Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Problém je v tom, že celá ta hra působí dost odfláknutě. Někteří lidé si ještě teď stěžují na bezdůvodný propad framerate, sekání na strojích které by se hrou neměly mít problémy, desinchronizace v multiplayeru a navíc hra první týden nešla na win XP ani zapnout. Takhle podle mě poctivě udělaná hra nevypadá.
  • Nesouhlasíš protože si nepochopil ;) Je rok 2013, studio vydalo za tuhle cenu Remaster AoE2 a čekalo se od toho mnohem víc, za tu cenu se to prostě neobhájí ;)
  • Rhulad
    Jn já jsem si toho všiml u komentářů k Dark Souls 2...
  • Magister_Peditum
    Jo, ten je dobrej. Jen mě tam nakrkli se Slovanama. Těším se, jak si zahraju za mix. Čechů/Poláků (a možná i Chorvatů/Srbů) a oni na mě vyrukují jen s Rusákama. *15*
  • možná nad nekterymi projekty z kicstarteru zaplačou ale na druhou stranu verim že tam vyjde i par dobrych her, namatkou verim ze wasteland i planescape torment budou ok
  • Trisska
    Jo, vono se často říká *Veskoslavův gang*, ale přitom je to pouze jeden člověk. *15*

Veskoslav, Sarlatan, Smrtihlav2000, Boom... a dalším jsem na stopě. *4*
  • baldurs gate ted tohle..snad jim dojde ze tudy cesta nevede. Jsem zvedavej kolik lidi zaplace nad zafinancovanymi projekty kickstarteru ktere se budou hrat a vypadat jako tohle..
  • Kr.Pa
    Pravda, to aby na tiscali zacali psat recenze na vsechny remaky na GoGu *1*
  • Magister_Peditum
    Jediné, co bych hře vytkl, je její cena. Na to, že jde de facto jen o modifikaci, tak je ta cena přece jen vyšší, než bych si přál. Jinak jsem snad žádný problém, co je zmiňovaný v recenzi, nezaznamenal. Hra mě baví a MP funguje bez problému, alespoň mně.
    Pro mě je určující, že si hru můžu zase zahrát, aniž bych musel blbnout s nastavením při spouštění. A baví mě to jako kdysi, a to je to, co jsem od toho čekal. Vytýkat remaku, že se hraje pořád stejně, je nesmysl. Kvůli tomu ho hráči kupují. Novinky bych čekal, kdyby se jednalo o AoE 4.
  • Kr.Pa
    Jen aby si lidi uvedomili, co ty tento hnuj za 20E koupili, zdarma je rozsahla modifikace http://www.forgottenempires.net/ , ktera je sakra propracova a zdarma. Vychytane chyby, balance a spousta napadu. A staci jen vlastnit puvodniho Age2.
  • nekromant33
    A proč vůbec recenzovat něco co je vlastně jen stejná hra s vyšším rozlišením? buď hru mám koupenou kdysi dávno a nainstaluju si jen forgotten empires nebo nemám, případně mám nelegální kopii a koupím tohle ošetřený tak aby mě to vklidu běželo na moderních OS bez škytnutí a podpora steamworks (což je pro mě asi nejhlavnější část). Stěžovat si u něčeho, co není remake nebo pokračování, že to je stejná hra je nesmysl.
  • Rhulad
    Tys mě to teda natřel... Jinak Veskoslav a jeho milion a jeden účet mínuskuje dneska ostošest.
  • Kr.Pa
    Proc by nemohl, ta hra vysla tento mesic a nese si i takovou cenu!
  • Tak ono co napíše jakýsi Švagr na této stránce je v podstatě většině lidí šumák. Já mám na tuhle hru a matche po Lance 2x2 úplně špičkový vzpomínky a těch pětset korun na to že to běží na moderních OS a má to vyšší rozlišení je zanedbatelných. Kupuju!
  • I never asked for this review...
  • Nemůžeš vytrhnout dobovou hru z kontextu a porovnávat ji s dnešními tituly. Je to remake ty vole, není to nová plnohodnotná hra. Druhá věc je, že polovinu dnešních RTS stejně AoE2 (i bez HD remaku) strčí do kapsy. A třetí věc, nikdo tě nenutí to kupovat. Kolik hra stojí není přeci podmět který by měl něco signalizovat v recenzi. Jinak můj požadavek na kvalitu je hratelnost, ne rok vydání. Tak si běž mastit Farmville a nedržkuj.
  • Nic bych nenamítal, ale tohle je zjevně zamýšleno jako rychlokvaška na rejžování peněz. A bohužel, si to takový hodnocení zaslouží, protože se očividně nikdo dopravdy nesnažil z toho udělat Hd-remaster, jakej si jakej by si tahle hra zasloužila. AoE II je samozřejmě klenot, ale jelikož se nám někdo snaží tenhle nedoladěnej hnůj prodat, nízké hodnocení si to rozhodně zaslouží.
  • Veskoslav
    Nevěděl jsem, že na Steamu je tolik Veskoslavů......
  • S recenzí tak docela nesouhlasím. Autor tam komentuje chyby či nedokonalosti v podobě hradů na rovině, trhaných animací jednotek atp.

V momentě, kdy si zapnu hru, o který mám zkreslený představy a mlhavých vzpomínkách si ji vybavuju jako klenot, to pak je asi studená sprcha. Ale když k tomu člověk přistupuje soudně a sundá si brejličky nostalgie (jakkoliv jsou slušivý), tak se může připravit na to, že to bude mít svoje mušky. Ale dřív se spíš než na grafiku hledělo na hratelnost a ta u spousty her zůstala zachována. Takže mi nevadí si zapnout starý hry (např. Heroes of Might and Magic 1 nebo 2) a naopak je fajn bejt zase v tom "ošklivým", ale příjemně známém prostředí.

Samotné AoE2 je prostě perla, kterou musí mít člověk rád. Těch hodin zábavy co jsme u ní strávili. A někdo, kdo ji s odstupem let hodnotí přísně. Podívejte se, jak jste vy za ty léta zkrásněly - máte pleš, narosla vám břicha, kruhy pod očima - vy máte tak komu co vyčítat :)
  • >to koupí tak akorát Veskoslav

Top lel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit