Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DLC čka prinesú aspoň niečo nové aj keď málo (ja nekupujem ich) ale toto neprinieslo skoro nič.
  • repley
    Mám na to takový jednoduchý názor. Měli udělat HD se steamem, ale ponechat možnost hrát po lokální síti. AoEIItC hrajeme stále na LAN párty. Cca dvakrát do roka se sejdem na víkend a hrajeme. HD jsme chtěli už delší dobu protože na NB to většinou nešlo přepnout na největší rozlišení co hra podporovala. Tohle je prostě krok vedle. Mám HD koupenou a je fakt že jsem jí hrál jednou a ještě lokálně proti PC a nechytlo mě to tak jako stará klasika. Uvidíme co vymyslí komunita a zda nebude offline mód pro LAN. Potom bych dal i 9/10 ... v tuto chvíli proto že jsem skalní fanda dávám 6/10.
    repley *3*
  • jo, máte zcela pravdu......ALE......zkuste si to zahrát dneska.....já sem u AOE2 proseděl tisíce hodin a světe div se tenhle HD remake mě už vůbec nebavil.....
  • repley
    Většinou stačí skočit pomocí Alt+TAB na plochu a zpět a když to nepomůže, stačí vypnout v průzkumníku internet explorer. Pak to jede naprosto korektně! *5*
  • davidBray
    přiznej, že jsi troll anebo trpíš nějakou úchylkou, když jsi borec co se vydává za holku, Popři to, ukaž jakej seš charakter...
  • 15 eur za dlc a 4 male mapy vam nevadi, ale 18 eru za plnu hru, kde sa da nahrat stovky hodin, je vela, ze?
  • BOze, to je zasa srackova recenzia, tak CoD vydava kazdy rok to nove v rovnako zastaralej grafike a date tou vzdy min. 7 z 10 a tu vyjde remake skvelej hry a idete tomu vycitat zastaralost a dalsie bludy, co je vela, je fakt vela. A nevidim dovod, preco by to nemalo bavit novych hracov, kupil som 5 kopii kamosom, co AoE seriu nikdy nehrali a teraz to drtime po sieti.

Chodte sa splachnut so svojimi recenziami, ked pri srackach ako CoD vam nevadi nic a s radostouo davate tomu 7 z 10 minimalne a ked pride nejake remake ci mensia hra, co nema za sebou tony hypu alebo velkeho vidavatela, tak to splachnete ako odpad, ubohe.
  • Já tedy nevím co máte za problém, tyhle útoky na mě jen proto že jsem napsal svůj názor a že mi někdo dal pár plusů mi přijdou dost ubohý. To už sem nemůže nikdo nic napsat?
    A jasně že vypíšu jen něco , přece tu nebudu rozebírat celou recenzi aby nějaká Trisska byla spokojená. Tohle se prostě přímo dotýká té původní hry, tak jsem to vypsal. Fakt, reakce některých pisatelů zde na games jsou nepochopitelný.
  • Plusy dostal, protože má pravdu. *3* I ty máš nějakou svojí pravdu.
  • Prý se to dá vyřešit vypnutím všech aplikací na pozadí (včetně průzkumníka windows).
  • Já jsem to četl, a také jsem napsal. Napsat že dnes halí to co je v AoE2 opar podprůměru je prostě zcestné, AoE2 je legenda která v mnohém nemá konkurenci i dnes. Moc lepších her z tohoto žánru se zkrátka nenajde, tak jak to může být v oparu podprůměru? Prostě nesmysl.

Kde jsem vzal 10+ nevím, teď mám +5 a rozhodně jsem si je nenaklikal tak nevím co by mělo být k pláči.
  • Tak, a je to venku. Autor valil kampaň se sporťákama :)
  • Ja sa vobec divim ze si to niekto kupil/predobjednal cez 10r stara hra a oni zato pytaju 18e je chore aj keby je to bez tych chyb.
  • Veskoslav je hloupy a ulhany *12*
  • Je jasné, že je sprostoť kupovať za 18 eur niečo, čo si človek môže spraviť aj sám s dvomi módmi(HD a widescreen).
    Minule som skúsil AoE 2(bez módov) na Windows 7 64-bit. Niektoré textúry mali zlé farby, napr. tráva bola fialová a ružová, robí to aj niekomu z Vás? Ako ste to opravili?
  • Drakens
    Tohle se tak těžko čte ta recenze :(

Doufám že pokud budou dělat HD Age of Mytologi (dle mého nejlepší hra ságy Age) tak se vyvarují těchto ostudných chyb....
  • to si vymyslel sám nebo ti někdo poradil?
  • Petikilo za tento kdys slavny hit ? Oni si opravdu mysli, ze hraci jsou uplni idioti a budou jim to kupovat.

Za 20 kc ve vyprodeji mozna a to jeste koupit jen z nostalgie.
  • Obrázek č. 16 - HowDoYouTurnThisOn :)
  • Nemyslím, že je ta recenze tak špatná...
    Na AoE HD jsem se docela dost těšil a to zklamání se očividně neprojevuje jen u mne, ale i v recenzi.
    Není to nostalgií (nebo jen málo). Tuhle hru jsem hrál docela pravidelně dlouho před tím, než HD nápad vznikl a plynule jsem na něj pak přešel...tedy plynule. Těšil jsem se, že se přes Steam rychle pustím do multiplayeru, který nebude trpět zastaralostí starých AoEII (lanky byly vždy dost bolestivé v původní verzi) a půjde hezky svižně a plynule...
    Ale hry padají (nejen v počátcích, ale když už máte rozjetý feudal age rush, tak to docela zamrzí), hra laguje (může být i mým počítačem, ale u AoE (i když HD) by tohle snad neměl být pro 5 let starý herní notebook problém)...
    Ale na druhou stranu...Steam Worshop už je rozjetý, lidi vytvářej textury, mapy, utility...věřím že když u toho vydrží alespoň nějaká komunita s chutí do takovéhle práce, může se to ještě o hodně zlepšit (což neospravedlňuje cenu a čas vložený do "vývoje" HD remaku).
    Ale je super, že mi Age už nepadaj proto, že mám Win 7...a to je taky číslo co dostanou.
    Hodně záleží na vkusu a času, ale i Singl AoE je pořád hodně zajímavý...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit