-
takový Splatterhouse byl taky hodně podhodnocován a to hlavně kvůly toho že je to těžké pořad tam umírají atd atd a hodně hráču o hře řikalo že je dobrá a vynikajíci to same je Alice a ja už se hodně těším až si ji zahraju a na Splatterhouse se taky chystám
-
>2011
>still reading reviews
I seriously hope you guys don't do this. -
-
Padej zpátky na 4chan.
-
-
lol u mad bro
-
-
-
hra je super a 6 je málo, pro mně min. 7,5/10 a pane recenzent zkuste to dohrát na nightmare a uvidíme jestli je to jen taková hopsačka a řezačka *2*
-
celkem nechapu proc to ma jen 6 ale asi kvuli kretenum z microsoftu prece ktery blb by si koupil xbox. doufam ze PC verze dostane lepsi honoceni us se nemuzu dockat az si to zahraju doufam ze to bude uzasne. jinak pc myslim vysla dnes
-
No jo, přezdívka na 4chanu je "6.5", ale já osobně se dost těším ,takže uvidíme...
-
Můj kamarád se nani hrozně moc těšil.... a teď je z ní velmi, velmi smutný..
-
-
tak to si ji musi zahrát a ne čist recenze
-
-
Dobře řečeno.:)
-
-
To je nám velmi, velmi líto.
-
-
Už jenom ten emo obrázek na titulní stránce mě děsí, takže pošahané to bude určitě. *1*
-
-
Co je na tom emo? Stíny pod očima? Ještě se mi teda nestalo, že by na mě vyběhl nějaký vyznavač ema s obrovským kuchyňským nožem
-
-
Pouze za předpokladu, že by si s ním přeťal žíly :D
-
-
-
Hru sem si koupila je užasná jen mam gamepad a nejde mi s ním hrát :/ pomůže mi někdo? naistalovaný ho mám dobře ale když s nim chci hrát nejde mi to ani v nastavení jiný hry mi s nim hrat jdou Poradíte?
*9* *9* -
Prijde mi to jak puvodni Alenka. Stejne silena, stejne "ne zrovna pro vsechny" hra. Tahle nova jenom trochu trpi (trochu vic) svoji konzolovitosti, ovladani gamepadem tomu dava docela na prdel, zvlast pri mireni.
-
Sws jak se ovlada giganticka Alice mne to ovladani nefunguje pls poradte ??? *9* *9* *13* *13* *13*