Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mr.Lolendo
    Ano s autory souhlasím. Spousta lidí hraje hry způsobem, že je pustí a běží za hlavním cílem hlava nehlava. "Jen, aby splnili podmínku a viděly závěrečné titulky". Když se potom s takovými lidmi bavím o nějaké hře, tak mi to připadá jako by ji vůbec nehráli nebo nedohráli. Protože spoustu věcí neví. Taky není se divit, když to speedují a potom si mnohého nevšimnou. Pro takové lidi je zbytečné dělat hry graficky hezčí či přidávat bonusové materiály jako - jiné cesty, další informace o příběhu, detailně zpracovaný level design, nadstandardní výbavu či dokonce nějaké vývojářské insignie. Potom se není čemu divit, že dnešní hry vypadají, jak vypadají.
  • Tak v tomhle jedna rada páni vyvojáři a vydavatelé. Nedělejte statistiky s náctiletejma fakanama, co hry jen stahujou a pařej je jen tak dlouho dokud je to coooool (v plotě). Uděljete je raději s lidma, co se na danou hru těší a koupí si ji. Protože tito lidi jí pak s 99% dohrají. Já osobně hraju hry kvůli příběhu. To je u mě na prvním místě.
  • Jak tu zmínil montatatana, taky jsem to na steamu sledoval, některý lidi nedohráli ani ty krátky epizody HL2.
    • Neviem ako to je so steamom ale ja som napr. prešiel HL2 aj epky ako vydali OrangeBox a teraz pozerám a nemám tam ani jeden achivment a napr. pri Portali mam iba par achivmentov ako splnených a napr. achivment za dohranie tam nemám a to som Portal dohral.

Otázne je či som len jediný taký prípad.
  • co to je za blbost, 20% dohraje celou hru? to si vycucali z prstu nebo se tak vymlouvají, protože je jejich hra neskutečně krátká? Pokud to není uplně sh.t hra tak ji snad člověk dohraje ne?
  • Tak já už si ani nepamatuji, kterou hru jsem naposledy dohrál ... je to už spousta let
  • chcete aby se hra hrala vicekrat???Neni nic jednodussiho nez kazdej mesic nevydavat 5 her celej rok jak trotlove...Tri hry za rok a Bude se hrat opakovane a jeste to bude kralovsky bavit..Driv bylo Diablo, Half life a Dungeon master a Na dalsi hru se cekalo pul roku...
  • Nestacim se teda vubec divit, jak se tahle dizkuze prehoupla, celkem zajimavym smerem.
    S par lidmi co psali souhlasim, Ano ja rad hry ktere rozehraji dohravam, protoze kdybych je nedohral nepovazoval bych to za dobre, Nedohral sem jen zlomek her, hlavne na Xbox360 se snazim vse dohrat ano kdyz mne hra stve tak ji nedoparim ale takove ty AA a jine mensi tituly by byl hrich nedoparit, Poikud mne stve dam si oraz a doparim ji pozdeji.Nekdy tem hram dam hodne sanci, pokud ale i pote se mi nedari, nezbyva nez ji holt ukoncit tezko mi z toho neni, jsem vytrvaly hrac ale presto povetsinou kdyz hru dohraji uz vicekrat mne nezajima, I kdyz neco bych si zahral i vicekrat. Protoze kdyz mne hra bavi nevidim v tom nejmensi problem.Tot vse a doufam ze jsem nejak zazivne prispel ;-).
  • Lidi hry prostě nedohrávaj? co to je za kravinu? Pokud člověka hra skutečně baví a má co nabídnout tak jí dohraje i víckrát. Blbej Falout new vegas sem dohrál 3x do konce bez modů (z toho jednou s DLCčkama, a teď už ho hraju po čtvrtý, tentokrát těžce modifikovanej. Fallout II sem dohrál dvakrát do úplnýho konce, a eště po tom doháněl zapomenutý kvesty. Falout tactics sem tehdá hrál furt dokola asi rok a půl, Všechny W40K hry včetně spacemarina sem dohrál vždy dokonce a i vícekrát. Gothic I i II sem dohrál nesčetněkrát. Rise of nations mám jako svou oblíbenou oddechovku do dnes. Všechny proto že maj co nabídnout.

Battlefield a CoD MW sem dohrál taky ale ty proto že byl konec dřív než sem se stihnul začít nudit. :-P

Jinak spoustu her sem nikdy nedohrál: Fallout I (protože sem před tim hrál dvojku a ta jednička už mi nepřišla tak dobrá) Sindicate (smazal sem to asi po hodině nudy)
    Zaklínač 1 a 2 (prostě sem už fantasy tak nažranej že už mě vyloženě s.e.r.e) Skyrim (prostě už mám fantasy plný zuby). Arma II (šílený ovládání, a amatérskej dubbing). Starcraft II (protože W40K *1* ).

Lidi nedohrávaj hry protože jim ty hry nemaj co nabídnout nebo nesplňujou jejich očekávání.
    • Souhlas. Před 5-7 lety to bylo uplně o něčem jiném ...
  • hitmana 1 jsem dohrál do konce byl teda dost težkej dvojku jsem nedohrál protože mě dost často padal trojku jsem taky nedohrál protože mě nebavil a čtyřka ta byla skvělá takže dohráno samozrějmě sem se snažil hrát abych mel co nej hodnoceni
  • Tak já mám opačný případ, her dohraji tak těch 80%. U některých her mi to s přerušením trvá i dva roky *1* a musím se hrozně nutit do hraní. U těch zbylých 20% her platí to, že mě vůbec nebaví nebo to nucení k hraní už nikdy nepřišlo. Ohledně dohrávání her několikrát, tak si nepamatuji, že by jich bylo víc jak 20. Některé hry se prostě nevyplatí hrát vícekrát, když už člověk zná příběh a času na hraní taky není moc. *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit