
-
Jak kde. Ale abys dosáhl "filmové plynulosti", bude to stát hodně prostředků. Takže stále se víc vyplatí vyšší FPS.
A to se samozřejmě nebavíme o odezvě na ovládání... -
Hledáš něco, co tam není. Další Assasin se bude prodávat (relativně dobře) i kdyby ho totálně zprznili do podoby středověkého Tamagochi. Je to síla značky a skalní fanboyové si to nějak ospravedlní...
Ne, tohle jsem přehnal. Chtěl jsem poukázat na - a neodskakovat od hlavního tématu - vysokou míru akceptace (nových) negativních prvků u profláklých her. Např. !další zkratka! Všichni prskají nad vydáváním zabugovaných her, lišících se od slibované podoby, ale stejně si je předobjednají...
*3*
opraveno zprnily -> zprznili (hádejte na jaká přirození jsem ve spojitosti s UBI myslel, když jsem to psal *2* )