Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak vzhledem k tomu, že na Youtube sleduji video návod (je to tam až do 3. kapitoly), tak musím s článkem hrubě nesouhlasit. Tohle je jediná hra (když nepočítám Torchlight 2), která mě po dlouhé době zaujala.
    Myslím, že když recenzuji hru, tak bych tu recenzi měl psát alespoň trochu objektivně, popř. uvést sem tam, jaký subjektivní názor na to má autor recenze, ale z toho článku bylo cítit jen odpor autora...
  • AliceLiddell
    Autor recenze asi nehrál tu hru pořádně do hloubky, připadá mi, že jak je v recenzi napsáno "klasická akční adventura, která vybočuje z řady průměru jen opravdovými drobnostmi", to je opravdu hrůza. Ten člověk asi hraje jenom blbůstky jako "League of Legends" a u toho říká "nejlepší hra světa". Prosím nehateujte mě za tento komentář, ale určitě se mnou pár lidí může souhlasit.
  • Autor recenzie je obycajny chuj, az teraz som sa dostal k tejto hre a ta hra je proste skvela, pohltila ma jak uz dlho ziadna a autor napise, ze hra nedokaze udrzat... to je tak, ked recenzuju hru taki, co hravaju ine hry
  • Mužu vás uklidnit , dívám se tet na metacritic a u tehle hry se názory recenzentu a hráču liší a to dost. recenzenzenti většinou dávají 6,7 a hráči 8,9. na gametrailers taky recenze 7/10 a lidi 9.5. takže bych nad touhle hrou rozhodně nelámal hůl.Hra vypadá opravdu rozmanitě a zábavně a pěkně ujetě.
    • Cajk
      otázka je jestli těch 9.5 je fakt od hráčů nebo je to tzv. Bioware style. No uvidíme..
      • Mahcake
        Nejdřív hrát, pak nadávat.
  • Túto hru som zatiaľ nehral, ale strašne sa na ňu teším. Je mi len trochu divné, že sa v recenziách pomaly každej hre vytkne, že vás vodí za ručičku a je ľahká a tu sa recenzent sťažuje, že niektoré pasáže musí opakovať a nevie kam má najbližšie skočiť. Vravím hru som ešte nehral, ale už len preto, lebo podobných akčných adventúr s takouto tematikou veľa nie je, pochybujem, že bude až tak zlá, aby dostala iba 6-ku...
    • tak pokud tam není quicksave, tak se ani nedivím, že recenzenta to opakovaní nebaví, u mě z tohoto důvodu skončil třeba Prince of Persia, protože opakovat kvůli jedné chybě znova a znova dlouhou hopsací pasaž mě vskutku nebaví, vždycky jsem si připadal jak za trest poškole, ale hra má bavit a ne prudit
      • V Prince of Persia ta moznost umrit pridavala na atmosfere. Mozna je to dnes uz trochu prezite a vetsina hracu svorne tvrdi, ze hra ma jenom bavit. Me ale stresove situace ve hrach nevadi. Podle me, kdyz s princem skacete nad nekolika set metrovou propasti, meli by jste se logicky bat a treba se i trochu zapotit...
      • Mahcake
        To podle mě problém není. Pokud tě hra opravdu baví, nějaké to zopakování člověka nezabije.
      • chápu, ale u těchto her je to hlavní nápln.. když se člověku povede přeskákat nějáký těžký usek, tak má pocit doopravdového vítěztví, což se třeba u dost her nedá říct.. nemá prudit, noo někomu tyhle hry nesedí prostě :) tyto hry prudí obtížností ne herní, ale "hrací" nevim jak to jinak napsat :) ...jiné hry prudí třeba nesmyslnou AI či "gigaultrapowa" npc, kteří jsou nesmyslně silné, což si myslim, že je mnohem otravnější..
    • ucho
      taky mi to přijde zvláštní, vždy jsem měl u takových her rád zjišťování, kam má člověk vlastně skočit, kam se dá vylézt a zkoumat to, co pro nás autoři připravili. probíhat nějakou krajinou bez přemýšlení a sem tam skočit, sem tam někoho zabít, to by byla vcelku nuda :)
  • jooo, ta hra mě bude bavit... *4*
  • Jsem na začátku druhé kapitoly a hra je super. Xbox verze. Nemám moc času hrát, ale tohle určitě dohraju do konce. Nechápu moc ty recenze, hře bych vytknul jsem to, že občas mě po smrti v boji vrátí hra o kus zpět a 3x se mi stalo, že postava se zasekla, ale jinak bych se tomu nebál dát 7-8/10. Podle metacritic je to na ps3 a xbox na 7/10, pc verze dokonce 8/10.
  • „Takhle se jedná jen o slušnou hopsačku a mlátičku, která vám zpříjemní volné chvíle do té doby, než dorazí opravdoví králové večírků.“

Zaujímalo by ma aký králi večierkov to majú v tomto žánri prísť, nejako sa mi nič nevybavuje. (samozrejme okrem BGaE2, ale ja som myslel na túto patročnicu)
  • autor by sa mal riadne zamysiet nadtym ako pise recenzie... nieze zaujimave cislo ale to ako je napisana, ca sa z nej/o nej clovek dozvie. toto co tu pise je jasne s prveho pohladu 7rocneho dietata. a vobec aj tiscali by sa malo zamysliet ci vobec takehoto cloveka zamestnavat (takto odflanutu rucenziu som nesical od "lego pirati karibiku" zhodou okolnosti tiez od toho isteho autora...)
    • on je to shodou okolnosti i autor zingu (kterej stoji za ... uplne celej), gameplanetu, hreje a proste vymeta vsechny mozny weby:
      http://www.zing.cz/redakce-zing
      to, ze mu je 25 bych si netipnul ani nahodou a kdyz jsem videl jeho "recenzi" Hunted v predposlednim Re-Playi, kde hre vytykal, ze se odehrava jenom v podzemi a v kobkach, tak jsem mel chut po nem neco hodit (jen pro info, v Hunted je 3, 4 a 5 kapitola pod otevrenym nebem, takze si to chytrolin nejspis asi zahral jen pet minut a pak uz chvatne sepisoval recenzi). jeho ostatni clanky na tom urcite budou podobne.

Mam pocit, ze se pomalu rodi novej david sillmen (podle hesla kvantita pred kvalitou), tihle dva by si rovnou mohli podat ruce...
  • Cosi
    Eee a hopskací pasáže jsou zpracovány dobře, nebo blbě, jak se psalo ve vůbec první recenzi? Stejně tak souboje baví, nebo je to nuda kdy se seká jenom nožem?
    Sakra já chci vědět jaká hra je a ne že vypadá zajímavě, má styl, seká se hlavně nožem a že se vyylepšují zbraně, a které byly vyjmenovány jen dvě.
    Dopr... články na games fajn, ale recenze jsou nečtenější a měli by jste si dávat víc záležet. Parádní recenze jsou od Lukáše Grygara a Aleše Smutného, když Petr Poláček psal recenze byly taky príma, od Dana taky (krom výsledný známky u Dukea) fajn, ale kurvaa já chi z recenze vyčíst jestli jaká hra je ne se podívat na číslo a říct si aha asi lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit