Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    není pravda, že blur musí být výpočetně náročný. rozhodně se "vyplatí".
  • ucho
    už jsi dlouho nehrál nějakou hru, co? protože už je celkem běžné, že se při pohybu maže obraz, aby se eliminovala ta nutnost vysokého fps a dalo se na to dívat i s méně snímky :)
  • a nainstalovat win je taky tak jednoduche? a babrat se v biosu
  • lol se tu řeší 180 řádků rozdíl mezi 900p a 1080p... To de mimo master race, já hraju na PC přez 3 roky na 1200p.. a i to je oproti 1080p rozdíl prostě 230400 pixelů a ty já tuze rád.... a oproti 900p (ROFL!) je to rozdíl přez pul megapixelu. To se pozná hoši. Ale víte jak, na PC si zapnem klidně 4x 8x antialiasing a to už by se vám asi chtělo s krabičkama plakat, jak to pak vypada :D
  • Koukam, ze vyznam "ztraci" take povinna skolni dochazka... Ja bych to dal nepovinny, at si decka misto skoly radsi hrajou, stejne to nema vysledky. =*
  • Psychotic
    *1* Promiň, ironie tvých slov mě ničí, už nemůžu. Měj se hezky.
  • proste taky vtipny chalan *1*
  • Mato1987
    Zabudol si dodať, že zdravíš vývojárov the order 1886 :D
  • Mato1987
    Že ty tu tak trošku trolluješ teraz? Lebo ak to myslíš vážne, tak vôbec nechápem tvoj zámer ani zmysel toho čo teraz robíš.
  • Správně, ještě lepší by ovšem bylo 24 fps pro správný filmový zážitek.
  • Psychotic
    *1* Potvrzuješ moje slova, protože všechno, cos teď napsal, platí i o tobě. Proč ses ty "nepovznesl"?
  • Tak když už baští že konzole sou lepší než pc tak tohle už je maličkost 1700kč o co jde :))) kupovat se to bude protože konzolisté nemají na výběr, když chtějí hrát tak musí koupit co je :) jinak budou na ps4 koukat jenom filmy :)) ale ještě předtím si ho musí koupit na netu u pc a nebo stáhnout na pc :))) mi hlava nebere :)))
  • Mato1987
    Ale prosím ťa pekne, keby na ten príspevok vôbec nezareagoval a povzniesol sa nad neho tak by to bolo sto krát lepšie ako tá detinská reakcia. Ja pokrytec v žiadnom prípade nie som, to si ma s niekým určite pletieš.
  • Psychotic
    "Assasin se bude prodávat dobře i když sníží rozlišení (hráči jsou ovce - bohužel)"

Co má rozlišení společného s "ovcemi"? Takže nechci-li být ovce, musí mi záležet na framerate? To je novinka.
  • Další dobrej vtip...
  • Psychotic
    Protože ten první příšpěvek nebyl flamebait, vůbec ne, kdepak! Najdi si na netu slovo "pokrytec". Možná se ti bude hodit.
  • To byl dobrej vtip.
  • pre analfabeta, ktory nerozozna farbu kablu od farby konektoru, kam patri, tak hej, mas pravdu, neni to vobec jednoduche *15*
  • protože pc je nekolikrát dražší a neni jednoduchý ho poskládat
  • vývojáři vám lžou přímo do ksichtu a vy jim to ještě baštíte. no nic, hlavně, že už máte Unity předobjednané, že *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší