Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    panebože máme rok 2013... ano strávil jsem s tím u lanky hodně času, ale čas se posunul a vydávat přes deset let starou hru za takové peníze je na facku.. to koupí tak akorát Veskoslav. A k hodnocení? kolik by jste jako chtěli?... Hra se recenzuje v roce 2013 a ne v roce 1999. kde byly trošku jiné požadavky na kvalitu.
  • I love the monkey head *1*
  • Autor recenze asi hry moc nerespektuje. AoE2 je neskutečná herní perla a on k tomu přistupuje jak k nějakýmu podprůměrnýmu hnoji. Nevím, možná je mladej a nepamatuje, ale tato hra změnila historii.
  • Trisska
    Jasný, to sem viděla minule... *15* Jak sis tady měnil účty za účelem plusováním svejch příspěvků a mínusováním druhejch. Pak ses ale zapomněl odhlásit a odepsals mi jako Smrtihlav2000, pak sis toho všiml a honem to editoval, napsal rychle dvě slova a dělal jakoby nic. *15* Popři to, ukaž jakej seš charakter... *3*
  • To by pak bylo podle mě moc arkádový na úkor taktizování. Víš jak to bys jen naklikal jednotky, všechny označil, jeden útok a konec hry.
  • Inquisitor
    No nevim je jistý že to nic převratnýho nepřineslo, ale bavim se u toho jako tenkrát. Co jsme se toho po lanu nahráli.
  • MidnighT91
    How do you turn this on !!!
  • Viktor_H
    Ta, která se ti dekádu válí v šuplíku má a za kterou už jsi jednou zaplatil, opravdu žándou peněžní hodnotu nemá...
  • GlaDOS
    Nechápu tu část, kde autor hře vytýká, že se hraje stejně, jako kdysi originál.
  • Tome, co se stane když navýšíš max. populační limit se kterým autoři původní hry nepočítali asi nechápeš. Jestli je tam pouze možnost nastavení tak to vůbec neospravedlňuje nabízený výběr.
  • Veskoslav
    Jseš mi naprosto volná v rámci plus mínusů......Opravdu mi za tvou trolí hloupost nestojíš;)
  • Daniell605
    Já na to mám super vzpomínky a to stačí
  • Trisska
    Sakryš, jenom se objeví Všislav a hnedka jsem v mínusu... *15*
  • Ktera nula tu tvrdi, ze puvodni AoE 2 ma nulovou hodnotu?
  • Veskoslav
    No já nevím, ale s recenzí docela nesouhlasím. Přijde mi, že autor nehrál ani původní hru. Skutečně při hraní AoE II si nebudu vsimat kostrbatějších animací atd......To nevím, co pak autor říká při Starcraftu I například:) Navíc za chvíli jsou letní akce na Steamu a cena může být více než zajímavá. Doma sice mám původní AoE, ale HD jsem si i tak pořídil.
  • K nasr*ní je omezený počet ovládaných jednotek, k čemu je mi jízda o 120 koních když je nemůžu požít všechny zaráz, resp. vetšinu z nich *12* *16*
  • Corvus
    Zrovan to hraju (vedle The Legend of Kyrandia 1) a maximální spokojenost! Očekával jsem hratelnost jako když jsem AoE II hrál v době vydání a přesně to jsem dostal. Jsem spokojen a s každým podrobeným národem si mlaskám! :-)
  • Když pominu, že celá recenze je naprosto zbytečná, tak ten verdikt - to je vážně klenot.
  • mdkGT
    Nahodou, AoE II original v puvodni papirove krabici ma slusnou sberatelskou hodnotu :)
  • Populaci si můžeš nastavit stejně jako v originále ty hňupe. V HD remaku je navíc možnost navýšení, ale hrát to tak nemusíš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit