Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Mato1987
    Ty si snáď vážne myslíš, že týmto hlúpostiam aj samotný pr manažmentu ubisoftu a konkrétne ten vývojár Nicolas Guerin aj verí?
    Samozrejme, že sa jedná len o prachsprostý PR trik, ktorým sa len znažia presvedčiť a mazať med okolo očí a papúl toho tupého stáda ovečiek, ktoré ich hry tak vehementne a nadšene často velmi zaslepene neustále kupujú. V skutočnosti aj oni sami musia predsa v kútiku duše vedieť, že 30 fps nie je pre takúto hru dostačujúce a už vôbec nie na novú generáciu konzol, kde sú prepady niekedy aj pod 20 FPS a ktorá nie je ani rok stará...Sú to jednoducho žvásty, ktorým ani sami vývojári neveria, ale musia sa aspoň navonok správať, že tomu veria a tvrdia to aby sa hra dobre predávala.
  • vzdyt to s vedlejsima ukolama nema dohromady ani 20 hodin,kdybych jooo spechal,tak 15 a pokud bych jel jen main story tak sotva 8 hodin...jsem to mel dohrany za 4 dny a to jsem to nijak nehrotil...
  • To sú ti vydavateľa jebnutý alebo čo? Ako to može byť lapšie keď sa mi to bude sekat ako ko*ot???
  • Prasaak
    Mně je zase líto lidí, kteří jsou schopni něco vyblýt.
  • Mato1987
    Kurnik ako to vy ľudia stíhate ? :D nevyšla tá hra nejak takto pred týždňom?
  • Zemla
    ee neni.A ano je to dobre aj ked..pribeh by mohol byt lepsi no.Viac epicky.Vsak si pozri recenziu niekde.
  • 30 FPS master race - feťáci
  • maros.goc
    smutnejšie je že games.cz to píše s takou sebavedomostou ze to co vravia oni je svate ...smutno mi bolo ked som cital ten clanok
  • Tento web je super a už několikrát jsem přemýšlel o finanční podpoře, ale redakce mi vždy včas a ochotně připomene, proč to nemám udělat.

Narůstající tendence v článcích preventivně stavět opoziční názory do negativního světla ("nebudeme přece hysterky", "Konspirační teoretikové si mohou nadále šuškat...") a vehementní obhajování korporátní špíny zejména u Ubisoftu (přehlížení nedostatků AC série, hodnocení WatchDogs po amatérské modifkaci, prezentace lživých trailerů s veskrze pozitivním komentářem od redakce) mne jenom upevňuje v mé z prstu vycucané doměnce, že Games má s Ubisoftem nějaký druh dohody - vyměnou za opravdu netuším co má Games zajišťovat pozitivní obraz Ubisoftu a napomáhat tak při odvracení PR přešlapů.

A mimochodem - ne, 30 snímků opravdu není lepší než 60. Není. Rozumím že se snažíte hájit Ubisoft a jejich PR kecy, ale není.
    Namátkou: viděl jsem na vlastní oči jak vypadá,jak se hýbe a jak se ovládá česká Mafia II ve 30 FPS (softwarově omezeno) a v 60 FPS (bez omezení).

30 FPS - dá se to ovládat a dá se na to dívat, ale ovládání jakoby "plave" a obraz působí pro moje oko nepřirozeně, mám tendence mrkat
    60 FPS - normální pocit z ovládání i ze hry
  • Pane Homola, to je vtip roku tohle? Srovnávat fps u FILMU a HER ????? To jsou diametrálně rozlišené věci proboha.

Samozřejmě, že v Ubi mají tyhle bullshity, aby oblbly ovce a ospravedlnili se, přeci nepřiznají svoji chybu nebo pomalý hw. Prodeje nadevše. 30vs60 absolutně, opakuji absolutně nemá smysl diskutovat.
    Rozdíl je velký a kdo říká že ne, tak lže nebo neví. V Ubi evidentně lžou, což není poprvé ani naposled.
  • del0
    "filmověji"

Arkádová HRA, kde jde o gameplay a ovládání bude vypadat filmověji. Makes sense.
  • A je to dobré? A je to těžké?
  • MickeyMutant
    Ano, mohli jsme pro Vás vyvinout normální asasínskou hru. A krásnou. Ve full HD, plynulou jako mastný pšouk na ledě a potom nějakou tu vábničku pro nové zákazníky. Jenomže my jsme řekli ne! Žádné návnady. A když 30 FPS, tak pro všechny…
  • Zemla
    Spravil a uz to mam dohrate :(
  • doufam ze to je mysleny jako sarkasmus :D
  • Jak ti retosi muzou srovnavat hru a film fakt nechapu proste.odsuzuju ubisoft a vsechny tyhle megakorporace na hry.vsechno je to stejnej humpl.souhlasim s topten http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-nemohou-byt-hry-filmove asi tak.a kazdej kdo rika ze 30 fps je lepsi lze.
  • Tím myslíš "motion blur", ne motion blur. Ten co se dělá v photoshopu je gaussian blur(pravděpodobně) a je véceméně statický - tzn. prostě to rozměže celou scénu ve směru pohybu kamery a neřeší směr nebo rychlost pohybu jednotlivých objektů. A tohle je taky motion blur v každé hře co jsem zatím hrál, proto taky vypadá spíš otřesně než přirozeně a ihned to vypínám.
  • MickeyMutant
    Vím, že jsi nevymyslel 30 FPS > 60 FPS, že jsi citoval Ubisoft. Tvoje preference a nároky při hraní Asasína (30 FPS nevadí) vůbec teď nechci zpochybňovat. Nad čím se hluboce podivuju je fakt, že podobnou do nebe volající blbost (30 FPS je lepší, filmovější) přejdeš bez mrknutí oka a nakonec k jeho absurdnímu prohlášení připojíš doušku, že tohle vyjádření je "lepší a uvěřitelnější" než jeho původní blábol o sjednocení rozlišení kvůli zamezení diskuze.

Z toho je mi smutno.
  • C-BEAM
    *1* si robíš srandu, nie ? keď ja som ešte ako decko dokázal nainštalovať windows 3.11/95/98 tak mi nehovor, že nedokážeš nainštalovať win 7/8 ktorý sa inštaluje vpodstaté sám *1* Nainštalovať OS ešte nikdy nebolo jednoduchšie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší