Přejít na výpis diskuzí
AHP reaguje na tendenční reportáž o hrách z pořadu Krimi Plus
4.12.2012 | Petr Poláček
90 příspěvků
-
Docela mě mrzí, že se z Primy stává druhá Nova a má takvou potřebu se bulvarizovat. No co už, aspoň budu trávit více času u PC a méně u televize, která mi narozdíl od PC nic nedá a jenom bere.
-
Nebereš drogy.
-
Já bych všechny ty internety a počítače zakázal.
-
Co to je televize?
-
Nevim co to resite, pomalu dorustaji generace lidi, pro ktere je hrani her beznou zabavou. Tyhle vykriky do tmy je tak to posledni na co se jeste par zoufalych novinaru zmuze, kdyz chteji vypadat zajimave.
-
Tyhle reportáže mě baví :) Chtěl bych se někdy dočkat v TV reportáže, kde by byl vrah ovlivněn TV pořady a né hrami.
TV kanály vysílají celý den různé akční seriály, filmy plné přestřelek , auto. honiček, hraní si na tajné agenty, a třeba i pitev (CSI :) ) lidí na, které se děti/dospívající dívají a příjde jim to zcela normální.
Pak tomu samozřejmě nasadí korunu(TV kanály) tím, že po těch akčňácích a detektivních seríalech, kde se řeší samé vraždy, vysílají v hlavní vysílací čas třeba Shrekaa jiné pohádky :)
Takže dnes to vypadá tak, že přes den se vysílájí pořady pro dospělé a večer pro děti :)) -
Srabáci z Primy tam raděj ani nemají komentáře k možnosti diskuze... To by jim tam létalo otazníků i vykřičníků, možná víc než na novinkách :D
-
Hele, asi jsem hlupák, ale jako malé cca osmiroční děcko jsem vyrůstal na filmech jako Rambo, Terminátor, Predátor, apod. A pokud můžeme srovnávat vliv těchto filmů na psychiku malého caparta s vlivem her, což si myslím, že můžem, tak mi nepříjde, že bych měl násilnické sklony a odřená kolena z pískoviště bych si vypaloval střelným prachem.
-
Mám problém. Hry hraji aktivně téměř denně dvacet let, čili podle některých se mohu jevit jako závislý a doposud jsem nikoho nezabil ani nepřizabil. Mohu vědět kde je chyba?
-
Vždy když vidím takovou stupidní reportáž, mám chuť vzít motorovku a brokovnici a jít si s tím dotyčným popovídat.
-
Taky zalezi na tom co si predstavujes pod tim co je nasilna hra, ja si myslim ze pure nasilnejch her je docela malo neco jako postal, carmagedon nabo manhunt. A naopak bych nerekl ze treba sceny z CoD a podobne sou o tolik horsi nez to co dnes vidis v TV.
-
Násilné hry mají danou přístupnost. Takže když je hraje osoba tomu určená, tak jsou bezproblémové. V případě, že rodiče kašlou na to, co dělá jejich 11leté bambino a to každý den valí několik hodin zwarezované codko, tak jo. Tam to už nějaké problémy může přinést.
Ale snaha dávat hry do stejné úrovně s alkoholem nebo drogama - to je vrcholem deb*ility. -
Prestoze ta reportaz je nesmysl, neznamena to, ze nasilne hry jsou bezproblemove. Kdo se tohle snazi popritje stejnej hlupak jako autori te reportaze, akorat s opacnym znamenkem.
-
Hrani neni zavislost, ale muzes se na nem stat zavislym. Jak muze byt nekdo tak blbej a nechapat mezi tim rozdil?
-
Kowalski: dobre napsano, luza te za to odsoudi :-).
-
HaHaHa, to je fakt legracni, takova naivita. Smyslem zpravodajstvi na komercni televizi je vydelat prachy, to jest mit vysokiu sledovanost to jest podbizet se zpravami vetsinovemu vkusu, to jest pobavit. A kdo komercni zpravodajstvi vnima jinak je naivka s vyplachlym mozkem.
-
Cekat az to vysumi bohuzel ani nebudou muset. Lidi, kteri se u te "reportaze" v TV pohorsili nad hranim her a jejich skodlivym vlivem na decka, se o tom prohlaseni AHP nikdy nedozvi ...
-
A mam si teda vybrat kterou verzi? "Krom toho tak masivní umelecke zpracovani násilí se nevidí ani v Rambovi 4." a nebo "Krom toho tak masivní vnimani urcitych forem nasili jako umeni se nevidí ani v Rambovi 4." Oboji je podle me nesmysl a navic sem presvedcen, ze slovo estetizace neexistuje.
-
Chceš říct že vyrobit hru zvládne každý slabomyslný jedinec?
-
Fíha, ta reportáž ale byla pěkná, tendenční chujovina.
Už od začátku. "Tohle jsme prostě museli natočit. Třeste se! Muhaha!" *8*