Přejít na výpis diskuzí
Age of Empires II: HD Edition - recenze
22.4.2013 | Ondřej Švára
143 příspěvků
-
Já s tou hrou třeba problémy nemám. Ani technické (hraji jen multiplayer a ještě se nestalo, aby někdo stihl vytvořit 500 jedotek.) a ani s tím, že hra na dnešní dobu vypadá "zastarale" - hratelnost je totiž furt skvělá.
Když jsme to kdysi hráli s kámošema, tak jsme si říkali, že 200 jednotek je málo, ale teď se ukázalo, že to vlastně bylo dostačující. *1* -
Pro natvrdlé, myslel jsem prostě více "západní" styl architektury. *7*
-
Age of Empires II byla perla a jedna z nejlepších her své doby ... to že se zrovna na takových dneska snaží kdekdo přivydělat je bohužel fakt . Tedy především v provedení , které komunita svépomocí už dávno překonala . Cena je kapitolou sama pro sebe i u GOGu ale 20 USD ....
Zatlačme tedy nostalgickou slzu a přejme to těm , kteří AgeII a datadisk nikdy nevlastnili .
Právě pro ně totiž všechny ty upscaling HD remaky jsou . -
Tak si tu recenzi prečti... je tam jasně psáno : cituji " Hra totiž pochopitelně zestárla. Co se kdysi jevilo fantastické, halí DNES opar podprůměru." Ok špatně jsi četl to beru, ale proč máš 10 plusek to opravdu nechápu... opravdu zdejší komunita? k pláči
-
A jak se ten mix mel projevit, kdyz je tam jedna unikatni jednotka? Kazda budova v jinem stylu, nebo vesnicani reagujici nekolika jazyky? *1*
-
Ooo, úžasný! Poprvý v životě vidím, že někdo dokáže z textu recenze určit vzhled a zaměstnání autora, kde byl, s kým byl, co měl na sobě a co držel v ruce... Fakt neuvěřitelný, obdivuji tě... *14*
-
A to nemluvě o tom, že jednu misi v kampani kterých je tam požehnaně, hraju 4-5 hodin. Tomu říkám hrací doba.
-
Recenze je špatná..... Ale tenhle HD remake mě také zklamal... To vám nikomu nevadí např. titěrný interface nepřizpůsobený novému vysokému rozlišení?
-
Kokos a už to funguje, pritom som to tehdá kontroloval a moje plus bolo započítané mínus, tá demokracia nám nejako hustne.
-
Kdy bude recenze na Injustice: gods amog us ???
-
tvle to zas recenzoval nejakej vrátnej s brejlema, milou a novinama v pokadenejch teplakach za okynkem s dirkama. Ted vazne, kde se takovy lidi berou?
-
Přesně. Toto dělám u většiny her a nestěžuju si. Opravené chyby, popřípadě již pár vydaných modifikací a přitom si stačí jen pár měsíců počkat. Prostě jsem rád, když vím že se mi hra za ty peníze vyplatí. Nikdy jsem nic nepředobjednal a ani nekoupil hned první den a jak se tak dívám, tak se to vyplácí. Začínají vycházet hry, které podle trailerů a videí vypadají dobře, ale nakonec je to paskvil (Colonial marines). To pak ti, co si takovou hru předobjednali mohou být tak akorát naštvaní.
-
Jak může někdo napsat že originál je zahalen do oparu podprůměru? To tedy nechápu.
-
sxg - Aha, tím se vysvětluje, proč mám všude tolik mínusů. Sem si říkala, že je to nějaký divný... Takže ony to mají být vlastně plusy. *15*
-
Nikdo nezapláče. Kickstarter projekty jsou proroctví, co se sama vyplní. Kdo přispěje je už tak přesvědčený, že daná hra bude dobrá, že je mu úplně jedno jestli opravdu dobrá bude.
Prostě jedna z nejvyšších forem brainwashingu. -
Jak píšu, ideální koupit v letní akci na Steamu, si myslím, že tam hodí 50-75% a to je pak už o něčem jiném:)
-
Kucí, ja som Vám dal + a započítalo to mínus, Veskoslav and Tiscali sú iné fičúry, nie je tu niečo také ako pay for win?
-
Buď rád že problémy nemáš. Ti lidi co je měli byli dost naštvaní. Osobně jsem to chtěl taky koupit, pak jsem se dozvěděl o těch problémech a řekl jsem si, že asi počkám a koupím to ve slevě až bude všechno opravené. Ale v den vydání to byla celkem katastrofa. Navíc hra kromě podpory většího rozlišení, zvýšení limitu jednotek (což je podle mě celkem zbytečné) a "lepší" grafiky nic nového nepřináší. A pokud má člověk originál, tak mu nic nebrání nainstalovat mod na více rozlišení a různé komunity patche, které opraví multiplayer a má to stejné. A pokud původní hru nemá, tak ať si to klidně koupí, ale 18e bych za to asi nedal. Navíc když je celkem vysoká šance že třeba ani nespustí.
-
To se přiznám, že jsem nevěděl, já jsem to dostal jako dárek předevčírem a všechno v pořádku. Osobně mám ještě původní hru na CD, ale to se bojím dát do mechaniky, ať se nerozpadne *1*
-
Zhodou okolností je pár článkov pod týmto video z alfa verzie "pokračovania" Total Annihilation. Myslím, že na porovnania to celkom stačí, a to porovnanie nevyznieva pre tento zbytočný HD remake práve najpozitívnejšie.