Přejít na výpis diskuzí
Age of Empires II: HD Edition - recenze
22.4.2013 | Ondřej Švára
143 příspěvků
-
jak už tu někdo psal aoe2 a forgotenempires = paradní hra co i dneska má co nabídnout....HD remake sem si stahl a zase smazal...pak sem vyhrabal AoE2 + datadisk stahl forgotenempires a frcim paradne :)
-
Díky za intro v recenzi.. ani nepamatuju kdy jsem to viděl naposled.. taková nostalgie :,)
-
baldurs gate ted tohle..snad jim dojde ze tudy cesta nevede. Jsem zvedavej kolik lidi zaplace nad zafinancovanymi projekty kickstarteru ktere se budou hrat a vypadat jako tohle..
-
-
Nikdo nezapláče. Kickstarter projekty jsou proroctví, co se sama vyplní. Kdo přispěje je už tak přesvědčený, že daná hra bude dobrá, že je mu úplně jedno jestli opravdu dobrá bude.
Prostě jedna z nejvyšších forem brainwashingu. -
Zhodou okolností je pár článkov pod týmto video z alfa verzie "pokračovania" Total Annihilation. Myslím, že na porovnania to celkom stačí, a to porovnanie nevyznieva pre tento zbytočný HD remake práve najpozitívnejšie.
-
možná nad nekterymi projekty z kicstarteru zaplačou ale na druhou stranu verim že tam vyjde i par dobrych her, namatkou verim ze wasteland i planescape torment budou ok
-
-
Mám velký problém, když dám více hráču hra se hned po spuštění začne sekat při počtu 5 hráčů se nedá už vůbec hrát.
Je toto něják řešitelné?
Hledal jsem snad všude, ale nic se mi nepodařilo najít.
Age je nadčasová hra :)
Díky za odpovědi a rady *4* -
uprimne nevim kdo by se k dvojce dneska vracel když je tu prece trojka, když už. a taky je tu mnohem vic strategii ktere žanr posouvaji nekam.
sry za offtopic ale když už je reč o strategiich, ten novy coh 2 je hrozna sra..ka. Zkoušel jste to nekdo? nejen že se nikam neposunula hratelnost ale dokonce ani grafika -
-
To bude možná tím že dvojka je zábavnější než trojka a i zábavnější než spousta dnešních strategií.
S tou druhou částí o CoH souhlasím, mě se druhý díl také vůbec nelíbí. -
Trojka byla jednoznačně nejslabší z celé série, všichni jsme si to koupili a všichni se vrátili záhy k The Conquerors.
-
Protože je tu trojka, tak se všichni vrací ke dvoujce, jak jednoduché *7*
-
-
lool to vam na PC ale vychazeji PECKY fakt ze jo! konzole jsou budoucnost!!!!!!
-
-
V dnešní době hraju v podstatě jenom na xboxu 360, ale tna téhle hře jsem vyrost a určitě jsem nebyl sám, a doteď jí hraju na noťasu. Nějak mi ale dělá problém pochopit tyhle války mezi pc, ps3 a xbox 360, no nic asi už jsem dospělý.
-
a jenom, že jsem tak smělej, ty sem píšeš komentář z konzole? :)
-
-
nejspíš jo, ani diakritiku napsat neumí *1*
-
-
to co pises vtipne nie je, ale vazne si to mysliet taktiez nemohol, to by si bol fakt divny *8*
-
-
A já se tak těšila... *9*
-
-
Sakryš, jenom se objeví Všislav a hnedka jsem v mínusu... *15*
-
-
Jseš mi naprosto volná v rámci plus mínusů......Opravdu mi za tvou trolí hloupost nestojíš;)
-
-
Jasný, to sem viděla minule... *15* Jak sis tady měnil účty za účelem plusováním svejch příspěvků a mínusováním druhejch. Pak ses ale zapomněl odhlásit a odepsals mi jako Smrtihlav2000, pak sis toho všiml a honem to editoval, napsal rychle dvě slova a dělal jakoby nic. *15* Popři to, ukaž jakej seš charakter... *3*
-
-
přiznej, že jsi troll anebo trpíš nějakou úchylkou, když jsi borec co se vydává za holku, Popři to, ukaž jakej seš charakter...
-
Veskoslav je hloupy a ulhany *12*
-
-
-
-
-
Čučte na mě, hraju jen starý hry abych ukázal jakej jsem HC gamer! CoD die! Jediná výjimka Mass Effect! Mother! Father! Gentleman!
*15* -
-
Yes! CoD sucks! A je to pravda tak co?
Být HC gamer v dnenší době, kdy tě hra učí jak si utřít zadekje docela těžké :-) Dříve to holt bylo jednodušší :-P
-
-
Už jsem chtěl napsat kritiku na recenzi, ale jen tak navýšení populačního limitu je teda nehorázná hovadina bortící jakoukoli balanci kterou hra měla! Pokud tedy balance nezaznamenala změny kterou autor dozajista nepostřehl, ale nemyslím si.
-
-
Populaci si můžeš nastavit stejně jako v originále ty hňupe. V HD remaku je navíc možnost navýšení, ale hrát to tak nemusíš.
-
-
Tome, co se stane když navýšíš max. populační limit se kterým autoři původní hry nepočítali asi nechápeš. Jestli je tam pouze možnost nastavení tak to vůbec neospravedlňuje nabízený výběr.
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=nnLn49q40mI