Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hitman byl vzdycky nevyladeny sh*t... jak mam jako vystrilet celou mapu kdyz mam jen par naboju? WTF!!! upli lameri to delali a doufam ze novy dil uz v tomto smeru bude lepsi
    • Hitman nikdy nebyl masovy jatkar, ale takzvany "najemny vrah". A ke vsemu hooodne tajny. :-) Ta hra me osobne vzdycky moc bavila a byl to zazitek uprostred party nekomu vpalit kulku mezi oci, odtahnout, (schovat) a delat jakoby nic. A ze ta hra ma nekdy pekne akcni grady! No neni to CS no... mas smulu... ;-)
  • Danny28
    98% her které jsem hrál jsem také úspěšně dohrál.Nevím co to ten pán mele za blbosti *15*
  • Rorschah: To co tu píšeš o ojebávání je pravda a neděje se to jenom dnes, děje se to od dob co je lidstvo samo. Prostě kdo není miliónář, ten je jen ovce do počtu a bude platit. Záleží jen na něm pokud to změní. ALE to co tu píšeš ty má jeden háček. Všechno co jsi uvedl můžeš dělat to ano, Pěstuj si travičku, stahuj hry, ale všechno to budeš dělat jen tak dlouho. Dokud tě nechytí. nemusí se to stát, ale může. Můj kamarád nedávno si málem hodil mašli. Jeho manželka si šla na jeden nejmenovaný server stáhnout novej film. Než se vůbec dostahoval, měla doma policii a nyní mají na krku pokutu dva a půl milionu, protože jim na kontrolu sebrali celý PC. takže já sám jsem se s tím nesetkal, ale stalo se to někomu koho znám a kdo bydlí nedaleko mě a i to je dost nepříjemný pocit. Takže tak nějak nechápu, jak tu můžeš lidi nabádat ke krádežím a pěstování lehkých drog a na to jim psát lidi mějte rozum?? O.o Já myslím, že kdo rozum má, tak si počká až hra spadne na 300 korun. V dnešní době je to z 80% otázka pár měsíců a to už asi není taková částka, že by někomu krvácela peněženka. V případě konzolí je to o to snažší, že se dají hry půjčovat a nebo existuje poměrně slušný bazar.
    • Podle reakcí to vypadá že jsem to napsal asi moc komplikovaně. Já za žádnou cenu nikoho na nic nenabádám. Ani neříkám že imrvére něco tahám. Pouze mi vadí, jak někdo hned všecko odsuzuje a nezamyslí se nad více úhly pohledu. Taky mě tady evidentně pár lidí zpražilo za to, že nepochopili co jsem tím vším myslel (anebo jsem to špatně podal, to nvm). Asi moje chyba,ale původní záměr se stočil proti mě...
      • No asi takhle, je pravda, že jsme ožebračováni, ale nedává ti to právo krást. A to právě chápe málo lidí. Dřív platilo, kdo neokrádá stát, okrádá sám sebe, ale to už vááážne neplatí. A já po tobě nevyjíždím, s tvým názorem se z části ztotožňuji a rozhodně nejsem čistej a bílej jak čerstvě padlej sníh. Ale musíš uvažovat a přemýšlet nad svými možnostmi a všeho s mírou se vždy říkalo. Fakt je ten, že někdo kradl celej život a nikdy se na něj nepřišlo a někdo to zkusil poprvé měl smůlu a skončil v cele, nebo s pokutou na krku. Já čuměl jak masajové na zamrzlej kýbl, když mi to ten kámoš oznamoval s tím filmem... Jednou to pak přijde ani nevíš odkud. Za jeden film maj teď úvěr, kterej bude platit celej život. Dyt to máš omg jak hypotéku. Tak trochu nechápu, jak tohle může mít takové postihy. když ukradneš boty za 1000 kč (A jsme zase u bot..) tak to není ani trestný čin! Ten začíná až nad 2000 tuším. Ale hra za 1000 kč ti může pověsit na krk pokutu klidně 100 000...??? Je to pěknej bordel.
  • Kdo by ty konzoloidy taky hral, kdyz uz nedelaj ani dema
    • Kdyz nad tim vic premejslim, tak oni ve skutecnosti ty dnesni hry jsou dema. Zbytek je DLC
      • Zvasty.
    • calwin
      tak nemôžu odhaliť hodinu zo 6 h kampane ála COD :D... tolko ultimátnej zábavy s padajúcimi mrakodrapmi by sme si museli zaplatiť ...
  • souhlas, hry obvykle nedohrávam ale hitman je vyjimka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit